вторник, 26 ноября 2013 г.

Priprava površine izdelane iz mavčnih plošč 2006-12-21 13:45:33

Gradnja in rekonstrukcija.








Priprava površine izdelane iz mavčnih plošč
2006-12-21 13:45:33

V tem razdelku, sadra Odbor šteje kot konstruktivna osnova za dodelavo, kot beton ali mavca. Sadra listi zagotavljajo nemoteno in enakopravno. Vendar pa je za kakovostno dodelavo, morate izvesti v dveh korakih: če želite zapreti spoji med gips plošče, odpravo izobraževanje v teh krajih razpoke v procesu delovanja, in pripravi končna površina gips plošče.

1. Tesnjenje spojev iz gips plošče

Zajamčeno brez razpok v sklepih gips plošče je odvisna od treh glavnih dejavnikov:

  • iz kvalitativnih in pravilna montaža gips plošče (podrobne tehnične smernice proizvajalcev);
  • iz strogo upoštevanje tehnologije in zaporedje izvedbo zaključna dela (gradnje je treba na normalni delovni temperaturi in vlažnosti po vse mokro procesov);
  • kakovost uporabljenih materialov
.

. Obstajata dve glavni vrsti izpolnite shpatlevok: kiti za delo z tesnilnimi trakovi in kiti za delo brez traku.

Prva vrsta veziva je primerna za sklepov gips plošče z redčenjem rob. To je običajno vertikalno sklepov (skupaj dolge strani listov). Glede na obseg dela kiti razlikujejo v času življenja - časa, v katerem zaprte vode polnila zmesi uporabni. Poleg suh proizvod več in bolj priljubljena postane pripravljen za uporabo kiti prilepi. Njihova uporaba je vedno bolje, ko jih potrebujete, da bi kar najbolj zmanjšali človeški dejavnik.

Kiti drugi tip so namenjeni za delo z mavcem plošče s polkrožno ali prirezani rob, kot tudi vse rezani robovi sadra listi spojev, skupaj s kratkimi robu strani. Tako kiti morajo sprejeti vse deformacije skeleta in sadra listov vmesnik. Zato, so le shpatlevok, v katerem proizvajalec normalizira nastavitve natezno in stiskanje.

Še posebej je treba opozoriti, da je vrhunsko opravljanje te skupine nadevi so široke možnosti za dekorativno površino. Odlično ductility in izjemno visoko trdnostjo cementi omogoči nastanek teh polnila različnih curvilinear površin sten in stropov, da ne zaobljenimi vogali, če želite ustvariti površino z želeno teksturo. V vseh teh primerih se uporabi material, ki ne zahtevajo uporabe krepitev materialov, in popolnoma zaščitena pred krčenje razpoke.

2. Priprava površine gips Ploščo
Površina sadra listi dovolj gladko in še. Vendar pa, je možno dodeliti dveh osnovnih tehnik pri pripravi jih za dodelavo. Prvič, ko po tesnjenje spojev iz gips plošče celotni površini mavčne plošče so napolniti in potem je končna obdelava (barvanje, papering, in drugi ) Drugič, ko celotni površini mavčne plošče v celoti spatlese fina končna kiti. To je potrebno, preden visoko kakovostne barve ali iz nekaterih drugih razlogov.

V prvem primeru, želimo, da pripravi posebno pozorni na vrsto premaz. Smo, kot pravilo, so uporabljeni premazi, pregledna, ko se posuši. Bolj učinkovito uporabo napolnjena, pigmentirana base plasti bele barve. Razlika je, da je napolnjena premaz je ne le krepi in normalizira v poroznosti površine, ampak tudi normalizira platno barvo. Standard siva mavčne plošče obrne v homogene - svilnato-belo. Seveda, prosojnost barve na takšno površino, je veliko bolje. Poleg tega ta namen zagotavlja pomembne koristi in na etiketi steno-papir, še posebej, če so tanke in Sijaj.

V drugem primeru, ko je polnjenje celotni površini mavčne plošče, posebno pozornost je treba nameniti izbiri končna kiti. Ker je površina mavčne plošče so gladko dovolj, morate uporabiti končna kiti, je lahko nadomestilo in za odpravo manjših okvar in imajo minimalno porabo na eni od 1m2 obdelane površine. Za to so več-fina končna kiti, so granulometric sestava 80... 120 mikronov. Ti polnila so porabi 250 - 350 g/m2. Poleg tega, te majhne kiti zapustijo zelo gosto, homogeno in svilnato površino, ki ne zahteva brušenje smirkovim papirjem.



Značilen videz sadra blokov in uporabo universal media 'kiti-glina' uporablja za pritrditev blokov in lepljenje izravnavo blok



Tesnjenje spojev iz gips plošč, z o (okrepitev) papir



Tesnjenje spojev iz gips plošče z visoko trdnostjo mavca brez uporabe tesnilne (okrepitev) trak

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика