среда, 27 ноября 2013 г.

Različne aplikacije kovanje 2008-10-15 10:31:30

Gradnja in rekonstrukcija.

Različne aplikacije kovanje
2008-10-15 10:31:30

Umetniško ustvarjanje je starodavna obrt, ki zahteva strokovno usposabljanje, izpopolnjevanje, slog in izkušnje iz kovačnice. S prihodom modernih tehnologij, lajšanju dela mojstra, trgu začela z', da prejeli veliko predlogov na pokrajino med'jer. Vse kovani izdelki, skupaj z okrasno funkcijo še danes in izvesti številne ciljne aplikacije.

Z modi in svetovne težnje prebivalstva, da je tiho in mirno počiva v državi hiš v modernih vikend so ena od obveznih'povezanih arhitekturnih elementov je kamin. Običajno studios kovanje ponujajo proizvodnje na sporedu (ali drugih zavarovanih iz ogenj struktur) in posebno čiščenje kompleta kamin, ki je sestavljen iz klešče, Kocherga in lopate, okrašena v istem slogu. Taki seti so ne samo funkcionalno predmeti, temveč tudi del dekorativni značaj. To kamin dodatki so postali vrhunec prostor, zatočišče prefinjenosti in lastnike in njihove goste.

Elegantna in praktična, kovanega železa rešetke na Windows bi moral združujejo več funkcij: je obrambni kompleks iz prodor in hkrati prijeten dekorativni element za zunanji in notranji izgled okna. V proizvodnji lattices ponavadi bolj trdne in trajne materiale, ki pokrivajo anticorrosion materiala in barve v prahu. Danes - okno palice - najbolj priljubljena točka Exter'ovira kovanje.

Drug element za registracijo okna je cornice. Chrome-platirani ali Nikelj-pozlačen, z ustrezno zavese (običajno samo eno barvo, ampak obvezno'nujno iz naravnih materialov, prva popolnoma v kombinaciji s klasično inter'ladje sobe.

Lestev modelov - element med'notranje več stanovanj lahko izvede tudi z uporabo kovanje tehnologije. Umetnost kovanje kovinskih vam omogoča, da ustvarite še bolj izpopolnjeno in prefinjen design za razliko od kamna ali lesa. Struženje, vijaki, Marca ali začasno stopnišče, kovanega železa banisters z obveznimi'obvezno upoštevanje gradbenih predpisov, lahko videz krhko in eleganten, odvisno od vizije stranke in priložnosti kovaško delavnico.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика