пятница, 29 ноября 2013 г.

Vrtne opreme in stroški

V bistvu vse tehnične naprave za delo na vrtu kot vir energije porabljajo elektriko, bencin ali dizelsko gorivo. Električna vrtna oprema ni tako hudo v primerjavi z bencinom in dizlom, je preprosta, v obratovanju. Toda njegova glavna pomanjkljivost je v vrtu mora biti opremljeni s stacionarno elektronske točko. Vtičnice se lahko namesti na npr. stebre luči za vrt poti. Vendar to ni vedno možno.



Motorna goriva, v tem smislu, bolj neodvisna, motorja z notranjim izgorevanjem deluje v vsakem primeru. Ampak zato, ker od funkcij naprave za motorna in celotno načrtovanje instrumenta izkaže, težki in obsežni. Najbolj pogosto ni prenosljiv in na kolesih vrtne opreme, ki potrebujejo posebno skladbo za vožnjo in da lahko pade v jamo in slabo prenesejo na hribu. Na manjših parcelah velik vrt motokultivatorji in traktorji ni dobičkonosna.

Izkopavalna dela

Eden od najbolj delovno intenzivnih procesov v dacha je delo na zemlji: oranjem, kopanje, rahljanje tal in gnojila in namakanje. Če spletno mesto ni veliko, pošta je podvržene obdelavo in potrebujejo samo za negovanje tal, lahko kupite Motokultivator, to bo precej poenostavili delo kmeta.


vogorode. ru

Na podlagi mehanizma motocoltivatore so rotacijske rezila, ki so bili odstranjeni iz tal konica'Yana, skupaj s koreninami. In to daje upanje, da Boer'Yana ne z'bo spet prišel. Poleg tega ohrani svojo mikroflore, kot motokultivatorji uporabljene tehnologije površino obdelovanje zemlje (izkop globine do 25 cm). Zemljišče, zdravljenih z kultivator, je rodovitna in primerna za sajenje. Kultivatorji se razlikujejo v zmogljivosti, zato, mase do 10 kg Povprečna cena motokultivatorji domače proizvodnje 7-25 tisoč rubljev, Tuji modeli 17 - 50 tisoč rubljev

Motokultivatorji - pogonske enote z zmogljivim motorjem, ki imajo več funkcij in so pripravljeni na delo na različnih področjih: poleg zemljišča za obdelavo, ki se prevaža na parceli priklopnika z težkih stvari, za čiščenje ozemlja, za rezanje lesa, grind podružnic, košnjo sena in več (odvisno od tega, kakšno prilogo, da mu za nakup).



Najbolj pogosto se ti stroji uporabo na velikih zemljišč, parcel, kmetije, sadovnjakih. Če tal na mestu preveč m', ki ohlapno, hoja traktorji ne bo uspelo, saj tehta veliko. Stroške motokultivatorji domačih proizvajalcev 24-49 tisoč rubljev In višje tujih modelov 20 -62 tisoč rubljev In zgoraj.

Poljščin in narežemo zelenice

Da bi sejali veliko polje ali velik travnik, lahko uporabljate vse vrste vaj. Obstajajo sejanje, izvedete lahko obsega poslovanja: ne samo, da kopljemo brazda in vrže seme v zemljo, in postaviti brazda, in poudariti brazda za naslednji prelaz.



Lažje v napravi trate semena vaje sposoben, kot pravilo, v enem samem koraku - setev. Preprosto mehansko sejanje (brez motorja) - ročno in na kolesa so od 850 do 7, 8 tisoč rubljev In zgoraj. Cena je odvisna od prostornine rezervoarjev za semena, število možnih operacij in sposobnost prepoznati od enega do nekaj deset vrst semen.


next. shop. s

Ko na zemlji rastejo rastline (zaželeno in ne) prihaja čas za rez. Izvedba je lahko, kot je bilo načrtovano travnik trava, in se povečalo Boer'Yana in loosers. Za košnja hitro raste trava bo ustrezala vse vrste kosilnice, električne pljuvati in trat.


l-trin. ru

Kosilnice ni popolnoma različnih velikosti, vrste hrane, funkcije in teža. Zelo preprost model, samo cut travo, nekaj je zbranih v zbiralnik. Stroj je primeren za uporabo na ravno, odprtih površin (zelenice, so razlogi) brez trkanja, štori, poraščena z grmovjem in konkretnih ovir.


kyba. neto

Noži za kosilnice lahko poškoduje in bend z zatiči, če izpolnjujejo na način, betona zajeziti, štedilnik. Velika kosilnice so pogosto niso sposobni za košnjo trave v "težko" področjih: mesto v bližini verandi, med cvet postelj, prehodi, itd., Cene za vrtne kosilnice so zelo različne, od 5 do 40 tisoč rubljev In zgoraj. Stroškov je odvisna od vrste napajanje (elektrika, plin), moč motorja, obseg kritja, funkcija zbiranja zelišča in druge dejavnosti.

Če ni uspelo kosilnica, ki bo potekala brivnik. To je bolj lahek in manevriranje stroja, ki drži roke nad tlemi, ali pritrditi na pas chopper. Rezalno orodje je najlon ribolov linije, ki ni tako občutljivo na trdi srečanja z dreves'pijan, Cam'lesene in betonske predmetam. Na vpliv, o njih odra je, samo ne za dolgo časa, zavojev in zravna. Raztegne tesen čez črto, ki se vrti na kaseta s hitrostjo do 175 m / s kosi na poti travo, repinca, debela stebla. Povprečna cena brivnik 1, 4 - 14 tisoč rubljih ..


za-garden. ru

Vendar je na srečanju z rastjo grmovje skladu brivnik ne bi zmogli ga in solza. Na zelo velikih območjih se lahko pregrevanje motorja. Če je bila možnost, da bi deli z različnih rastlin, primerna motokosy. Motokosy pod silo mlade poganjke in veje grmov. Povprečna cena območju za motokosy 4 - 19 tisoč rubljev ..


benzopila. ru


Sezonsko delo

Spomladi in jeseni vrtnarji in kmetje, ki pogosto potrebujejo obrezovanja veje grmov in dreves, žive meje. Na spletu lahko najdete veliko število methanogenic in krtačo rezila. Avtomobili z Bentoprom bo močnejši, in zato bo lahko za rezanje debelejših vej na velikih območjih. Električni kolegi v nekaj, kar lahko dajo.


l-trin. ru

Za nastanek kompleksa KC najboljše prileganje methanogenic z dvostranskim kratkih nožev, in živeti corral bi bilo treba pristopiti z dolgimi noži. Stroške methanogenic in krtačo rezalnik: s preprostim modelom Od 2 do 9 tisoč rubljev Bolj zapletene, težke in močne grmičevja stroškov 19-34 tisoč rubljev


ti5. ru

V jesensko spravilo odpadli listi vedno bolj se je začel kupiti prenosni vrt navijači, sesalniki za prah. Enota je prenosni rezervoar in cevi. Med ljubitelj mode trobento piha tok zraka padle listi in naplavin na enem kupu, in sesalnik pralni potegne vse smeti vrečko.


zeleno-portal. ru

Nekatere vrt sesalniki v funkciji zdrobi. Za čiščenje velikih površin z odpadli listi kupil čistila na kolesih s široko vnos. Povprečna cena priročnika vrt čistejše 8 - 13 tisoč rubljev Na kolesih vrt sesalniki večje in večje, bolj zmogljivo in dražje 36-65 tisoč rubljev

Končno je prišla zima. Dacha, pristop na vrt, zgradbe in vrt poti pokrita s snegom. Če imate željo, da aktivno boj s snegom, ali življenje poteka na Severu, kjer je zima traja polovico svojega življenja, lahko zaloge in vrtno opremo za odstranjevanje snega.


dismarket. ru

Njihov motor je prilagojen za delovanje pri nizkih temperaturah, široka kolesa narejena, da tehnika ne potopu v globokem snegu, nekateri modeli so ogrevani ročaji. Stroške sneg odstranitev opreme za vrt 13 - 33 tisoč rubljev In zgoraj.

Seveda, olajšanje njihovega fizičnega dela v državi - to ni poceni, ampak vedno dobro urejenih in lepo izgleda in zelenjavni vrt je vredno. Da in zdravo'sem človek, vrtnarske opreme, rezervni. Ko ste kupili, methanogenic ali kultivator lahko shranite fanatični poletje prebivalcev iz zgodnjih išias.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика