пятница, 29 ноября 2013 г.

Sodobno kopalnice

Sodobno kopalnice

Čeprav kopalnica, praviloma ena od manjših sob v hiši, da jo je pred'so zelo stroge zahteve. To mora biti čisto in funkcionalen in hkrati topla in privlačna - to je kraj, kjer skrbimo zase in obnovljivih virov energije. Danes, potrebujemo močna duša, globoko in široko kopeli, bazeni, potrebne višine, dobro lokalne razsvetljave in veliko police za kozmetiko. Sodobna stalnica združuje lepoto in praktičnost. Keramične, steklene ali aluminija lupine s preprostim mešalniki zasede manj prostora kot običajni ponorov v sprejem. Racionalnost projektiranja, zapisanih v stenski wc in bide, ki je tudi lažje čiščenje. Chrome brisačo nosilci in pribor, ogledala in sijajni policah odsevajo svetlobo. Nekoč priljubljena barvne določa so nadomestili tradicionalne bele. Keramične ploščice na stenah skupaj z preprostost in funkcionalnost, med'jer.

Sodobno kopalnice

Keramične ploščice - praktično dekorativni material za kopalnico. Tukaj vzorec šahovnice ustvarja svetlo, moderno geometrijske sliko. Talne ploščice manj steklom in skoraj spolzka. Drevesa'Jamie, da igrajo na tleh-dodatna previdnost.

Sodobno kopalnice

V tem mirno; preprosto kopalnica prevladujejo geometrijske oblike, hladno, svetleče površine in polnimi črtami. Vse nepotrebne elemente odstraniti iz oči. Dekorja - shell plastičnih oblik in preprosti vazi s cvetjem. Stropni reflektorji ustvari romantično razpoloženje, okrepljeno s pogledom na noč mesto v oknu.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика