пятница, 29 ноября 2013 г.

Stenske obloge, stropne obloge, Ozadja, barve za stene, stropov

Naše delo
  • Zidane hiše-koča
  • Okvir hiši-koča
  • Drevesa'kamnita hiša-koča
  • Termodom
  • Fasade
  • Vrh hiše
  • Popravilo stanovanja, pisarne
  • Kozmetični popravila
    Prenova stanovanja
    Elite popravila
    Zaključna dela
  • Interior design'jer
  • Electromontazh
  • Industrijski podi
  • Nepremičnine
  • Cene za dela,
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Stenske in stropne obloge

Stenske in stropne obloge - Tapete za stene, stropov

To je težko odločiti, na krepko preoblikovanje, da si predstavljate, na primer, kako se boste počutili v dnevni sobi z zeleno zgornje meje pokrita z drevesi'lesenih ohišij. Nekatere sobe so bolj primeren beli strop, še posebej, če dekor prostora si zasluži pozornost. Reliefni stropi, tudi prekrita s sijajno barvo, zdi se, da višje. Običajno višje zgornje meje, bolj logično, da dodajte mu nekaj teksturo, globina, ali odbojnost. Za gladke bele stene in strope lahko začnete neodločni dekoraterje, da bi poskus s materialov različnih barv in teksture, koristi, lahko spremenite Ozadje in pobarvane stene, lahko neskončno število krat, ne, tako je drago. Sanje, pojdi naprej, ki se gibljejo od nemoteno obarvanje na pisanih dekorativne učinke iz Ozadja z dim slika v svetlo tkanine ali oplaščenje lesa. Big room to zdravljenje bo udobno in toplo, in mala utesnjen. Svetlo, izklopljen ali svetle barve, napolnite prostor s svetlobo, zrak, razširitev stene. Na sliki je tudi treba izbrati pazljivo, ker ima enake možnosti, da spremenite vizualno dojemanje prostora in barve. Vrsta slika (geometrijski, cvetlični, itd.) in obseg njegovega rapport se mora ujemati razmerja in velikosti prostora. Na primer, ne vse številke so primerne za zaključna zgornja meja (široke proge, preveri, svetlo cvetlični vzorec, lahko povzroči škodljive Združenje ali obratno soba). O'enotnost barve ali grafike na strop in zgornji del stene vizualno zmanjša strop. Poleg tega, da dela s sliko, ki je bolj zapleten, ki zahteva izredno natančnost in točnost. Poskuša ustvariti skupni prostor, ki smo si prizadevajo za harmonijo med posameznikom notranja oprema (pohištvo, svetila, preproge in dekorativni premazi. Za stene uporablja preprosta in čista barva, ki se ponavlja na sliki pohištva, tapetništvo ali stenske ali talne preproge. Seveda, najbolj neustrašni in odločni lahko uporabite barve za stene, ki je ne najdemo več v katerikoli od elementov, med'notranjost, vendar ne vsak profesionalni oblikovalec lahko izberete barvo, tako da jih dopolnjuje, je poudaril lepoto druga od druge, in ne draži um in vizija gledalca. Zgornje meje lahko podshivnyh in false. Zgornje meje ustanovljena neposredno z gradnjo (talne plošče), barve ali Ozadje. Materiali za poskrbijo za stropi so izbrani glede na design: žareče, so označeni zvočnik. Akustični stropi so izdelani iz:

  • perforirano drevesno-vlaknenih ali drevesnostruzhechnyh plošče;
  • mineralna volna plošče iz azbesta karton z oblogo iz mineralne volne;
  • polistiren ali poliuretanska pena plošče;
  • od penasta sadra.

Za naprave, svetlobni stropi so različne luverne (začasno na kablov) rešetke iz kovine, plastike. Kot svetlo-diffusing zaslonu se lahko uporabljajo listi motnega stekla, pleksi steklo, roll premaz prosojen film. Stenske obloge, stropne obloge, Ozadja, barve za stene, stropov

Na obrnjen stropov, plošče, steklo, stropov) pomembno je vprašanje kritja. Razmislite, kaj svetilke se uporabljajo za razsvetljavo (visi s stropa, nameščen v njem), bo zgornja meja, ki je okrašena s rozetaje, strop napušči, osvetlitev ozadja. Tam so svetlobna telesa, da se lahko uporablja samo s posebno vrsto stropa.

Ne smemo pozabiti, da je obloga sten in stropov morajo vzdržati precejšnje obrabe: običajna onesnaženje (prah, saje, dim), vendar piha, izpostavljenost vlagi. Pomembno je, da so stene in stropi so bili neposredno, čeprav je ta koncept se uporablja za moderni apartmaji se lahko imenuje relativna: v eni od njih je popolnoma ravne površine. Težave z zasnovo hiše je treba odpraviti, preden zaključna dela. Za segrevanje stene, izberite toplo, debele nanose, kot so omet, dekorativnih plošč, ki so pritrjene na okvir. Problem hrupa izolacija bolje spopasti tkanine ali kamna. Barve in Ozadja bo stalo manj kot drugi materiali (vključno s stroški pridobitve pomožnega gradiva, storitve strokovnjakov), so kratkotrajna, ampak enostavno zamenljiva, zato so najbolj priljubljena med drugimi materiali, ki se uporabljajo v stanovanjske prostore. Plošče, kamen, drevesa'lesene plošče, ki so odporni na obrabo, vzdržljiva, dolgotrajna, vendar je precej drag, zamenjava je možna samo ob večjih popravil. Videti lepo, steklene stene in strope, ki prehaja v prostor razpršene naravne svetlobe. Steklo - poceni materiala, montirani na mavca ali les-strogach nye ploščo. Zelo preprost, priročen in zanimiv za delo s steklom. Stene so lahko narejene iz tega materiala in podobne vitraž okna (enako igro barve in svetlobe, občutek svobode). Če želite skriti roughnesses površin, slabo izvedeno mavca bo pomagalo dekorativno slikarstvo (na primer nabryzg), kuverta, reliefno teksturo (burlap, plute, ovojni papir). Pick dekorativni premazi zelo previdno, menijo, mešanice v ali njihovo barvo, sliko Okna, vrata in druge vrstične elemente (kamini, radiatorji, niše, po stopnicah, itd.).

Barve

Eden od najbolj poceni in hkrati neverjetno različnih materialov, za obdelavo sten in stropov v stanovanjskih prostorih je barva. Paleta barv je tako velik, da praktično vsaka oseba, ki pri izbiri našli pigment sestave, ki imajo potrebne za realizacijo ideje design lastnosti. Mešanje barv različnih barvah in odtenkih, boste kmalu izvedeli, kako, da bi dobili pravo barvo in daje naslikal površinsko teksturo, ki ga želite. Vendar pa, ne vse barve je mogoče mešati z drugimi, na primer, ne morete mix cink bela z živo srebro iz cinnabar's, cink rumeni, ultramarine; titana bela z modrimi; CZK rumena z živo srebro iz cinnabar'Yu in Barinova, rumeni, rumeni cink z kobalt modro, vijolično in ultramarine, itd. enostavno zamenjati s katerokoli barvo, lahko Mars rumena, zelena, smaragdna, oxide kroma, ohru, mumija, stopnja izločanja številka preizkusa, Siena, rdeči železov oksid, malahit, črna grozdja. Spretno uporabo lastnosti tega materiala, še posebej vedoč, nekatere posebne metode dela z barvami, po študiju lastnosti barva, ga lahko spremenite razmerja sobo, da bi višje ali nižje, bolj prostorna.

Premešamo sami, za nakup ali biti zadovoljni z barvo, ki je na prodaj? Izberite barvo na model, ki je pritrjena na embalažo, ali na kavo imenik je nemogoče. Nihče ne bo dal garancijo, kot najbolj natančno ujemanje barve, barve v Banki in na vzorec, ker svoj odtenek je odvisen od vrste Foundation, osvetlitev, čas leto in dan. Svetujem vam, da se odločite na dodatne stroške in nakup v trgovini nekaj majhno sojenje barve pločevinke, uporablja se za čiščenje paguntalan belo površino več od stene ali stropa. Barva območja najtemnejši stene (okna) in svetlobe (pred okno na ravni tla in svetlobna telesa. Pogled na barvo, teksturo pobarvanih površin, gledati, kako bodo videti, ko so naravni (zjutraj in ob različnih urah dneva) in umetne (večer), razsvetljava. Samo po takem pripravljalna dela, boste lahko rekli, ali vam je všeč barve takšno barvo in kompozicijo, je pokritost, da si je želel.

Veliko ljudi, kot na vodni osnovi barve, zato, ker prihajajo v različnih barvah, enostavno pripravljeni in uporabljajo tako, roller ali spray pištolo, vendar je njihova glavna prednost je, da jih je mogoče uporabiti za delo v okviru stare barve (olje, emajl, emulzije), drevesa'leseni, kovinski podlagi, na mavca, suhi omet omet in druge porozne površine. Na vodni osnovi imajo barve dobro skriva moč, nizka poraba snovi, zagotoviti trdne zapusti površino lustre. Tam so na vodni osnovi premazna sredstva na osnovi polivinil acetata, polyacrylate. Tudi dokazano vode-emulzija barve polivinil acetat, bolj pogosto se uporabljajo za barvanje stropov, ki jih pokriva ker je površina je mogoče oprati. Za predloži iz zgornje meje uporabo gašeno ali brušeni kreda in lepila in barvila, kot so načrt.

Emajla, barve so pigmenti, namažejo z različnimi laki. Po sušenju emajl obliki motno trdna zaščitna okrasna film z različnimi lesk in teksture površine. Uporabljajo se lahko za barvanje površin v notranjosti prostorov. Še posebej dobro emajl barva bela obarvanost okenske police, okenske okvirje, ker jih pokrivajo pobarvane površine gosto film, ki je enostavno čistiti pred umazanijo.

Na primer, alkidne barve so namenjene za barvanje izdelkov za les in kovino, stene notranjosti ogrevan prostor. Te barve so strupene (za delo z njimi, po možnosti v dobro prezračen prostor, v respirator) in legkosplavnye, manj trajne, vendar je idealen za obdelavo sten in stropov, ter določijo in hitro posuši (1-3 ure). Emajl in oljnih barv ustvarite na barvanje različnih teksturo površina: mat, grobo, pol-sijajni, saten, semi-gloss, sijajna. Barve, ki daje sijajno površino, se uporablja lažje, vendar zahteva, da je podlaga za slikarstvo je bil idealen, ker kakršne koli okvare, bo viden, kot če paraded na sijaja poslikane površine. Semi-gloss in matte površino najbolj učinkovito skriti roughnesses, in barve, ki daje sijajno površino, poglej najboljši na popolnoma gladke stene in strope, zaradi svoje visoke odbojnosti, da je soba svetla, napolni zrak.

Za slikarstvo dreves'lesenih površin (kot tudi kovinske, mavca) pogosto uporabimo oljne barve je prekinitev pigmenti in polnila v laneno olje. Na voljo na tržišču, oljne barve pripravljen za uporabo in gustotertoj olje, barve - polizdelki, ki mora biti razredčenih s sušenje olje za delo gostoto. Pam'ne pozabite, da dobra kakovost olja premazi so pridobljeni ne s povečanjem debeline plasti barve (to je, nasprotno, vodi do nastanka napak, gube, izbočena, v okviru katere barve za dolgo časa, ne posuši), in samo dve-tri plasti s sušenje prejšnji sloj.

Semi-mat in sijajni oljne barve trajno, bolje iti emulzija, zato se ponavadi uporabljajo za barvanje dreves'lesene in kovinske površine, ki so podvrženi obrabi, mora vzdržati težka rabo (vrata).

Fosfat barve se lahko uporablja za barvanje površin v notranjosti prostorov. Tvorijo gladko mat površino, odporen na čistila (detergenti), ki se prodajajo v pripravljen za uporabo obliki. Uporablja fosfat barve je potrebno, da se kiti površine za prve plašč, ki zastopajo enake barve, vendar je bolj razredčena z vodo.

Tempera - barve iz naravnih pigmentov, daje m'ki, lepi in topli toni, kredasto belega lesa in mavca. Barve, proda ali pripravljen za uporabo, ali v prahu (polizdelki). Tempera je ljubil z veliko, ker lahko dobite različne površinske teksture: med obdelavo površine z globo emery krpo ona dobi gladek Sijaj, ko uporabite žice, volne na površini z'je patino, medtem ko drgnjenje m'kaj krpo, ki zajema postane polirani.

Ker je večina vse informacije na sestavo in porabo barve smo lahko najdete na nalepki, naj bi se naučijo, kako "dekodirati" nerazumljivo začetnike kombinacijo črke in številke na njih. To je tisto, kar nekatere od njih: MA - oljne barve (na podlagi sušenje olje ali rastlinsko olje), GF - barve, narejena na podlagi glyptal smole, PF - pentaphtalic emajl na smole, SC - barve na osnovi nitrocellulose, CO - kremperheide.de barve, MCH - barve na maceral-designyh smole, BT - barve na osnovi bitumna in katrana parcel.

Opomba o digitalni znaki, ki jih bo opredelil namen barve: 1 - barve za zunanji del, 2 - barve za notranje deluje, 0 - premaz, 00 - mavca. Napis "oljne barve MA-15" pomeni, da je Banka oljne barve, primeren za zunanjo uporabo in je narejen na podlagi v kombinaciji sušenje olje (slika 5 kaže, ta). Na bregovih oljne barve), druga številka pa se nanaša na kakovost sušenja olja: 1 - naravnih sušenje olja, 2 - sušenje olje-oksol, 3 - glyptal, 4 - pentaftalevye.

Če se sestava oljne barve je samo ena pigment, etikete, namesto besede "barve" bo prikazano ime tega pigmenta, kot so titanium White MA-25" (barva je primerna za notranje dela in izdelani na podlagi kombinaciji sušenje olje). Lepo črnilo je drago, ker je njegova proizvodnja se uporabljajo samo visoko kakovostne sestavine (odpornih pigmentov, čista olja, topila). Z barvo lahko barve sten svoje stanovanje. Najpogosteje uporabljena barva namesto olajšave predmetov (napušči, plošče, rozetaje), naslikal podrobnosti poglej seveda, morebitne napake, okvare, lahko preprosto določiti, se lahko uporablja matrice. Takšne tehnike dekorativno slikarstvo, kot priklopom in ustvarjanje marmorja učinek, povpraševanje iz izvajalec določenih spretnosti. Modernih dekor inter'notranje zadeve vse bolj dekorativno slikarstvo (nabryzg) igra vlogo maskiranje orodja, prikrivanje premazom, ki omogoča enostavno skrijete pomanjkljivosti zaradi teksturo. S to vrsto dela, pravica vsakogar, vendar bi bilo dobro, da se najprej delo na roll stare zidne papirja ali ovojni papir, da bi obvladali tehnologijo, da bi dobili idejo, kako sobi, ko je obdelava popoln, prilagoditve barve rešitev dekorativno slikarstvo. Skoraj vse tehnike slikanja se lahko uporabljajo za joiner izdelkov (vrata, okvirji, okvirji, windowsills).

Ozadja

Ozadje je valjani materiala (papir, tkanine in tako naprej ) s pisanimi navaden ali malonate premaz, namenjen za lepljenje notranjih sten in stropov. Z njihovo pomočjo boste lahko uspešno skriti manjših površinskih poškodb, če želite ustvariti spektakularno tla in vaših željah (zaradi velikega izbor teksture in stilov). Undeservedly pozabili Ozadje kot material za predloži iz zgornjih mej-Ozadja in posebne meja z olajšanjem-spoofer ne samo, da bo okrasite stropa, ampak tudi to, da je globina, glasnost. Ozadje ni tako močna, kot barve, vendar pa daje oblikovalec več možnosti za ustvarjalnost, popolnoma v kombinaciji z drugimi, s slikarstvo, les. Med seboj bolje mešanica barve, risbe, in ne geometrijske. Na spremembo velik šopek in Viktorijanski motivi na slikah za Ozadje prišel zvezde, proge, risank, elegantno ponavljajoči se motivi. Skoraj vse nas bodo lahko izberete sliko po vaših željah, saj, seveda, velikosti in razmerja dekoriranje prostorov. Pred nakupom Ozadje, je priporočljivo, da kupite majhen vzorec, kreten je na steno in jih ovrednotiti z naravno in umetno svetlobo. Fino je videti roll slika ni vedno ohranja svojo veličino, ki je prilepljena na steno. Za stene, ki niso izpostavljeni obrabi, zato je zelo primeren za Ozadje (tanek, njihovo čiščenje ni mogoče)in za ta problem območjih, kot so kuhinja, hodnik, bi morali izbrati bolj trpežne in gosto steno-knjiga, kot so pvc nepremočljiva. Izbira Ozadje je ogromno, od tanek papir unpainted prvotni Ozadja vrste svile, stekla in tekoče.

Serigraphy temelji na steno papir, reliefni, napisi, posnemajo površina svilene tkanine. Steklooboi zelo lepo, imajo dobre toplotne in zvočne izolacijske lastnosti. Tekoče Ozadje - novost zadnjih let, ki so izdane v obliki prahu, ki pred delom rastlin z vodo, če želene barve pigment, in nato razprši nad površino stene ali strope, dovolite, da se posuši gor. Pridobljena v rezultat takšne manipulacije tla, odporne na obrabo, ne zbledi, lahko očistite z vlažno gobo.

Proizvaja Ozadje tovarne, natisnjeni na operativnih razlogov Ozadje razdeljene v naslednje skupine:

1. Ozadje, odporna na suho obrabi, zato se lahko uporablja za predloži prostorov s suho sten in stropov, čiščenje samo s suho metodo (obrišite s čisto suho krpo). Odvisno od kakovosti uporabljenih za proizvodnjo steno-papir papirja, njena teža razlikovati Ozadje enostavno, srednje gostote in gosto. Ozadje je lahko ni ozemljen, zagotovljeno, ozadje in reliefni (na način natisni sliko).

2. Vodoodporna Ozadje, odporne na obrabo, so pogosto uporablja v predložiti kuhinj, hodnikov, kjer plošča se hitro umažejo in jih je treba očistiti. Ozadje lahko očistite z vlažno krpo, navlaženo v milo rešitev.

3. Stroj Za Ozadje, prekritega s slojem plastične mase, se lahko očisti z vodo, brez uporabe detergentov. Te Ozadja so primerna in je primerno za lepljenje stene (če je želeno in stropov v kopalnicah, washrooms, kjer zahteve, sanitarno-higienske lastnosti dodelavo materialov, najbolj visoko.

4. Vinil Ozadje, zaščitena z debelo plastjo plastike, tako da bodo pomembne obrabe, brez poškodb premaza ne more preprosto pranje, če pa želite, da strganje krtačo.

Posebna vrsta Ozadje - Ozadje vzorec, na katerem je natisnjena ročno. Seveda, stroški proizvodnje te Ozadja bistveno večja od denarja, ki se porabi za proizvodnjo tiskanih Ozadje naprave.

Ozadja za ročno tiskanje je najdražja možnost. Da bi za Ozadje ni bilo celuloza med tiskanje slike kot podlaga izbrati zelo težek papir. Kakovost končna material, ki je samo še bolje, vendar težko, da bi lepilo. Prednosti Ozadje priročnik za tiskanje dovolj: da so lahko izdelana po naročilu, so služila za zelo dolgo časa (do 30 let), ne esteraze in ne vizita. Ozadje lahko sprejmejo in teh materialov, * neposredni namen, ki ni povezan z zaključna dela. Prodajajo v specializiranih trgovinah, vendar se lahko uspešno nadomešča tradicionalne Ozadje. Govorimo o, na primer, siv ali rjav ovojni papir (kupite v zvitkih kot Ozadje na stenah pogled privlačno) ali fine emery papirja (je zanimivo teksturo, izgleda super v kombinaciji z belo pobarvane stropov in preprost plank tla). Tradicionalni enkrat-material za dekoracijo sten - tkanine - danes je redko videti v prostorih, ki so naši apartmaji. To je naravno, ker so mnogi od nas raje ne manj privlačen, vendar je bolj trpežen in uporabniku prijazen dodelavo materialov. Za dekoracijo sten izbrati krpe, kot so odeje, bombaž, volna, lan; šteje se, da manj primernih prostorov za obdelavo tkanin, kot so saten ali tkiva v kletko (težko uskladiti na sliki spodaj). Načini pritrditev tkanine plošče obstaja veliko: možno je, da se prilepi kot wall-papir, lepilo, najprej prilepite na papir, za krepitev plošče. Najbolj priročno je, morda, tako, da potegnite tkanine na posebnem okvirju, ki se je nato vozijo z obogatenih stene bruskam. Narejen tudi plastični okvir z odstranljivo plošče, ki omogoča, da odstranite krpo operite in potegnite vtič, ne enkrat, ne odstranite stojalo z okvirjem. Druga možnost: da prednost tkanine, kot so zavese, trajne kovinske strune, razpete na plinths in strop. Ozadja, proizvedene v kolobarjih z robovi ali brez njih, pred lepljenjem jih je treba odrezati (na eni ali na obeh straneh). Kolutu širina untrimmed robovi - 500, 560, 620 in 750 mm. Raje roll širina - 600 mm. Roll dolžina je 7-18 m, lažje in bolj ekonomično, v zvitkih dolžine 10, 5 m. Poleg Ozadja za lepljenje stene in strope, boste morda morali meje in frize - trakov iz papirja, skupaj, ki je povzročil to, ali ta slika. Meje so širine od 15 do 160 mm, dolžina - 25 metrov in zapakirano v zvitkih. Širina freeze - 240, 290 in 480 mm, dolžina - 12 m.

Naravna vlakna

Tkanine iz Rafil, suho travo, cevi in burlap - naravno, ekološko čistih materialov, ustvarjanje zajemajo široko paleto obračun: od svileni sijaj za grobo grobo strukturo. Za lažje ravnanje takšni materiali so običajno držijo osnovni vzrok (težek papir). Njihova glavna slabost je njegova visoka cena, v kombinaciji z občutljivost in zahtevnost montaže površin (tudi z najbolj previdni, spenjanje, lepljenje, obrezovanje šivov med plasti vidne, zato jih potrebujejo za masko pod palice, ograje).

Ploščice

Sodobne tehnologije omogočajo, da se ustvari zelo lepe in trajne strešnik, in veliko izbiro barv, vzorcev, velikosti, teksture opredelila uporabo tega materiala je nujno na vseh področjih. Tukaj je nekaj kar vam zagotavlja možnosti: glazirane in neglazirane keramične ploščice, glazirane ploščice; steklene ploščice; terasa; mozaik ploščice-kartico. Oblikovanje lončeno obloge so prav tako raznolika: od pisane mozaike, pisane plošče gladka, trdna zidane (na kg; jasno, pravim kotom, ali diagonalno, se spominja, ' to in preprosta bele ploščice lahko ustvarite osupljivo dekor lnie pokrov). Značilnosti lončeno, ki zajema praktično neomejeno, možno je celo, da pripravi oljne barve( ii, posodabljanje starih površin ali daje nove edinstven čar (ne kot novi nadstropju "Viskija" ali "opeke"). Ploščice se prodajajo v paketih in se lahko med seboj razlikujejo po tonu, tako da boste morali, da jih kupite z zalogi, skrbno preveriti kakovost pred nakupom. Keramične ploščice za notranjo obrnjen stene so redni (za pakiranje plošče), in oblikovan (kotni, fascijo, baseboard), kvadrat (150 x 150 mm, 100 x 100 mm), pravokotni (150x100 mm in 150x75 mm) oblika, steklom ali neglazirane zunanji strani, so narejeni brez blokade (zaobljene robove), z blokado (z ene, dveh, treh in štirih straneh). Keramične ploščice za tla imajo gladko ali hrapavo teksturo sprednjo površino, so eno - ali večbarvne, kvadratni, pravokotni, šesterokotne in octagonal. Za mozaična tla izdelavo dekorativne keramične ploščice. V tovarni glede na številke, na listu goste papir ali tanek karton lepljenje ploščic velikost : 23 x 23 mm, 48 x 48 mm ali 48 x 23 mm. Ena listov se imenuje kata. Kartice lahko cut, kot si želijo, in ustvari različne slike, zložljivi jih na neki način. Glazirane ploščice, ne potrebujejo posebnega je, da so ponavadi obrišite z vlažno krpo; neglazirane talne ploščice so prekriti s zaščitnih sredstev (vosek ali posebna emulzija za nohte).

Drevo

Lesena podloga ohranja toploto, ščiti pred hrupom, skriva grobo, dirty old sten in stropov, nadomesti ali posodobljene zelo enostavno. Stenske plošče iz masivnega lesa cest, redno temeljito je tako pogosto uporablja tako poceni materialov, kot so vezan les, furnir, les-voloknistye in chipboards. Plošče, obloge lahko BAP) ICSA navpično, vodoravno ali diagonalno vrstic. Slabe kakovosti lesa z napakami sliko, ponavadi pobarvane, plošče, s čudovito naravno sliko lesa tonirana ali lakirani. Sodobna sredstva za nego in zaščito lesa pred vlago, obrabe (za steno in potoloch je premazi se uporabljajo enako sestavo, kot za zdravljenje lesena tla) omogočajo uporabo plošč, tudi za oblaganje sten in stropov v kopalnicah. Lesena plošča je zelo praktično, v čakalnici, kjer so se lahko prenesejo udarce in popotresnih sunkov, ki preprečuje vdor hrupa v notranjosti, apartmaji. Izgleda lepo v sobe, spalnice in dnevna soba, strop, okrašen z caissons iz vezane plošče, dragocen les. Lesena tla in strop popolnoma s štukaturnim dekoracijo in ustvarja v zaprtih prostorih vzdušje preteklega stoletja, ustreza najboljše klasične arhitekture. Caisson je prostor med seka žarke, ki je okrašena z les, mavčne plošče, ki je okrašena s carving, slikarstvo, štukature. Izumili v Antični Grčiji, kot edina rešitev zgornje meje, danes je to konstruktivno sprejem je bil le original strop dekor. Pritrdimo caissons, kot tudi vse druge lesa obloga, leseni ali kovinski okvir-ograje, pritrjena na strop ali steno). Vezane lesene plošče, - material, ko upodabljanja, ki se kaže lepo, v strukturo drevesa, ki se prilega barve. Izgleda super, furnir, vezane plošče, barvane v svetle in tople barve (sladkor, bela, bež). Šivi med listi za vezane plošče, fiberboard in iverna lahko zaprite trakov, ustvarjanje imitacije plošče.

Kovinski

Pločevine, bakra, aluminija ali nerjavečega jekla so zelo drage, hitro zbledi, zahtevajo redno poliranje s posebnimi rešitvami. Veliko cenejši lončeno kovinski, običajno stisnjene plošče različnih oblik in barv (svetle barve s kovinski Sijaj), ki se prilepi se neposredno na gladke mavca ali lesa osnove (v tem primeru, soundproofing bi bilo bolje). Razširjena tudi začasno alu stropi, aluminij, ki absorbira zvok plošče, dekorativne rozetaje, ki dopolnjujejo svetila (lestenci, sconces) iz aluminija.

Polimeri

Za stropne in zidne obloge se pogosto uporabljajo stanja, razpostavljene gradiva v papirni, tekstilni, lesni, polimer baze. To je najcenejši material, od tistih, ki se uporabljajo za dodelavo površin, skoraj bestežinski, enostavno priključen in skriva stari premaz. Preglednih polimerni plošče so narejene iz stropov, različnih delih dekor (napušči, vtičnice, plinths). Kadar je to primerno, posnemajo barve so zelo podobni na ometane ali lesa (vklesan) konča. Na osnovi vinil je narejen eno od vrst polimerov, plastike, trajne, z odlično plastičnost, odpornost materiala. Plastični z barvo, marmorja, kamna, kovine, lesa, uspešno nadomešča stenske plošče iz drago naravnih materialov. Oblitsevat so strop, boste lahko, da mu vse, celo najbolj bizarna obliki (konveksna, valovita, profilirana).

Stekla

Kot končna material, steklo, je bila uporabljena tudi v Starem Rimu, toda pred kratkim so ga uporabljali za dekoracijo površin v prostorih. Stekla jedkanje, peskanje, barvanje posebne keramike ali silikat barve taljiv svinčnik, raznolik relief okraski izgleda super na strop, stene, ki se uporabljajo za ustvarjanje prepustna za svetlobo predelnih sten. Strop obarvajo steklena Okna, zasloni, izvedenih na istem tehnika je čudovita možnost notranje opreme. Za naprave vitraž strop danes ni potrebno, da živi v zgornjem nadstropju stanovanjske stavbe, boste reševanje osvetlitev, ki omogoča noč in dan, da uživajo pisane stekla slike.


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика