пятница, 29 ноября 2013 г.

Polipropilen bazeni

Polipropilen in drugih

Danes obstajajo štiri stene (površina) bazen: strešnik (mozaik), vinil film (PVC), polipropilen in stekla. Vsaka metoda ima svoje prednosti in slabosti. Na primer, nasproti klasični betonski bazen ploščic ali mozaika je najbolj tradicionalnih, vendar tudi najdražji danes tehnologijo. Več o tem lahko najdete v ločenem post o materialov, na katero se sooča bazen. Bazeni, mozaik, bo v 2 - 2, 5-krat dražje polipropilen.


dizaynkolodiy. com. ua

Betonski bazeni zahtevajo zelo profesionalen pristop do gradnje. Armiranega betona skledo lahko trajajo 50 let, lahko razpoka, v dveh letih.
Filmi so nameščeni pripravljen bazeni. In čeprav so precej odporne na kemikalije, ne, svoje delo - film zbledi. Poleg tega so dobili umazane in razpokane v vogalih. Prednost tega filma je, da je lepa, barvita, in hkrati služi kot hidroizolacijo. Preživeti tako pokritost PVC folije v državi, približno 7 let.

Obstajajo kameno (ali iz steklenih vlaken) bazeni. Imajo nizko toplotno prevodnost in zato ne potrebujejo izolacijo. Ena od slabosti iz steklenih vlaken, bazeni, je, da so se lahko namesti le v začetni fazi gradnje hiše), ne morete namestiti že v končal sobi. V teh bazenih le strogo določenem oblik in velikosti.

Bazeni iz polipropilena v marsičem podobno steklenih vlaken, vendar se je izkazalo, je bolj priročno. Ti bazeni so lahko zgrajene v katero od stavb, tudi v stanovanju. So tudi nizka toplotna prevodnost in 100% hidro izolirana površina (je ceneje zgraditi).

Iz znanstvenega vidika polimer, ki spadajo v družino Polupanov. Tudi če teh imen povedal nič, bi morali verjeti, da je (polimer), ki je značilna odlična mehanska, hidro-in toplotno izolacijske lastnosti. Bazeni, tako da lahko doma in na prostem, in ne bojte škodo, ki bi lahko povzročilo pretirano soncu ali hujšem.

Morda je ena glavnih prednosti bazeni iz polipropilena, da je skledo so lahko izdelani v različnih oblikah in velikostih. Za krajinskih arhitektov in ustvarjalno stranke, ki je božji dar.


Modre bazene v dom

Površina skledo porečja ne zahteva oblog. Pripravljen je nalijemo vodo in plavati. Seveda, nekateri ljudje se pritožujejo, da je večino teh bazenih - modra ki lahko na koncu dobili dolgčas. Čeprav nekatera podjetja in ponujajo sklede z drugimi odtenki (svetlo modra, temno modra, temno modra, bela, zelena, svetlo zelena, siva). Na drugi strani pa je voda tudi modre, in na morju je vedno modro. Tako pomanjkanje estetike, lahko varno zavržene. Zahvaljujoč znanosti, ki polipropilen v masi ni bila črna material. In bi moral plavati v črni, in so precej cenovno ugoden in priročen, in bazeni.

In na steni znova shranite. Bazen površino, ki je odporna na umazanijo in izpostavljenosti kemikalijam, ki ne zbledi na soncu. Običajno proizvajalcev zagotavlja pravilno delovanje njenih polipropilen stvaritve za najmanj 20 let.

Končalo poletje, mraz je prizadel. Kako lahko ravna v betonski bazen? Ne more stati na prostem več temperaturne spremembe in počil. Polipropilen bazeni v zvezi s tem vztrajni. Tudi po nekaj mrzle zime preživel na prostem, se bo ohranila absolutno tesnost in hidroizolacijo. Poleg tega, bazen z rahlo val roko spremeni v pozimi drsanje rink - voda iz njega v hladno ni mogoče znižati. Skupaj temperaturnem območju, ki je odporen polipropilen, - iz - 70 do +300 OC C. Za ruske podnebnih to je dovolj.


moredoma. ru

Če govorimo o stroški nabave in izkoriščanja. Veliko dodatnega dela je potrebno (omet, polaganje ploščic, proizvodnja električne, toplotne izolacije). Oprema za takšno bazeni postajajo najbolj običajno - kako za betonski bazeni. Lahko zmanjšanje stroškov za vzdrževanje bazena na račun specialne kemikalije za bazene. To je mogoče kupiti tudi v manjših količinah ali ne kupiti, kot proizvajalci trdijo, da je površina je lastnosti, razkužilo in ne bo gliv, ki rastejo. Voda v bazenu preveč, bodo imeli, da se ogreje redko, kot polipropilen je zelo visoko izolacijske lastnosti.

Cene proizvodov različnih proizvajalcev in trgovcev, so različne. Vendar lahko rečemo, da je polipropilen bazeni niso najcenejši v svetu cisterne za kopanje. Čeprav za srednji razred ljudi - organizatorji zasebne vile - cene so povsem izvedljiva. Stroške vpliva na premik, preprostost ali zapletenosti bazen, debelina polipropilen, kot tudi obseg dela na namestitev na spletnem mestu.


intex-online. ca

Torej, cene bazen 6 x 6 x1, 5 m 2900 Euro + oprema 800 evrov; manjši bazen 4 X3 x1, 5 m 810 evrov + 700 evrov opreme. Če vzamemo ceno, po enkrat za bazen in delo na njegove namestitve in prenosa v rubljih, bodo, kot so: majhen krog bazen'zvezek 4, 71 kubičnih metrov - 68 tisoč rubljev ; Pravokotni bazen FERME, 5 m, zvezek 13, 5 kubičnih metrov - 107 tisoč rubljev ; Velik bazen FERME, približno 5'prostornina 75 kubičnih m - 376 tisoč rubljev ; Še večji bazen FERME, približno 5 m'prostornina 150 kubičnih metrov - 634 tisoč rubljev

Postopek namestitve bazeni

Iz polipropilena bazen treba kopati majhno jamo - 60 cm široka in 75 cm globina je večja od skledo (ali prostornine, ki želijo biti pokopan v zemlji). Če podtalnice blizu površine, naredite drenažo, za zaščito Skodelico hidrostatični tlak podzemne vode.


pools.html com. ua

Na dnu jame se nahaja postelja peska, drobljen kamen in gramoz debeline 50 glej pesek blazina je majhen betonske Temelje v bazen. Štedilnik s priborom 12-16 mm, ki je napolnjena, in po sušenju mleti pesek, cement zmes je odpraviti vse nepravilnosti in puh. Na površini betonsko v bazen, mora biti brez nepravilnosti (ne več kot 5 mm, iz Splošne ravni).

Trenutno strokovnjaki izrežemo dnu bazena v pravi obliki in vara podrobnosti v proizvodnji. Če je bazen bo imel, da bi v hiši, in skozi to, da bi sestavil, končna Montaža, da na kraju samem.

Nato v bazen je postavljen pripravljeni za njo jamo na betonsko.


pools.html com. ua

Po tem namestite vse vrste vgrajenih elementov - posnemalci, dno vtičnice, razsvetljava, oprema, cevni sistem na obodu. Ko so vsi deli so bili v mestu, stene bazena concreted. Močan opaž ni potreben. Ena stranka za konkretni trak je sama polipropilen bazen krova, drugi - stene jame.


aquaoasis. com. ua

Zadnji fazi namestitve je start-up in prilagoditev opreme. Za vse te faze, ki se začne z "ničlo", ko je človek prišel, izberete in naročite projekta, pred prvo potopi, da oseba v novi bazen je na splošno 2-4 tedne.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика