вторник, 26 ноября 2013 г.

Rule Britannia!

Angleški stil - je kombinacija artistocrats in zadrževanje, eleganco, dober okus in prefinjenost, zavezanost k odličnosti in prilagoditev.



Slog, ki vključuje funkcije georgianska (1714-1837,) In Victoria (1837-1901 let. ). Slogi v notranjosti'Yeri. Prva se je zgodila med vladavino kralja Jurija, drugačen od vpliva Grčiji in Starem Rimu, atrakcija za klasične oblike starodavne arhitekture - delež, simetrije, pravilne geometrijske oblike, jasno, ravne linije. Za jidiščino inter'jer na barvanje sten se običajno uporablja eno barvo, običajno svetlobnih odtenkov. Izbira barve pogosto odvisna od stranske svetlobe, ki je šla skozi okno v sobo. Če sistema Windows, s katerimi se soočajo na Severu, je bila prevladujejo tople barve (Zlato-roza in limone, rumene barve). Na gladko ozadju stene so bile aktivno uporablja, meje, robovi plošče, plošče.



V času vladavine Kraljice Viktorije - razcveta od tehničnega znanja, rast blaginje, design domov služil dokaže premoženje svojih lastnikov. V Viktorijanski slog v inter'Yeri : svetle in tople barve terakota, tricolor, več bogastva v okras. Tri barve na treh ravneh dreves'leseni okraski. Spodnji del stene, ki simulira kleti, včasih ne, pobarvan in papered reliefno Ozadje.

V klasični angleški inter'notranjosti veliko naravnega lesa plemenite pasme: oreh, barje hrast, jesen-drevo, mahagoni, tisa. Pohištvo podrgnil z voskom ali lak, poskuša minimalno obdelane površine. V dovršeno pohištvo vklesan in intarzijami, fine noge, naravnih materialov za oblazinjenje. Udobje poudarja prisotnost jedilnico z zaokrožene oblike Mizo in globoko naslonjači, z visoko hrbet. Angleški inter'er je velika Okna in masivna vrata, drevesa'leseni kapi, široko drevo'lesene stopnice in nespremenjene kamin.



Za predloži stene je bila uporabljena težka tkanina Ozadje, drevesa'lesene plošče, letve, napušči, pilastri; slikarstvo v treh ravneh, kot pri Kraljice Viktorije. Barve iz mirne (bež in ochre gama) za najbolj pogumni (zelena, rdeča-terakota). Tapete in stenske obloge z njegove heraldične številke, rože, ali posnemanje brocade, klasičnih trakov.

Oblikovanje tehnike, značilne dobi - zamrznitev pod štukature. V naših dni za te namene podobne snovi iz poliuretana in penasta vinil.



Kot talna obloga, primerna talne plošče, parket, položen, da se glasi sliko, lesna vlakna, preproga, nevtralne barve ali z mirno sliko (stilizirane vegetacije, grboslovje ali geometrijo), keramičnih ploščic v veža, kuhinja in kopalnice). Še posebej bo videti elegantno črno-bele ploščice, razporejene v postopnih ali terakota ploščice z geometrijskih risanje. Na tleh v dnevni sobi in spalnici - udoben in vzdržljiv, preproge, simbol dostojanstva in blaginje.



Pogosto uporablja bogate tkanine z zapletena vzorec in razkošno teksturo - žamet, damasta tapiserija, usnje. Slika je zelo različna: tradicionalno angleško trakovi, stanja acanthus, "kumar", grah, piščančja stopala, itd tekstil za Windows pogosto predstavlja klasično varianto: tančico ali tanka zavesa, debele zavese in lambrequins o'capacious zavese z repi, vrvice s čopiči. Odeje, blazine za stole in zofe v dnevni sobi. V spalnici - veliko število prešite odeje in blazine, m'bedspread, krošnje nad posteljo iz lesa ali kovani metal, puhasto preprogo na tla.



Crystal, slike, jedilni pribor in porcelana, odtenki tkanin, lestenci, pozlačenega o okvirji za slike, svetilke, pohištva, svetilke, vaze z živo ali posušeno cvetje - vse, kar diha respectability in dostojanstva, poudarja, da je ozračje razkošja, stabilnost in udobje. Značilne elemente dekor - slike in družinske spomine na stenah in policah, v znak spoštovanja do korenine, družino in nacionalne tradicije.



Konzervativno in diskretno, rafinirano in aristokratsko, elegantno in udobno slog, ki ne bo nikogar pustila ravnodušne.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика