среда, 27 ноября 2013 г.

Slikarstvo betonska tla

Slikarstvo betonska tla

Če je betonska tla v sobi za športne igre, shramba, delavnica ali garaža ne obravnava, se bo hitro postal prašni in umazani. Barve z posebne barve za betonska tla, ki bo preprečila nastanek prahu in lažje vzdrževanje čistoče.
Barve za tla, ki so na vodni osnovi in osnovi topil.

Barve na osnovi topil, ki so za poslovne prostore (na primer garaža in uporabo na prostem. Barve na vodni osnovi z šibek vonj, ki se lahko uporabljajo v hiši, so hitro suhi - naslikal na tla lahko hodil po 3:00. Obstajajo tudi posebne barve za garažni etaži (z visoko stopnjo odpornost proti obrabi) in korakov (z dodatki, anti-slip).
Nova tla lahko naslikal ne manj kot mesec dni po polaganju. Če tla pilot pred slikarstvo postane stabilizacijo rešitev.

Slikarstvo betonska tla
Barve za beton talne so lahko različnih barv - modra, zelena, siva, črna in bela. Temne barve so bolj primerna za garažo ali delavnico.

Koristne nasvete

Če gremo vse pohištvo in oprema, lahko barve v prostoru, v sestavne dele.

Korak 1

Slikarstvo betonska tla
Pred začetkom dela odstranite od tal do razpadel in razpokane barve. Če ostane na tleh listnatega stare barve, nove barve, preveč, se bodo začeli peel off.

Korak 2

Slikarstvo betonska tla
To je potrebno čiščenje talnih umazanijo in ostanke - bolje je, da uporabite "industrijski" čistejše. Če cementa tla je še vedno prah, veljajo stabilizacijski rešitev.

Korak 3

Slikarstvo betonska tla
Tla ni obvezna'bodite prepričani, da uskladiti, pa vse razpoke in BM'Atini je treba izpolniti z vbrizgavanjem malte (pesek, mešana s cementom). Potisnite rešitev v depresijo in split je enakomerno po celotni površini tal.

Korak 4

Slikarstvo betonska tla
Barve prilepljen na tla, ga je treba temeljito očistiti iz olja in maščobe. Če ne morete odstraniti vse madeže beli duh, uporabo patentirane razmaščevalec.

Korak 5

Slikarstvo betonska tla
Morda barve za prvi sloj premaza mora biti razredčenih z 10% vode ali belega duha. Temeljito premešamo barve je bolje, da uporabite električni vaja s posebnim šoba. Preden odstranite mešalnik iz vedro, izklopite vaja.

Korak 6

Slikarstvo betonska tla
Čopič, širina 100 mm, uporabljajo trak barve na obodu prostora. Stene so lahko zaščitene, palico, na robovih maskirni trak.

Korak 7

Slikarstvo betonska tla
Najboljše orodje za barvanje talne valj za barvo z hlačnice z debelo najlon kupu. Uporabite valja na dolgo ročico. Start na daleč vrata kotu, tako da se ne da blokira svojo pot do vrat. Ko se barva posuši, nanesite drugi sloj nerazredčenega barve, ki se začne v nekaterih oddaljenih kotu in se gibljejo na vrata.

Uporaba pasu

Slikarstvo betonska tla
Najboljši način, da okrasite tla - risbe na stenah pasu v višini plinth. Izmerite višino od tal ravni in uporabljajo ravni vodnik linije. Nad črto držijo maskirni trak, nato uporabljajo trak barve. Odstranite trak za sušenje barve.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика