пятница, 29 ноября 2013 г.

Ameriški spalnica države stil

Ameriški spalnica države stil

V središču Ameriške spalnice v državi slog, ki temelji na uporabi naravnih materialov, ročno upravljanje, enostavnost in preprostost. Vse to naredi vzdušje je miren in osvežujoč.

Ameriški spalnica države stil
Les v vseh oblikah - nemoteno skobljan, ki jo namočite madež, polirani, pobarvane, ključni motiv v Ameriški spalnica v državi slog. Tukaj bele stene, z majhnim dodatkom terakota in lep zaslon meji ustvariti splošno dober vtis.

Posebnosti Ameriški spalnice v državi slog - naravnih materialov, preprosta, praktična dekoracija, prostorne, svetle barve omejeno barve in udobje. Vse to ustvarja okolje, ki je ugodno za počitek in sprostitev ob kateremkoli času dneva.

V ozračju država slog prevladujejo drevesa'leseni deli, tla, stene, pohištvo, mali okrasni predmeti. Drevo je lahko gladko astrahani, impregnirani obarvajo, lakirani, pobarvane. Drugih naravnih materialov - iz trstike, protja, bombaž - igrajo sekundarno vlogo. Tradicionalne barve blue in smetano-rumene do temno-zelena in svetlo rdeča. Stenska barva ali v celoti, ali majhni Otoki, ki so v Splošni bledo belo ali nevtralno ozadje. Pohištvo ni praktično, povezane z določeno starostjo, to je zmes, enostavnosti, ropotulje, Ameriške kolonialne eleganco in nekateri deli Viktorijanski slog. Tesno polnjene blazine in odeje so, ki stoji v prvi vrsti, med stvari, ki zagotavljajo udobje.

Dekorativne elemente - šablona slikarstvo, igrače za otroke - običajno domače. Tkanine izgleda grobo ročno; priljubljenih mozaik (mozaik izdelkov) in vezenje. Splošni vtis eklektična, ne pomeni, kaos: vedno vse v redu, vse na svojem mestu.

Ustvariti stilsko inter'jer

Stene. Ometane, prekriti s Ozadje ali obložene z lesom obloga stene morajo biti navaden. Tradicionalno uporablja kombinacijo nizkih dreves'lesenih opažev in pobarvanih površin nad njim. Če sredstva omogočajo, je možno, da okrasite stene tanke dreves'Jana plošče, na vertikalni ravni, in glede na vodoravno - up. Združeno "jezika v programu groove" podrobnosti obliki neprekinjene površinske naravnega lesa, impregnirani, premazani, prevlečeni ali pobarvane Matt barve ustrezen ton.

Ameriški spalnica države stil
Stara drevesa'leseni prsih predali, fotelj z oblazinjenega sedeža in medenine posteljo nastavite Splošne ton, vendar je sedanja predsednica ne prilegajo v okolju.

Tukaj je neprimerno Ozadje potiskane pastel, svetlo roza, modri in lila odtenki. Idealno je, "zemeljskem" naravne barve barve, kot tudi bele ali skoraj bele barve. Zadnji dve možnosti sta še posebej primerna za manjše spalnice. Zaradi pristnosti barve dreves'leseni elementi - vrata, Architraves, robovi plošče, plošče, Reiki za glede na in slike v živo barvo, kontrast neosebna, bela. Tipične tehnike je sprememba intenzivnosti barve od tal do stropa, letve na vrhu ohišja. Dobro poglej meja ali frize preproste geometrične motive ali vzorcev sadja, cvetja in listov, ki so posledica matrice. Priporočeni sliko grozdov, sadje, granatno jabolko, ananas listov willow in hrastova drevesa, rože tulipani.

Seks. Široko, gladko, skobljan deske idealno, pa ni obvezna'Eskov. Sprejemljiva alternativa je sodobno imitacija lesa. Na robovih preprogo ali skladbe, ki se lahko uporablja na kliše slika posnemajo preprogo. Skladbo v Ameriški stil, stojalo'pleteno volna, kvačkanje ali pletenje, vezene odeje izgledaš in ustvarili udobno za bosih nog. Trdna ali trak mozaik odeje obrtna dela bo dano. Če vam je ljubše, ne povsem verodostojno preprogo skoraj bele ali nevtralne barve, izberite ne zelo razkošno in ne mehka.

Odpri. V spalnici smo potrebovali dobro osvetlitev, tako da so Okna zelo pomembna. Mala Windows krog barve, enake barve kot plinths in napušči; po želji pa se lahko naslikal dreves'leseni okenski okvirji, okvir vrat in okenskih polic. Bele notranje žaluzije, drevesa'lesene žaluzije, navaden ali tiskani, v trakovih ali cell tkanine, zavese so primerne za inter'jer. Če želite, vam ni treba zadela hrupa ulice ali ne, zelo lep pogled iz okna, visi preprost bel til ali Moslem zavese. Lahko izdela okna zavese iz obliži (mozaik).

Razsvetljave. Namen praktičnost morali imeti več virov umetne svetlobe: nizka z posteljo za branje v večer in na stene in / ali strop za osvetlitev ozadja. Razpoloženje ustvarite sveče v candelabra ali električne svetilke v obliki svečke. Odlično namizne svetilke s preprostim odtenki tkanine, trakove, karirasti ali navaden, in stati v obliki keramične vaze in smetano. Medenina namizne svetilke, v Viktorijanski slog svetilke z prozorni stekleni senčniki za luči ali skromen sodobna svetila, preveč, ne bo pokvarilo Splošnega pogleda.

Ameriški spalnica države stil
Blazine, okrašene s čipko, in odeja z aplicirano (cvetlični motiv XIX. stoletja) preoblikovanje redno posteljo v predmet posebne pozornosti. Čipke prt na mizi, se popolnoma prilega v inter'jer.

Elementi slog

Naravnih materialov, praktično notranja oprema, je omejena, vendar žive barve-vse to je tipični Ameriški country style. Upoštevajte naslednje smernice.

Dodatki. Tradicionalno deli - staro stojalo za punčke in obešalniki za oblačila s kljukice v stilu ropotulje.

Odpri. Odtenki Roman nebeljenega bombaža tkanine in bela obarvanost okenski okvirji ustvari občutek naravne svetlobe.

Pohištvo. Starinsko mahagoni posteljo z izklesanimi delovnih mest, ki se konča koničaste vrhove v obliki želoda, pokriti s hrustljavo bombaž perilo, kariran in tradicionalnih boki odejo. Windsor stol in preprost dreves'Jan lava udobno sedeti.

Tla. Polirani borove deske in preproste preproge proge po barvo za stene in strop.

Stene. Zajema navpično dreves'lesene plošče pobarvane modro. Zgoraj teče friz z vzorec listov in grozde grozdja. Stropi so pobarvane iste barve in okenski okvir.

Oprema

Ameriški spalnica države stil
Prešite odeje v mozaik slog, izdelani v barvah Ameriške zastave, odražajo sproščeno vzdušje in domišljijo master.

Postelja - glavni predmet v sobi. To je zanimivo, da je Ameriški starinske postelje so zdaj zdijo preveč ozke in kratke, zato je bolj udobno in poceni šteje imitacija kasnejše obdobje. Idealno ležišče s 4 stolpci, s krošnjami ali brez njega, kot tudi twin z 2 barih in majhne krošnje, ki so narejeni iz temno poliranega lesa (javor "ptičje perspektive", mahagoni, vrste sadnih dreves). Ukrivljen hrbet z vklesan podrobnosti v obliki listov, sadja in cvetja na tanko lepe noge videti zelo slikovito. Preprosto medenina postelj so prav tako priljubljena. Če ste privezan za gotovino, potem preprosto bor pohištvo in okrašena z risbe na kliše, ponavljajoči se motivi na stene.

Drugo pohištvo. Zato je najbolje, primerna za spalnice opremljene s temno poliranega lesa. Izognili sklopov in modulov. Pristna izbira pomeni prisotnost velikega stare omare, visoko in nizko, ki se lahko uporablja kot postelji ali toaletne mize. Ob vznožju postelje, kraj predalov, predal za odeje ali potovalna torba. Mize za svečnike in pisalniki lahko služijo improvizirane tabelah, ki so dobro pokrita mozaik ali parceli prtom.

Ameriški spalnica države stil
Mobilna dveh ton blazine, rdeče-belo-modro in belo, in majhne blazinice z vezenega srce poudarjajo preprostost vzglavja in lepota odeja v mozaik slog.

Dodatki. Sveže perilo, odejo mozaik, plašč, z aplicirano, tkane odeje dati spalnica značilnosti Ameriške country style. Svež pillowcases z vezenine in čipke, skladbe, prti bo spalnica posebej prijeten. Okrasite sobo, je preprost, vaze, vrči ali košare vrt z cvetjem in rastlinami. Na stenah visi v okviru vezenje, enostavno slik in fotografij, ki prikazujejo sadje, sadje, živali ali podeželskih scene.

Podrobnosti

Ameriški spalnica države stil
Dobro izbrane dodatki-silhueto, v okvirju, poslikani porcelan zver, dekorativne škatle in trdno ure ustvariti vtis, da nekaj eclecticism, vendar ne kaotično kupi stvari.

Za spalnico v Ameriški državi slog skrbno izberejo vsako podrobnost, od loncev in bazenih za pranje do vaze, ure, igrače in reprodukcije. Vsi morajo prispevati k soba, naravno, pristno čar.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика