четверг, 28 ноября 2013 г.

Vgradnja Okna z dvojno zasteklitvijo 2008-10-13 15:58:20

Gradnja in rekonstrukcija.

Namestitev stekla
2008-10-13 15:58:20

Korak stekla nastavite na postelji butil spojina, nato pa dal podlago iz elastični material (priložen montaža stekla v krat kot podporo stekla. Pečat okvir kiti podobno kot pri namestitvi sistema Windows.


Vgradnja Okna z dvojno zasteklitvijo z gladkimi robovi
Stekla z gladkimi robovi so zaprti s trakom za zasteklitev ali ne-sušenje butil spojina in omejeno shtapikami (postavitve). Kompleti za zasteklitev lahko kupite v isti kraj, kjer okvirja in vključujejo: lepilni trak za steklo, obloge, silikonsko tesnilo za pritrditev tirnic. Za konvencionalne metode, opisane tukaj, se morate spojina oblog in montaža ograje.
Nanesite dve plasti tesnilnih mas, na krat okvir in počakajte, da se posuši. Da pokrivna plast non-sušenje spojina. Da steklo ni bil prestavljen v spojina, postavite blazinico na spodnji površini krat, in zadaj površino položite distančnik (obloge). Distančnik mesto na razdalji približno 50 mm iz kotov in 300 mm seboj neposredno na določitev dreves'lesene ograje.
Dal kozarec v krat in trdno pritisnite. Dal zunanji sloj spojina in določi, da se steklo drugi sklop distančniki v iste kraje, kjer je najprej (notranjih).
Pritisnite shtapiki na distančnik in vijak medenina vijaki ali vijaki z electroplated s skrivnost glavo. Luknje v noge rassekaja ali, za bolj natančen prikaz, uporabite tipko caps.


Zasteklitev Oken z kovinski pokrov
Na okenski okvirji m', ki so bile narejene iz valjanih oddelki s stroji, ki zagotavljajo popust za steklo. Ta vrsta stekla Windows podobno dreves'leseni pokrov z uporabo univerzalnih ali akril tesnilnih mas. Steklo je pritrjeno na okvir uporabo pomlad posnetkov, ki so določene v posebnem luknjo v pokrovu in jih v kiti. Za zamenjavo stekla v kovinski okvir, uporabite za dreves'leseni zajema, le namesto zatiči, uporabimo oklepaje.
Pred namestitvijo kozarec previdno odstranite rjo in zdravljenje okvir premaz za kovine.
V sodobnem aluminijasti ali plastični okvirji za Okna z dvojno zasteklitvijo način zasteklitve brez kiti, ki uporablja ustavi iz sintetične gume tovarniške proizvodnje, ki ne zahtevajo vzdrževanja. Če broken glass v tem zavezujoča, se obrnite na zastopnika proizvajalca, kot je to običajno podjetje uporablja lastniški način popravila.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика