суббота, 30 ноября 2013 г.

Kako ustvariti delovno območje notranje

Delo od doma je postal vsakdanji, in izraz "nadomnik" ni že povezan z šivalni stroj in administrativno delo "na telefon". Delo doma - enostavno, udobno in dobičkonosne, da je produktivnost v teh "toplogrednih" pogoji, ki ni padla, je potrebno pravilno urediti delovni prostor, kjer, seveda, kot-kamen bo dal comp''yuter. Mimogrede, to ne velja samo za strokovnjake-"kavču", temveč tudi za učence, dijake, študente in ljudi, ki radi preživljajo čas na RAČUNALNIKU.

Seveda, v standard, in še posebej mala apartma delitev življenjski in delovni prostor, je težko. Zato smo morali poskusiti, da ko delate na računalniku''yuter v vašem vidnem polju ni dobil posteljo in jedilno mizo, in vsi, ki lahko odvrnejo od procesa.

Tabela-top comp'računalniški Mizi mora biti dovolj velik (povprečna h mm). To vam bo omogočilo, glede na priporočila zdravnikov, da postavite monitor na razdaljo podaljšano roko in potisnite tipkovnico na 25 cm od roba mize.

Ne pozabite na mesto za knjige, papir in referenčne knjige, brez katerih si je predstavljati, srčkan "kreativno delo nered" na mizi je preprosto nemogoče! Zdaj proizvajalci ponujajo veliko možnosti za nastanitev prave stvari na arm ' s length - neke vrste videza a birdhouse z veliko celic, police in plošče. Tako funkcionalni element med'jer ne bo spotaknil nad knjige za udobje na tla. Mimogrede, zavite žice lahko tudi ovirajo pri delu. Zato je najbolj udobno mize z votle noge, ki se lahko skrijejo vse kable. Nekateri tabletops imajo enak namen ima luknje.

Še en lep koristen element comp'računalniška miza ima pull-out plošča za tipkovnico. To vam omogoča, da pult manj, kar je zelo priročno, če je soba v Kabinet majhnosti, in želite, da se shrani na prostor.

Če funkcij različnih modelov comp'računalniške mize so skoraj enake, raznolikosti oblik stavke. Trenutno je na trgu ponuja ne le standard kvadrat, vendar pa se črke l, kotu trikotnika, trapezna in ovalne oblike. Največji je l oblike. Na njih je mogoče postaviti tedensko in celo mesečne "ustvarjalne" ruševin. Optimalen tudi za udobno delo na računalniku'računalnik doma, so trikotni kotu tabele s polkrožno zamika od uporabnika. Monitor v tem primeru je "podlaga", in obliki tabele vam omogoča, da ga postavite na udobno razdaljo.

Mimogrede, lokacija comp''yuter na mizi je treba nameniti več pozornosti. Strokovnjaki priporočajo v tem primeru ne bo dal na mizo stran od okna - delovno mesto mora biti pravilno osvetljen (zaželeno je, da je vir svetlobe, ki je na levo od comp''yuter). Ampak proti polici, da dajo preveč, ne - okno je prosto odprta. Izogibajte se in položaj na zaslonu pred okno, ko bo preprečujejo bleščanje. Višina table-top, da se prilagodi v 68-80 cm od tal. Zaslon mora biti v višini oči ali nižje, in razdalja od vas, da monitor ne manj kot 50-60 cm na 15-palčni in 60-70 cm do 17-palčni zaslon.

Na ruski trg predstavlja domače in uvoženo (Italija, Nemčija, Finska, Francija, Jugovzhodna Azija) comp'utern kapitala. Stopnje se razlikujejo, tako da, če model iz ruske proizvajalec bo stal v regiji 3000-6000 tisoč rubljev, ali uvoza, tabela, iz 8000000. Bolj zapletene načine, ne brez načrta, ki ga lahko kupite po ceni 30 000.

Pomembno vlogo v ustvarjanju udobno delovno vzdušje in ustvarja stol ali fotelj. Če boste porabili na računalnik'računalniška večino svojega časa, prednost, seveda, boste morali dati drugo možnost. Fotelj, seveda, mora biti udobno in svobodno premikanje, vendar pa model je še vedno bolje, da izberejo z valji, ki so blokirani, odvisno od tega, sedel na stol ali ne. Zaželeno je, da stol ni bil na preprogi ali spolzka laminat, in na posebne film stojalo. Če ne, potem morate upoštevati pravila: trdna tla - m'valji in obratno.

Stol je bolje, da izberejo trgovino, ne da bi kataloga, da vidim, kako se priročno. Torej je potrebno, da bodite pozorni na zadnji strani, ki mora biti elastična, z anatomske strukture, ki podpirajo nižje nazaj; vzglavnik z nastavljivim kotom; nasloni za roke s spremenljivo višino; sedeži (mora biti nekoliko ukrivljen na zadnji strani in so zaobljeni rob, ne da ustvariti pritisk na stegna); d', ki higroskopski tapetništvo; mehanizem "swing" fiksacija z različnih zornih kotov nazaj in sedež (omogoča spremembo predstavljajo in se sprostite med delovanjem); dodatni funkcija sinkhromekhanizma, ki omogoča stol, da sprejme vse, kar določbe naslednjih gibanja prtljažnik in s tem zmanjša statično elektriko m'mišice ; število koles na podlagi stol (ne sme biti manjša od p'ATI).

Vendar še vedno dober stol je lahko prilagojena višina in globina sedeža, dušenje ciljne celo na najnižji položaj. Dinamično delo stol, fotelj, ne stol, zmanjšuje utrujenost in izpolnjuje zahteve, ergonomija.

Ne sme biti preveč leni, da razmišljajo o tem, kako bo videti vašem delovnem mestu pred nakupom potrebne elemente med'notranje zadeve, kot tudi da porabiti dodatnega denarja na udobno pohištvo. Obkrožite se s udobje v svoje delovno okolje, ki jo shranite, je glavna stvar je, vaše zdravje'I, in sicer dober vid in dobro držo.

Vir: dom. ngs. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика