суббота, 30 ноября 2013 г.

Črpalke za vile, potopne, vrtina, in jet vortex črpalke

Voda težave

Vsakdo, ki bo državo, upa, da bo lahko, da se sprostite, za spanje na svežem zraku, da se z otroci, vnuki, kopati v vrtu. Vendar pa, kot se pogosto zgodi, da se prepreči nadležno malo je stvari, ki so, kljub svojim izgledom nepomembnosti lahko strup življenje popotnike. Te težave, zlasti vključujejo težave povezane z oskrbo z vodo. Voda je potrebna za pitje, kuhanje, umivanje, zalivanje. In kaj storiti, če oddate daje življenje vode ni mogoče? Na primer, zaradi pomanjkanja ustrezne opreme?

Lahko, seveda, iti na sosednjih vasi na prinašanje vode iz javno dobro, lahko uporabite dacha stolpec ali zavre precej zarjavela vode iz stare žerjav na delovišču. Ampak, če je hiša na vodi-ob tla, zakaj ne bi izkoristili priložnost, da zagotavljajo vir življenja, daje vodo? V vrtina ali dobro - to je priročno in za dolgo časa bo zagotovil skrben lastnik in vode za gospodinjske potrebe in za namakanje. Kljub temu, da bi za vodo dostavljeno gladko, naj bi poskrbel za nakup posebne opreme, - črpalka.

Čudežno tehnika


Najlažji način, da bi dobili vodo v dacha, kot pred ostaja ureditev dobro. Vendar, namesto dobro zasluženi počitek ne teče z žlice, zalivanje, pločevinke, je potrebno misliti na ustrezno črpalko. Morda najbolj razumna izbira v tem primeru bi se uporaba self-sprožilni jet črpalke centrifugalni. Delovanje te črpalke temelji na zajem črpa snovi curkom pare, plina in tekočin. Zaradi tega so popolnoma absorbirajo tudi vodo z visoko vsebnostjo zraka. Te naprave se lahko uporabljajo za naraščajoče vode iz vodnjakov in plitvih vodnjakov s globine do 8 m. Črpalka ta sistem se lahko uporablja za zalivanje cvetja, vrtovi, cvet postelj, cvet postelj, terase in rock vrtovi. Poleg tega se lahko uporabijo za črpanje drenaža jame. Po mnenju strokovnjakov, za vodo iz zasebnih hišah, te črpalke optimalno. Potrebni pogoj za delovanje teh enot je pomanjkanje vode, brusni in vlaknenih vključitev, - drugače, opreme lahko poškoduje. Kot primer črpalke, ki se uporabljajo za dobavo vode iz vodnjakov in vode, lahko pride GRUNDFOS črpalke serije JPBasic.

Self-sprožilni centrifugalni jet črpalka


Če je mogoče vrtati tudi (včasih je to edini način, da zagotovi zase in sosedje, voda), boste morali kupiti vrtina črpalka. Te enote so značilna visoka moč, compactness, velik potencial količine vode, načrpane. Razlika teh mehanizmov iz redne zunanje črpalke je metoda namestitev naprave se nahaja neposredno ob vodnjaku, kjer črpalke voda. Takšne črpalke so izdelani, praviloma iz nerjavečega jekla ali kompozitni, so značilne majhne velikosti, ki omogoča, da ostanete v tesnem podzemni prostor. Te enote so lahko za dobavo vode iz globin do 650 metrov (na primer, GRUNDFOS tip SP, SQ). V vrtina črpalke pogosto zagotavlja zaščito pred suhim tekom, mnogi modeli so ne "boji" vode s peskom, ki se razlikujejo visoko učinkovitost. Seveda, če ste se odločili za ureditev wells, bolje, z odgovornostjo, da razmislite o izbiri vode,-dvižne naprave, ker to bi vam moralo zagotoviti z vodo kot eno leto!

Velik Tornado


V posameznih vodo sistemi se pogosto uporabljajo vortex črpalke. Njihova značilnost je sposobnost ura delovanje za črpanje vode. Mehanizem delovanja teh enot temelji na krilnega, ki črpalke za tekočine, s turbulenco. Te črpalke so zelo kompaktni in imajo visoko zanesljivost. Nekateri modeli (npr. PFBasic) je opremljen z medeninasto impeler in litega železa stanovanj. So bolj "temperaturna odpornost" v primerjavi z jet-črpalka lahko črpalka za vodo s temperaturo od -10 do +50 stopinj Celzija. Ti mehanizmi se uporabljajo za povečanje tlaka v sistemih za vodo iz zasebnih hišah, so načrpane vode v akumulacijo tanki in. To je zelo koristno, če ima hiša stalno zasedenih, in potrebno urbano udobje. Vortex črpalke so zelo učinkovite, zato jih lahko uporabite ne samo za lastnike hiš, ampak tudi manjše proizvodne podjetja.

Pripravljeni, da se potopite


Kot posledica poplave, deževje, dvig podzemne vode, količine tekočine na strani lahko presega razumne ravni, in vprašanje, na njegove karakteristike. Za drenažo in kanalizacijo običajno uporabo, potopne črpalke. Na Splošno, ti mehanizmi se uporabljajo za črpanje gospodinjske odpadne vode, drenaža ribniki in bazeni se uporabljajo pri opravljanju osuševalnih del na parceli. Tako, da samodejno vklopi in izklopi potopne črpalke, ki so običajno opremljeni s plovnim stikalom. Prav tako so opremljeni s kabelsko in starter, včasih - podvodna kabel. Te naprave je mogoče uporabiti na dva načina: lahko se stalno nastavljena v dobro ali pit, ali prenos, kot je primerno. Mimogrede, mobilnosti, ki jih naredi enostavno odstraniti ali izvozi v mesto po koncu poletja, dacha sezone.

Priprava za vgradnjo v potopne črpalke


Te naprave lahko črpalka ni zelo vroče (do 40 stopinj Celzija) onesnažene vode brez trdne in vlaknenih vključkov. In tukaj je malo trese, vključi črpalka, ki jo lahko prenesete, vendar je njegova velikost ne sme presegati 8 mm, Pomembna prednost teh naprav je sposobnost za delo v vodo z visoko vsebnostjo peska. Na primer, KP, črpalke in impeler in črpalka telo in njegove zaščitne rešetke iz nerjavečega jekla. To preprečuje korozijo deli črpalke, prispeva k razširitvi svoje storitve. Moram reči, da so vsi stroji za ta tip je značilna visoka učinkovitost, kar pomeni, visoko produktivnost in učinkovitost.

Primestni sreče


Na Splošno, kljub na videz vsakdanje namen, črpalke lahko drastično, da bi olajšali življenje za vse poletje prebivališče. To je veliko lepše prejeli daje življenje vode, ne zapušča iz volišče, kot da gredo "daleč stran"! Sodobna črpanje oprema omogoča, da zagotavlja, da je lastnik država hiši, če ne kralj, resnično boyar življenjskih pogojev. Stroški nabave in montaži črpalke ni preveč velika in koristi iz njihove uporabe, je neprecenljive vrednosti. Poleg tega, za veselje deciliters zdaj na trgu obstaja velika izbira enot za vse okuse in torbici. Ponuja poletje rezident - celoten Arzenal napredno znanost in tehnologijo, in "load", da postane bolj in garancije, in cenovno in priročno storitev. In vse bo to stalo, je relativno poceni, vendar bo treba izvesti v Evropski zanesljivo in učinkovito.

Uporaba potopne, no, vortex in self-sprožilni jet črpalke na letoviško

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика