среда, 27 ноября 2013 г.

Izberite slog za dnevno sobo

Moderna dnevna soba le toliko-stranicami, kot multivalued pojem prosti čas in različne naše interese. To je v dnevni sobi preživimo večino našega prostega časa: I komunikacijo z družino, gledanju vaših najljubših TV-programov, branje revije, povabite goste. Dnevna soba - to je obraz vsako stanovanje, ker je tukaj, da dobi človek, ki prihajajo v svojo hišo, zato mora biti prijetno, udobno, lepo in elegantno.

V današnjem svetu design obstaja več deset različnih stilov, ki je sprejemljiva za dnevno sobo, od klasike do avantgarde, in od moderne do Baroka. Ampak moda v inter'Yeri se nenehno spreminja, in vse posodobitve, ki so v prvi vrsti vplivajo običajno dnevno sobo, kjer je smiselno, da dokažejo svoje sposobnosti in bogastva. Tako ne gre ravno za izvajanje enega slog v obliko, je bolje, da dajejo prednost eclecticism in premik več različnih stilov.

Ker modni trendi, ne poskušajte posnemati prijatelji - poslušajte prvi vaše občutke. V inter'notranje zadeve dnevna soba mora biti mislil svoje osebnostne lastnosti, življenjske prioritete in želje, šele potem boste v to, da se počutijo naravno. Če ni mogoče takoj ugotoviti, slog, ne pozabite, njihovo potovanje, najljubše filme, knjige, revije, slike - verjetno to vam bo pomagal. Variante ureditev dnevna soba nastaviti, v tem primeru ni nobenih omejitev. Tukaj boste lahko spoznali, najbolj drzen in izvirnih idej.

Če želite, da je stanje soba videti elegantno in udobno hkrati - vključite vaš prostor v miniaturni Palača slog se priteče v park. To ni težko narediti, potrebujete le malo potrpljenja in iznajdljivosti. Moral bi začeti iz stene in tla - tako jim barve v svetlih pastelnih barvah. Kakovost pohištva, ki jo lahko uporabite na stara babica je kavč z naslanjači, in next, da ponudbo sodobno kava miza, pobarvane sami v Zlato-rumene barve. Visi na oknu težke zavese, okrašena z občutljivo čipke, in ob njihovih okrasne vrvice, rese, boste dodati med'notranjost v vaši dnevni sobi dotik tega palatial razkošje. Na tla je potrebno določiti naravne volne preprogo z odlično okrasje. Nepogrešljiva lastnost takih inter'notranje zadeve - lestenec z obeski. Ta luster je mogoče kupiti v nobeni trgovini, in ne na'bodite prepričani, da bi bilo kristalno obeski so narejeni iz prosojne plastike bo videti kot elegantno. Končni videz vaši dnevni sobi, bo dal stare svetilke in svečnike, kupil na boljšaku.

Če zaprete kulturo Vzhodni in jugovzhodni Aziji, navdušil vsakogar s svojo izbiro, se izogibajo stereotipom in prinesel v dnevno sobo dotik eksotičnih. Miren, nad časom, jedrnato, ki gravitirajo na minimalism - kot Azijski slog notranjosti'Yeri. Stene se lahko pobarvana v belo ali svetlo toni zelene barve mladega bambusa. Visi nekaj tkane konoplje, ali se premika z znaki, ki kažejo, cvetočih Sakura-vse to bo videti sveža, sodobna in elegantna. Pohištvo iz naravnih materialov - lesa in ratana, bo oddaja toploto in poživljajo inter'jer. Niz lahkih, vendar neravan rattan kavč z protja stoli bo ustvarjajo edinstveno vzdušje, harmonijo in mir. Kavč in naslanjači lahko opremljeni z belo ali zeleno blazine (odvisno od tega, kakšne barve boste izbrali za stene ustvariti udobje in coziness. Poleg tega rattan, je popolnoma v kombinaciji z drugimi materiali, tako da Dopolnijo inter'jer takšna dnevna soba naslonjač s bakrene plošče ali protja prsih predali s ogledalo. Še posebej bo pogled eleganca v sobo, namizni, iz ratana, v kombinaciji z steklom in kovino. Ležala na majhen namizni prt iz grobega bombažno krpo in okrasite mizo cvetlični aranžma v originalni vazo. Osupljiv učinek je mogoče doseči, če je dana v kopalnici kadi z bambusa dreves in na okno - polico, majhno zbirko bonsajev. Vrhunsko dekoracijo takih inter'notranje zadeve lahko kipi Bude in posoda.

Azijski slog, ki ne vključujejo uporabe tradicionalnih preproge. So nadomesti tkane preproge iz skupine. Tudi, namesto težke zavese na oknu so nameščeni bambusa žaluzije, ki si ne manj učinkovito.
Ne pozabite, da v Azijskih inter'Yeri obvezna'mora biti prisoten virov čiste vode. Da se največja povečava inter'jer za izbrani slog, določen v dnevni sobi akvarij, ki bo simulacijo naravnih pogojih. Ima celo svoje ime - Japonski minimalističen. To je obvezno,'mora biti nameščena na vidnem in častno mesto kot voda simbolizira družino srečo, dobro počutje in zdravje'I. Gledal počasi in tiho življenje prebivalcev akvarij, boste našli mir uma in priti raztresen iz vsakdanje težave.

Če ste sproščeni in imate radi, da se tveganja, vas prosimo, da poskus v vaši dnevni sobi, z uporabo avantgarde. Ta slog je zgrajena na kontrasti. Glavne komponente tega spektakularen inter'jer so kombinacija bele, sive, rdeče in črno. Avantgardni slog je ne samo norost barv, ampak kombinacija različnih materialov (kovina, steklo, plastika). Barve sten v dnevni sobi, v sivi barvi, na tleh je ležala na rdeči preprogi. Običajno pohištvo ni primeren za tako življenje, bolje bo tukaj videti na razteg z rdeče blazine, ki se ujema s preprogo, bi se toplo noto sivi ton inter'jer. Naslednji, dal klubska mizica s stekleno vrh in kovinske noge, ki je v ansambel z kavč tvori območje za rekreacijo. Tako inter'jer ne bi smeli biti prikrajšani za oči-lovilec. Stojalo za tanke kovinske police bo pogled zelo svetel in eleganten. Za liven gor v ozračje v tej sobi lahko uporabite velike domače rastline.

Pri pripravi živijo v kateri koli slog ne pozabite na malenkosti in pribor, ki potem povzroči prijetno združenja in spomini. To so lahko slike, slike, družino heirlooms, darila ljubljeni ali samo lepe srce nakit. Bodo ustvarite popolno in celovito sliko v inter'notranjost v vaši dnevni sobi, ki bo služila kot model udobje in harmonijo.

Da bi svojo dnevno sobo v poseben slog dovolj, da so ustvarjalno mišljenje in dobrega okusa. Včasih si dal nekaj poudarki in slog igre, kot po čudežu, morate le, da kažejo domišljije in potrpežljivosti.

Avtor: Volokitin Julia



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика