четверг, 28 ноября 2013 г.

Tradicionalni popravilo stropa

Pred popravilo

Pred popravilo stropa dobro, da imate čas, da ugotovimo, kaj želim si, da bi čez glavo vsak dan in za kako dolgo. Če globoko v sebi še vedno so sanje lepe strop ali preveč leni, da bi popravila vsake 2-3 leta, je mogoče rešiti z napravo suhomontažnih stropnih ali bi stretch zgornje meje. To je za začetek je ta meja se morda zdi draga, ampak, če ste vzeli stran od tega znesek, ki se bo preživel na gradbenih materialov, tudi za enostavne zgornje meje, kot tudi dela mojstrov (če ne lov kiti in belež sami), ta znesek bo manj. Variante popravilo stropa na običajen način, in so odvisna od tega, kaj tla so bila visi na stropu pred tem.



Če kateri koli lep (ali si) enkrat v življenju poslikani strop oljne barve, verjetno je, da bi različne vrste kritja - mavca, lateks barve in dekorativni omet, itd., - Ostanite na ta meja ne bo. Dejstvo, da olje postavi na pranje sušenje olje, no prevladuje betona. Po sušenju olje iz katerega koli materiala, na stropu, za dolgo časa je že, da ostanejo ne bodo mogli. Izberite tukaj le dve oljne barve znova (se začne, da se rumena v 2-3 letih ali prej, če je v prostoru dim, in obilne obroke) ali eno od vrst prekinitev (gips Plošče, pločevina) ali stretch zgornje meje.

Včasih stropov v stanovanjih je mogoče najti Ozadja - tako imenovani zgornja meja za Ozadje. Ponavadi so lepilo, gradbeniki, preden najem stanovanja, ne da ukvarjati s popolno pripravo podlage za dekoracijo strop. Stropne Tapete lepljene neposredno na betonske plošče. V tem primeru pred popravilo zgornje meje bodo morali trakovi Ozadje, za pripravo površine betonske plošče - morda celo mavca. Lepilo spet Ozadje na strop, odločitev ni najboljše, torej, kako lahko stojiš tam bodo lahko traja največ tri leta.

Če je površina strop slab, preveč neenakomerno in niso pripravljeni za uporabo predelavo prav na vrhu, in morda ste za mavec. Nato na zgornjo mejo površine premagal skodle ali fiksne mreže - mreže z majhnimi celicami. Mavčni strop plasti ometa rešitev v plast nakryvki sadra je dodal. Naslednjo plast mavca se uporablja samo enkrat, prejšnja je nastavljena, sicer pa je mogoče distance. Za več podrobnosti o načinih mavca površin, plasti in rešitve si lahko preberete v objavi iz Mavca dela.



Vse umazano in mokro strop delo bolje, da ne pred popravilo tal in sten. Idealno bi bilo, strop popravila morajo biti opravljene skupaj s stene. Če dnevnem redu je le strop, pohištvo in stene, jih lahko zaščitite starih Časopisov, polietilenski film, maskirni trak, papir, lepilni trak, ki je dobro zaščiteni in ne puščajo sledi na Ozadje, barve, stekla).

Pred zaključna dela od stropa obvezna', morate odstraniti stare kritje. Whitewashing pranje z vodo, in barve na vodni osnovi sistemov prodreti v raztopino joda (mehurček v vedro vode) in čisto off. Prodaji so tudi dobrodošli poseben odstranjevalec - pripravljene rešitve, ki se lahko uporabljajo za zgornjo mejo za 20-30 minut in nato sperite s stare barve.

Pred whitewashing in slikanje zgornje meje je pomembno, da odstranite s površine sledi rje in madežev. Čiščenje madeže z vodo, po tem lahko dajo na teh področjih, raztopino bakrovega sulfata (50-100 g / 1 liter vrele vode'prevrete vode). Sledi maščobe, ki se lahko odstrani z vrelo vodo in 2% raztopino sode bliskavice (sklenejo in spolnjujejo krpo z raztopino, dokler madež ne bo izginil). Po čiščenju kraj dobro oprala vode.



Včasih je strop in stene lahko, prosim, svoje živali - na primer, glive - vložki izrastki in plesni, ki so bili rojeni iz visoko vlažnostjo. Seveda, za popolno odstranitev plesni je bolje, da si v korenin in odstraniti vzrok, - visoka vlažnost. Vendar Saami plesni na tla, jih lahko zbrišete posebna sredstva ali bakrovega sulfata. Za prihodnost, kot je preprečevanje lahko doda barvo ali apnom posebne protiglivično dopolnila.

Glivične lezije v večji velikosti, zahtevajo bolj temeljito zatiranje: beton iz votlih ali opekline na propan ali plazma varjenje. Nato luknjo spet blizu omet in tla sulfata.

Na osnovnim polnilom in stropov

Strop whitewashing se začne s uskladitev stene-kiti.
Razpoke, hrapavost, depresija - ona potrebuje, da se določi vse. Kiti lahko kupite ready-made, ki se lahko izvede. To je potrebno, da se pomešajo kreda, sadra, ločila joiner je lepila - vse to v razmerju 1:2:2 (po teži). Še en dober recept kiti: 2. 5 kg apna dodaj 5 l vode, vrgel 50-100 g soli, raztopljene v vrelo vodo - Splošno o'prostornina zmesi mora biti enaka 10 l Potem morate filter majhen avto skozi sito. Na koncu, to je zmes, ki ovirajo 1, 5 l, 10%-s lepilo, ki je že meša, 150-200 g kredo. To je vso skrivnost.



Shpatlevku dal shpatelem v lokalnih območjih ali so opravili z valja po površini stropa. Zadelka za šive v strop - problematično, tako pogosto, kiti se uporablja v več fazah. Primarni kiti je za izravnavanje površine. Drugi sloj se lahko uporabljajo latex, kreda ali lateks prevleko.



Čiščenje in puttied stene tla. Premaz mora prodreti v konkretne in dobili nič od stropa je padel. Najprej je treba narediti konkretne osnove v monolit. Primer je razširjenost globino. Ta material je mogoče kupiti v trgovini, in vam lahko tudi naredimo največ. Najlažji način za 10 litrov vode, za 1 liter lepilo PVA (vendar to ni najbolj zanesljiv premaz). Lahko bi naloga bolj težko: 3 kg gašeno apno, 50-100 gramov olja in 200 g mila, obrit proge. Milo izpolnite 3 l vrele vode in zmešamo s sušenje olje. Posebej zmešamo apna v 4 litre vode. Potem sta mešanice z'povezovanje in dobili premaz (pred uporabo je treba raztopini, prostornina 10-11 milijona eur).



Vendar pa prvi plašč, ki vključuje sušenje olje, v nekaterih serviserji so pritožbe. Če kritju zgornja meja ni oljne barve, in druge sestave, sušenje olje pod krinko lahko potemnite in ne bo lepo, da izstopajo, na primer, pod lateks barve. Ko je prvi plašč je sušene, lahko začnete slikarstva in whitewashing.

Slikarstvo in whitewashing od zgornje meje

Začnimo z barvo, ker je verjel, da je slikarstvo je težje kot belež. Tako, preden ga pomočite čopič v Banki z oljno barvo, je potrebno, da še enkrat premisli : torej, če si mu všeč, da je pripravljen, da pokrivajo svoje zgornje meje, spet in spet. Bolje je, da uporabite vodoemulsionnaya ali vodnogospodarski barve (bolje mat). Razpršenost - trpežne, zelo odporen na vlago, je pogosto oprati. V sobi, kjer je dim, na stropu, so zajete take barve, ne bo spremenila'je. To ne bo potemnite in je pokrito z madeži. 20-kg vedra vodnogospodarski dovolj za 80-100 cm m Barve bolje dal v 2-3 plasti - glede na njegovo kakovost.



Lateks barve na lastnosti podobna prvi, le da je manj odporni na vlago, čeprav pranje lahko s težavo. Sorte cvetja v vodni osnovi barve več. Razpršenost - večinoma samo bela.

So v prodaji še, in emajla, barve (alkidne emajl), vendar so dvakrat cena vode na osnovi barve. Glavna prednost emajla, barve - laki se posušijo hitreje in z zelo široko paleto barv.



Pred whitewashing naj odloči, kaj dati na stropu - apno in kreda. Pomembno je, pam'ne pozabite: če, na primer, že na stene in strop je bil apna, kreda belež ni mogoče uporabiti - zgornja meja se bo pojavil umazano madeži in lise.
Recept Cretaceous whitewashing za strop: 5 litrov ogrete vode raztopite 30 g lepila in 3 kg mehke kreda. V Cretaceous mešanico lahko dodamo tudi 90 g joiner je lepilo, 17 g modra, mila za britje. Rešitev 3-4 l vode je dovolj za whitewashing 10 sq m površine.

Apneni belež, da bi bilo še lažje. V malo vode je razredčenih 2-3 kg gašeno apno dodaj 400-500 g namočene pred barvil in nekaj soli. Vse sestavine so skrbno premešamo in dodamo nazaj v vodo do 10 l V prejeti strukturo, ki jo lahko tudi vrgel malo modro.

Če želite pospešiti postopek sušenja whitewashing ni potrebno. Naj bo kot mora, posuši sama. Nasprotno, če ima soba ugreza ali belež Sijaj svetlo neposrednimi sončnimi žarki, je bolje, da pokrivajo vsa vrata in zatemnitev, za okna. In pustite belež zgornjo mejo za suho mirno in počasi.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика