вторник, 26 ноября 2013 г.

Priprava površin, izdelana iz blokov 2006-12-21 13:44:38

Gradnja in rekonstrukcija.

Priprava površin, izdelana iz blokov
2006-12-21 13:44:38


Gradnike, ki so izdelane iz različnih materialov in prihajajo v različnih oblikah, so bili in ostajajo priljubljen gradbeni material. Najpogostejša tradicionalne opeke zidane, kot pravilo, je priprava za končno zaključna z mavcem in kasnejše puttying, ki je bila omenjena zgoraj. Tukaj menimo, da je priprava površine iz betona (pena betonske bloke, sadra particijo bloki blokov in velikih velikosti lahki keramični bloki.

Skoraj vse površine bloki, razen za sodavice betona (pena betona), imajo lepo gladko površino. Potrebujete le fino niveliranje, polnjenje šivov in manjših napak. Pravilna izbira materialov za pripravo površine bloki za dodelavo, je odvisno od materiala in strukturo površine enota sama. Vsekakor je potrebno spoštovati pravne skladnosti pH, ujemajočih pravil prepustnost in ujemajočih pravil moč. Merila za izbor niveliranje shpatlevki, kot je izbira ustreznega lepila, je primerno, da preuči primer betonskih blokov.


Značilen pojav pene betona (sodavice betonski blok in uporabite universal media 'kiti-glina' uporablja za montažno lepilo bloki in poravnajte celotno površino blok


označuje visoko alkalno reakcijo, zelo visoke poroznosti in značilno grobo površino. Pena betona (sodavice betonske bloke označuje visoko alkalno reakcijo, zelo visoke poroznosti in značilno grobo površino. Kot niveliranje sestavi pred koncem se uporabljajo cementa skladišča (okroglih), ki imajo posebne lastnosti: visoko vodo, ki ima zmogljivosti, visoko gostoto in hydrophobicity (npr. struktura zagotavlja zanesljiv oprijem na porozne, mehko strukturiranosti, prosti izhlapevanje vlage iz blokov, ampak popolnoma preprečuje vdor vlage na enoto).

Za integrirano upravljanje deluje na namestitev in hkratno površine niveliranje bloki razvile univerzalne strukture tip 'kiti-glina'. To so proizvodi na osnovi belega cementa, vsebuje široko paleto potrebnih dodatkov. Dopolnilih, prvi, visoko kakovost in trajnost montažno lepilo bloki z minimalno debelino šiv, in, drugič, enostavno in zanesljivo poravnavo celotni površini enota uporaba tehnologije za slikarstvo.

Za površinsko izravnavo blokov v suhih notranjih prostorih je priporočljivo, da uporabite izravnalne gespaltene polnila za betonske temelje. Še posebej učinkovito je mehanizirana, uporaba takšnih struktur.

Mavec mavec particijo bloki

so značilna nevtralna alkalna reakcija, visoke poroznosti in zelo dobro geometrije. Površinske enote, ki imajo lepo, gladko površino. Potrebujete le fino niveliranje, polnjenje šivov in odpravo manjših okvar.

Kot niveliranje shpatlevki najbolj učinkovita je uporaba posebnih večnamensko gespaltene skladišča tip 'kiti-glina'. Uporablja se kot lepilo montažno rešitev (vključno z za vodo-odpornih bloki), in kako tanko equalizing mavca. Kakovost sodobnega gespaltene kompozicije imajo odlične lastnosti. Uporaba univerzalnih skladišč zagotavlja enostaven, udoben in vzdržljiv.

Velike-lahki keramični bloki so v resnici veliko svetlobe opeke. Osnovno pravilo za izbiro nivojske sestava delovno okolje.

Za pripravo površine v suhih prostorih je priporočljivo, da uporabite isto niveliranje plašč, kot za konkretne osnove. Za pripravo površine, ki so v vlažno ali mokro pogoji veljajo vlago odpornih konstrukcij na osnovi cementa kiti okroglih. Manj (običajno na konstruktiven razloga), se uporabljajo, cementa, mavca.

Nakup stene blokov in opažev v Kijevu.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика