вторник, 26 ноября 2013 г.

Avtomatična garažna vrata in njihovih sort 2008-10-08 16:21:46

Gradnja in rekonstrukcija.

Avtomatična garažna vrata in njihovih sort
2008-10-08 16:21:46

Danes, le v najbolj skromen lastnikov avtomobilov garažna vrata, ki so povezane z kovinska vrata, okrašena z zarjavela zaklepanje shrambo. Bolj premožni lastniki države, hiše ali garaže že odkrili ta naprava z avtomatskim ali ročnim pogonom. V relativno kratkem obdobju približno 10 let, - avtomatična garažna vrata razkošje atribut postal priročno potrebno element.


Tehnološke značilnosti razlikovati več vrst sodobna garažna vrata: sekcijska, tilt-up, zgibanje, trak in zložljivi.

Kot pravilo, garaža, prostor omejen in ne dovoliti uporabo nihajna ali drsna design. Zato najbolj pogosto uporabljene dvigovalne naprave, med katere nedvomno leader - sekcijska vrata. Podlaga za oblikovanje teh vrat je stojalo's tem povezana horizontalno jeklene plošče z višino 50 do 60 cm, ki je napolnjena z toga poliuretanske pene. Na robovih platno okrepljeno valji z vgrajenimi ležaji, s katerimi je plošča se lahko premika po jeklene tirnice. Okoli obrisa vrata iz elastično tesnilo. Načrtovanje se lahko vključi elementov zasteklitve in vrata. Ta "sendvič" je odlično toplotno in zvočno izolacijo, zaščito pred škodljivimi vremenskimi pogoji, večjo trdnost in varnost z uporabo okolju prijazne in požarno odpornih materialov.

Glede na oblikovanje sekcijska vrata so lahko opremljeni s stropa ali gred električni pogon z daljinskim upravljalnikom in vgrajen varnostni sistem, ki izklopi pogon v primeru trčenja z oviro. Tako si lahko, ne da bi zapustili avto, uporaba daljinskega upravljalnika za odpiranje garažnih in bo zaščiten pred padcem vrat na stroju med'jahanje v njem. Na signal oddaljenega pogona potegne zgornji rob vrat in oddelek kotom, šel pod strop. Kot rezultat, ves prostor pred garažo je brezplačno in nič ne preprečuje, da bi po', da gredo z avtom neposredno na vrata. Ni treba posebej poudarjati, jasno, tla pred garažo v slabem vremenu (na primer iz snega), da imajo položaj v vrata v visoko veter.

Teža vrat je nadomestilo vzvoj mehanizem, ki se nahaja nad odprtino, kar omogoča odpiranje vrat brez uporabe električnega pogona (seveda, ta zahteva, da namestite mehanske ključavnice). V primeru, moči kosi, vsi pogoni, ki so opremljeni z zasilno sprostitev. Spoji sendvič plošče na vrata narejena iz uvoženih delov EUROGATE, ruske komponente DOORHAN ali na vratih Evropska podjetja, ki so opremljeni z zaščito iz ščepec prsti.

Velika debelina plošče (na primer v proizvodnji podjetja GUNTER) zagotavlja dobro zvočno in toplotno izolacijskih lastnosti za vrat.

Sekcijska vrata so nameščena samo od znotraj, ki ne le omogoča, da jih uporabljajo v vrata raznih oblik, ampak tudi ohranja velikost odprtine nespremenjene. S pojavljanjem na trgu ruske proizvajalec komponent in sendvič plošče iz Evropske kakovosti (rastlin DOORHAN, Moskva), namestitev sodobnih zanesljiva garažna vrata postane privoščiti, tudi motoristov s povprečnimi dohodki, do nakupa možnost nastavljena za samo-Montažo vrata, ki pomembno zmanjšujejo njihove stroške. Shrani vse kazalnike kakovosti, varnosti in udobja je neločljivo povezana cilj Evropskih blagovnih znamk.


Različne spremembe sekcijska vrata vam omogoča, da jih poberem strogo v skladu z vašo željo. So proizvedeni, na primer vrata z vodoravnim oblikovanje-"Flexi cev" in zapletenih paneled oblikovanje (podjetja, EUROGATE, DOORMASTER, Wayne Dalton), platno, z lupino Nordijska smreka les in zapadnogermanskaya jelka (podjetje Teckentrup (Tekla). Standardna barva kovinskih sekcijska vrata - bela in rjava, ampak če je to potrebno, so lahko barvane v katerokoli barvo na katalog.

Prevzemanje modelov in pribor (FLEXI SILE, MOMENT, SILA) zagotavljajo tiho in gladko teče površino, kot tudi varnost in udobje pri uporabi vrata.

Dvižno-rotacijske vrata je integriran jeklen plošča v celotnem območju od vrednosti zaslonke, ki z odpiranjem in zapiranjem potovanja na tračnice iz navpične v vodoravno, vzporedno z mejo. (Če je dovolj prostora nad vrata, je smiselno namestiti drugo različico - lifting-giljotino vrata. Iz tilt-razlikujejo se le v načinu odpiranja: vratnega je premaknilo navzgor na zunanji steni, nad odprtino. )

Vrata nadzor z ročnim ali električnim pogonom. Teža modela kompenzira vzvoj pomlad; pomlad blažilec taka vrata delo skoraj tiho. Ker platno te vrste vrat je en cel, so zelo močni. Dolgoživost spodbuja in pocinkano in galvanizirane sestavne dele. Vrata zagotavljajo dobro toplotno izolacijo prostorov, ki jih tesen fit ščit na zidno odprtino.

V različnih barvah in konča tilt-vrata vam omogoča, da eksperimentirate z zasnovo rešitve. Poleg tega, vse vrste možnosti za barve, lahko tudi obrnjena, kot so aluminij bron ali obloga.

Zavedajte se, da tilt-up gradnje nastavljena izključno v pravokotni luknjo in zahteva dokaj veliko prostora pred garažo.

Nihajna vrata se lahko odprejo kot znotraj in zunaj. Sestavljen je iz dveh nosijo okvirji in plohi. Tako kot druge vrste avtomatična garažna vrata, swing je lahko opremljen z električnim pogonom z daljinskim upravljalnikom in sili razblokirovat v primeru izpada električne energije. Pogoni za swing gates obstajajo tako za zunanje in za podometno montažo (v polju).

Samodejno nihajna vrata redko uporabljajo za garažo, saj zahtevajo več prostora, da se odpreti ventile. Garaža s takimi vrata težje toplo, po segrevanju vrata teža poveča.

V zadnjih letih so postala popularna drsna vrata. Pri njihovem oblikovanju uporablja posebno ga je žarek, ki se gibljejo na dveh trdno pritrjen na betonsko podlago vozički. Slika takšno konzolo vrata varjene od vrha do žarek in je eno z njim. Vrata lahko "pregledni" (preprost predalčni, openwork obdelan vzorec, litega železa) ali s katerimi se sooča, različnih vrst (gladke ali profilirane jeklene pločevine, drevesa'Jan ali vinilnih tiru). Včasih, so opremljeni z Elektromehanski pogon pod nadzorom gumb in daljinski upravljalnik.

Nedvomno prednosti te drsna naprava so: prihranek prostora - vrat, pade na strani, vzdolž ograje, in ne nered ki gre gor ozemlju ali na's Kongresa, ne za njim; brez čiščenja je potrebno platformo pred vrata; lažje odpiranje; možnost za izdelavo vrat z širina potovanja do 8 metrov.


Trak (trak) vrata podobno senčila-rolete: pri odpiranju krpo valjani in rane na gredi, ki se nahaja v zaščitno polje. Polje je lahko nameščen znotraj in zunaj garaže. RELARN vrata, ki zavzamejo malo prostora. So najbolj drage avtomatsko garažna vrata, a nekoliko slabše drugim v zanesljivost. So zložljivi, rolo garažna vrata so nameščeni v državi hiše manj kot druge vrste. Običajno pridejo z električnim pogonom in nadzor sistema, vendar na majhne velikosti, ki jih je mogoče upravljati ročno.

Čeprav je skoraj vse vrste vrata lahko upravljamo ročno, brez dvoma, najbolj priročno garažna vrata so z elektronskim mikroprocesorjem pogon. S klikom na radoucit, ne da bi zapustili avto, lahko ne le upravljanje vrat, ampak, na primer, vključuje dodatne osvetlitve sobo ali dvorišče. Sodobni ruski trg predstavlja pogoni veliko tujih proizvajalcev, kot so MORJE, Lepo, Točno tako, Marantec, Lift Master. Večina modelov pogonov med delovanjem porabi le 240-260 vatov moči in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja.

Garaža je lahko opremljena z dodatno elektronsko kodo stikalo ali posebno zaklepanje s ključem, namestitev sončnih celic, utripajoče svetilniki, elektromagnetne ključavnice, luči, zanke induktivnost, dostop do sistemov, itd., Vse je odvisno od vaše želje in finančne zmožnosti. In naj nič vam ne bo Dopolnil arhitekturne zasnove države hiš, nova garažna vrata!


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика