среда, 27 ноября 2013 г.

Pokrov tekstilne

Pokrov tekstilne

Preproga na tekstilni podlagi, je bolj kakovostna in bolj trajen kot iz lateksa, ki se običajno odražajo v ceni. Tudi, če kupite relativno poceni tla, boste morali kupiti materiali za obloge in določitev traku, da se bo povečalo stroške. Ampak to preprogo, bo trajalo več let. Ker, ko o teh kritje se uporablja obloge, je lahko določena na najbolj grobega tla, vključno z deske, iverne, vezane plošče, les-fiber ploščo in betona.

Za preproge z tekstilne znanja zahteva več časa in napora kot za tlakovanje iz lateksa, ki temelji, ker najprej moramo varno določitev trak in dal podlago. Poleg tega preprogo, tekstilne veliko težje vzdrževati. Vendar, rezultat je tla z najboljšimi šok absorbira lastnosti, kot na uporabo prekrivala na lateks osnovi.

Kakovost talne obloge je odvisna od kakovosti preproge in debelina substrata. Najboljši učinek je dosežen z uporabo visoko kvalitetnih materialov. Volna premazi z visoko vsebnostjo naravnih vlaken ohranja svojo obliko bolje, kot da vsebuje več sintetičnih materialov.

Po preproge se je rahlo privijte in pripnite ohranjanje trakovi, ki uporablja kolena potiskalo. Ob istem času in lahko bolj natančno prerežite na velikost prostora.

Če v sosednjih prostorih, ki se uporabljajo različne vrste talnih oblog, za lepo vmesnik med njimi je potrebno uporabiti končni blazine. Izberite ustrezno vrsto obloge, obdelave, ki ustreza soba dekor. Na primer, za eno prostorov je primerna kovinski chrome zajema, ampak za druge - iz podjetja pasem lesa.

Pokrov tekstilne
Z uporabo iste preprogi v več sob pomaga SV'povezava barve rešitve in zagotavlja enotnost sloga.

Korak 1

Pokrov tekstilne
Nail fix trakova na vsako steno in čez vrata, šolanja 5 mm razlika med letvice in baseboard. Poskusi, da ne poškoduje baseboard vodja kladivo.

Korak 2

Pokrov tekstilne
Razširite na tla ozadju palice, sklenitev svojo rit. Obloge ne smejo dostop do zgornjega dela ohranjanje trakovi; če je potrebno, trim ga sperite s notranji rob letev.

Korak 3

Pokrov tekstilne
Dal plašč na tla, upognjene dodatno deli na steni. Nož cut off presežek materiala, tako da se ne dvigne nad baseboard.

Korak 4

Pokrov tekstilne
Nož cut dosegu križišču med baseboard in tla. Preproga tkanine podlagi je lahko precej težko, zato pred obrezovanje, se prepričajte, da tesno natrpane v rit.

Korak 5

Pokrov tekstilne
Za pravilno namestitev, ki zajema tkanine podlagi, morate uporabiti kolena potiskalo, s katero materiala potegnite. Višina teeths od potiskalo je urejeno v skladu z debelino preprogo. Če želite povečati ali zmanjšati, obrnite prilagoditev disk.

Korak 7

Pokrov tekstilne
Delo od centra preprogo v smeri vsako steno, postopoma pritisni in stretch preprogo v smeri pritrdilne letve in plinths. Ne raztezajo preprogo preveč. Moral bi se enakomerno raztezajo in da leži na tleh točno.

Korak 7

Pokrov tekstilne
Na skupni plinth Paul ponašanje vstavite rob preproge nad ohranjanje trakovi in za njimi. Beljenje trakov bo ujeti na tkanine podlagi in bo trdno, da preprogo v mestu.

Vpliva na oblikovanje

Pokrov tekstilne
Preproga je pomembno barvni element v prostoru. Saj zajema zelo veliko območje, ki bistveno vplivajo na celotno podobo prostora. Pick preprogo nadstropju, v kombinaciji z ostalo opremo prostora. Na primer, če izberete preprogo svetle odtenke, za stene, je bolje, da uporabite barve svetlobe.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика