среда, 27 ноября 2013 г.

Odstraniti poškodbe na polirani površini 2008-10-15 10:32:10

Gradnja in rekonstrukcija.

Odstraniti poškodbe na polirani površini
2008-10-15 10:32:10

Odstraniti poškodbe na polirani površini


Majhne praske na polirani pohištvo je mogoče odpraviti jim daje mešanica rdeče vino in oljčno olje, če ne, si lahko uporabite za kavo (v enakih odmerkih). Ko se tekočina nekoliko absorbira, ostalo je podrgnil v krožnimi gibi, nato m'kaj suho krpo, da bi površinski Sijaj. Kraje, uničene za poliranje (kreking, majhne praske in podobno), ki so obnovljeni, če jih VTRITE mešanico laneno olje in alkohola (denaturirani alkohol) v 1:1 razmerje. Po sušenju poškodovano mesto polirani m', ki sukonkoj, da Zasije in uporabljajo laka.

Poliranje dreves'leseno pohištvo

Priporočam ti orodja za poliranje pohištva:
1. Mastic iz enakih delov iz voska in terpentina. Za taljenje voska mastic Banke z voskom dal v ponev z vročo vodo. Ne polirani pohištvo nekoliko oprati s toplo vodo, obrišite m'kaj krpo in nato prilepite enakomerno, ki se uporabljajo na pohištvo in Sijaj ZBADANJE sukonkoj.
2. Za čiščenje pohištva uporabite tudi pripravljena sestava "poljski" - tekoče svetlo rjave barve. V umazane površine dreves'leseni pragmatische jasno prah in umazanijo obrišite in osušite, nato uporabite vlažno flanel krpo, navlaženo s tekočino "portugalščina". Po 30-40 minut, pohištvo ZBADANJE suho flanel krpo, da pridobijo Sijaj.
3. Poliranje pohištva z mešanico čebelji vosek, prečiščeni - 15 mas. deli terpentina - 50 mas. cha bivanje, laka - 200 teža. deli, parafin-19 težo. cha bivanje, milo ličja - 5 mas. deli in vodo - 50 mas. deli.

Letel plastične ploščice

Iskanje otekle in za talne ploščice, plastike, ne skrbite. Ob očistiti umazanijo tla, položijo ploščice v mestu, pokrijemo s čistim listom papirja in pritisnite s vroče železo (hitro na prvi, potem pa počasneje). Ona popravijo in varno varjene na svoje mesto.

Odprava swellings na furnirane površine


Če oteklina je ostala lepilo, železo mu v več plasti papirja toplo železa. Lepilo je stali in prilepite zaostaja za vezane plošče. Če, vendar pa, oteklina lepilo se ne, morate narediti majhno punkcija in zapolniti luknjo malo lepilo in nato železa to mesto na nekaj listov papirja, železa. Otekanje velike velikosti. Vrtanje pod njim na hrbtni strani 2-3 luknje (ne pozabite, da dajo na sveder omejevalnih za pranje, ne za škodo, furnir) in preko njih prelijemo lepilo. Potem, pritisk njegove roke otekle vezane plošče, izrežemo iz pod odvečno lepilo in pritisni in v luknje dreves'leseni čepi. Zdaj, dana na prsih področju tiska in pustite stati v tem položaju za nekaj dni, da se lepilo dobro posuši. BM'Latino na unpolished pohištvo,'pojavil zaradi malomarno ravnanje, se lahko popravi. Obrišite terpentin in kritje zložiti večkrat mokro gazo. Na gaza dal kovinski zamašek steklenice spodaj navzdol. Držite cev vroče železo. Pod vplivom par vlaken iz lesa nabreknejo, BM'Atina bo izginila.

Če razbili mize

Čez čas se tabela z odstranljivo noge precej popustiti. Zaostrovanje matica"jagnjeta" ne pomaga. Za odpravo te napake je pogon v na koncih plošče, ki sestavljajo polje tabele, do pol nohtov brez glave in noge vaja za svoje luknje. Zdaj, ko ste spin "jagnjeta" nohti bodo sprejeti disjoining truda in zanesljivo bo okrepiti noge. Da bi odpravili negotov noge, smo najprej morali živo drevo, jasno rasp ali sirek papir iz starega lepila in luknjo v ohišju in je del noge. Če je potrebno, lahko opravite vrtanje ali dleto s polkrožno koncu novo luknjo. To se lahko zgodi, da bo več palico. V tem primeru uporabite toaletni papir, impregniran z lepilom ali epoksi smolo. PBE'art palico niz ali z debelo nit počakajte, da se lepilo suši ali utrjene smolo. Potem spet, čopič luknjo in palico enake lepilo in, ko čaka nekaj minut, z'jih povežete, tako da odstranite odvečno lepilo.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика