суббота, 30 ноября 2013 г.

40 tisoč m2 elite stanovanja bodo zgrajena na ozemlju "rdeči oktober"

40 tisoč m2 elite stanovanja bodo zgrajena na ozemlju "rdeči oktober"

Na sestanek s študenti, Moskovski državni Univerzi v gradbeništvu Marat Khusnullin (podžupan kapitala, gradbeništvo in urbanizem) je dejal, da bo con 40 tisoč m 2 stanovanjske površine na ozemlju "rdeči oktober". Prej to vprašanje je bilo obdelano z prejšnja vlada v Moskvi, in se je odločil, da za gradnjo za dodeljevanje 270 tisoč metrov, vendar se je spremenil, zdaj je za investitorja je dodeljena mestu samo za gradnjo 40 tisoč m 2 elite stanovanj.

Gradnja se bo izvajala na visoki ravni. Za gradnjo hiše bo uporaba najnovejših materialov za gradnjo. Inter'jer prostorov zagotavlja sodoben prostor za Sedenje dogovora, bo imel veliko površino za izvajanje vse ideje v stanovanjih bo nameščen ekološko čisto stretch zgornje meje. V Splošne zahteve za elite stanovanj je na voljo v gradbeništvu, tudi inter'jer loggias je izdelano v modni slog.


Za navodila vlade, da bo investitor imel za selitev obstoječih tovarni, in na njenem mestu je načrtovana gradnja nove elite stavb. Po investitor je preživel 4 milijarde rubljev za prenos tovarne na drugo mesto, obljubil je, da zgraditi 270 tisoč m 2 poslovanje z nepremičninami. Toda po šestih mesecih pogajanj z vlado je stal zunaj območja za gradnjo le 40 m 2 nepremičnine in nato na mestu opuščenih halah.

Po podžupan, investitor ni bil zadovoljen, in se odločil, toži vlado.

Tudi Marat Khusnullin je dejal, da je urbani razvoj je velik plus, da se v okviru gradnje je bil dodeljen mestu samo 40 m 2 stanovanje, namesto 270 m 2, za takšno odločitev, javnosti začeli kritizirati in obsodijo organi kapitala. Če ste prekine naložbe, potem mesto ne bo imel dovolj denarja za gradnjo novih cest in metro, kot tudi za rušenje stare stavbe in na podlagi teh krajih elite strukture.



Članke na temo:

  • Moskvoretsky Park, kjer so zgrajeni na'rekreacija predmetov, obiskali Sergej Sobyanin
  • V prestolnici se je začela gradnja poslovni center z geotermalno ogrevanje sistem
  • Načrtuje se izgradnja backup letališču v Tula regiji
  • Nadaljuje se gradnja dveh ravni Rosu'ASCI v Novosibirsku
  • V bližnji prihodnosti v Moskvi se bo začela na zelene strehe
Kategorija: Novice
Datum: 23. Februar 2012
Oznake: novice

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика