четверг, 28 ноября 2013 г.

Kako izbrati tuš?

Pred odhodom za nakup tuš kabino, moramo najprej razumeti, kaj točno potrebujete. Če imate prostorna kopalnica in velika količina denarja, potem kupiti Jacuzzi ali turška kopel z aromaterapijo desno doma. Ampak, če si le želite zamenjati svojo staro kad, da bi prostor za pralni stroj, obleko tuš modelov in lažje.

Tuš vogalih

Preprost primer tuš lahko ponev s zavese ali vrat. Ti tuši veljajo za odprti tip tuš modelov, ker nimajo zadnje stene. Te kabine so namestite neposredno na stene, najbolj pogosto v kotu kopalnice. Oni so poklicani, tuš vogalih.

Kupim palete in vrata lahko hkrati ali ločeno. Oblika kabine so lahko različne: kvadrat, pravokotnik, zaokroženo ali poligonske. Tuš kabina se lahko uvrsti med tri stene ena vrata, ali bi ga brez premeščanje, da je voda tekla neposredno v odtok luknjo v tleh. Ta varianta se uporablja za tuš za skupno uporabo.

Nakup prebivalca območja mešalnik s zalivanje, lahko ali tuš plošča z veliko dodatnih funkcij, bolje kot ločeno.

Izberite palete

Pladenj tuš kabine mora podpirati svojo težo. Tudi, njegova površina mora biti opremljen z anti-slip učinek, da bi uporabili ste po nesreči padla na milo in vodo. Če vaše paleto ima takšno prevleko, nakup za, da se posebne nalepke, ki jih prodajajo v skoraj vsaki trgovini strojne opreme.

V prhe palete so lahko narejeni iz različnih materialov imajo različne barve, velikosti in oblik.

  • Jekla palete s sklenino. So zelo trpežne in zanesljive, vendar pod tekočo vodo lahko klopotec, in sčasoma do prijaviti.
  • Keramične kadi. Obstojne, ampak kot vsak keramike, lahko poškoduje.
  • Akril na pladnjih. Najbolj priljubljena. Ne potrebujejo čas za toplo vodo, in ne rje. Toda, ko namestite te palete jih potrebujete od spodaj, da bi okrepili, za zaščito pred povešanje in upogibanje. To se pogosto uporablja kovinski okvir v obliki pladnja.

Izberite žaluzije

Zavese za tuš kabine so običajno narejeni iz plastike ali stekla. Plastični valji slepi cenejši, vendar s časom se lahko "črni". Najbolj praktično - motno vrst zaves motnega ali barvne, s sliko. Izberite model s posebno anthelion (vodo-nepropustno) premaz.

Mehanizem za zapiranje polkna lahko krilnih ali drsnih, in imajo različno število gub. Drsna vrata zavzamejo zelo malo prostora, ko je odprta, vendar v skupini vstopu veliko širši.

Drsni sistemi so lahko na kavelj ali valji (slednje je bolj priročen in zanesljiv). Zaprta drsna polkna ima gumijastim trakom. Kakovost drsna senčila so odprti in zaprti enostavno in brez hrupa.

Kakovost okvir tuš je opredeljena, kot sledi: nujno je pristop kabine in se na robovih rolete z obema rokama, da poskusite, da se pretrese. Okvir naj ne ", da gredo shake" drugače časa pa'tam so razpoke, ki ima za posledico poškodbe.

Izberite želeno velikost kabine, jo morate "poskusite". Stoji v kabini, dal roke gor, bend - moral bi imeti možnost, da prosto gibljejo, tako da tuširanje vsak dan boste počutili udobno. Velikost kabine, seveda, bo odvisna od prostora, kopalnico, pa po možnosti ne manj kot 0, 8 x 0, 8 m, Če stojnici je sedež je obvezna'bodite prepričani, da bi sedel na njem, moral bi biti udobno.

Hidromasažne kabine

Kabine za dušo so zadnji steni s streho, zaprti tip kabine, se lahko pojavi kjerkoli v kopalnici. Praviloma ti tuši so opremljeni z vrsto dodatnih funkcij, ki se upravljajo prek elektronske daljinski upravljalnik: temperatura in tlak vode, masaža, parna, radio, luči in še veliko več.

Učinek masaže vode v vročem kabini mogoče zaradi nameščeni v notranjosti v nekatere kraje in točke vode, dostava in injektorjev. Zgoraj glavni vodo za masažo hrbta namestite okrog 6-10 injektorjev in 4 do 8 - masaža pasu. Nekateri modeli imajo šobe za masažo nog, rotacijski dušo in kaskadne vratu in ramen masaža.

Za najboljši učinek, masaža, vode ni na voljo v določenih način, na primer z učinkom "potovanje val". Če curki so še vedno obrača, ga lahko nastavite tako, vode pod sama. Pri nekaterih modelih, debelina jet lahko prilagodi, tako masaža "močnejši" ali "šibkejše". Možno je tudi prisotnost značilnosti kontrast tuš.

Nastavite v tuš steam generator vam omogoča, da uživajo turška kopel iz udobja vašega kopalnica, ali da bi aromaterapijo. Če želite to narediti, dodamo eterična olja v prostor na zadnji strani kabine, skozi šobe, ki jih bo treba poškropiti z vodo. In da bi dobili turška kopel, lahko uporabite generator pare za topel vlažen zrak do + 50C. Za segrevanje zraka do 90C sprejeti priljubljena finska savna ni priporočljiva, ker lahko povzroči opekline od ogrevane plastike stene tuš.

Ampak najbolj pomembna stvar, preden se odločite za nakup "doma kopel" določite, ali je vaše vodovodnega sistema, da se zagotovi normalno delovanje dovolj tlaka vode. Za vroče tlačna v 1, 5 bar, lahko dovolj (včasih potrebujete, in 2 in 3 bari). S'find out teh podatkov pri upravljanju družbe, ali stanovanjski urad, prosite osebje, vodovod. Ker je raven tlaka v sistemu, lahko nezadostno, vplivajo na sezono, čas dneva in število tla v vašem domu, da v celoti izkoristijo svoje hidromasažne kabine (ne samo, da imajo pranje v tuš), kupite in namestite vodovoda, posebno črpalko za stabilne tlačne zahtevano raven.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика