четверг, 28 ноября 2013 г.

Dodatne zasteklitve 2008-10-13 16:00:32

Gradnja in rekonstrukcija.

Dodatne zasteklitve
2008-10-13 16:00:32

Sekundarni zasteklitev je sestavljena iz ločenih stanja iz stekla ali plastike, ki je nameščen na vrhu običajno eno steklo. Kot pravilo, je prišla iz notranjosti in je ena izmed najbolj pogostih načinov, dvojno zasteklitev, saj je relativno enostaven za namestitev.


Namestite
Dodatne zasteklitve se lahko pritrjena na dviganje sami ali zložljive škatle, in v oknu, naklon. Metoda je odvisna od enostavnost montaže, vrsta zasteklitve in potrebno stopnjo prezračevanja.
Windows, doda krat zmanjša izgubo toplote skozi steklo, in zagotavljajo priložnosti za prezračevanje, ampak ne odpraviti prepihu. Ob istem času, dodatne zasteklitve swing okvir rešuje ta dva problema hkrati. Zasteklitev med pobočja okenskih odprtin tudi izboljša zvočno izolacijo, kot zračne reže je možno, da bo širok. Vsak sistem je treba enostavno razstaviti ali, še bolje, če jo želite odpreti, za prezračevanje, če je soba nima druge oblike prezračevanje. Stekla ali plastike se lahko namesti na zunaj okna, če notranji dodatne zasteklitve izgleda, da iz vašega vidika, ne pa estetsko. Okno v globoko pobočjih, kot so drsna, ponavadi najbolj primeren za zunanje zasteklitve.


Zasteklitev s plastično folijo
Zelo učinkovita zasteklitev se lahko izvede, ki imajo omejeno na okvir tanko plastično folijo, obojestranski lepilni trak. Ob koncu zime prilepili film, ki se lahko odstrani.
Čisto okvir okna in cut filma je o velikosti. Na robu okvirja okoli oboda držijo trak, ga odstranite iz zaščitne podlage.
Lepilo film na zgornji vrstici na sliki, in nato vleče, pritrditev na strani in na dnu palice. Prvi, rahlo pritisnite navzdol film, dokler viravnyat njo o Rama, nato pa z dovolj pritiska gladek film z lepilnim trakom.
Z uporabo sušilnika za lase, nastavljena na visoko temperaturo, odstranite vse gube in gubice na film. Začenši z enega izmed zgornjih vogalih, počasi premaknite za lase skupaj filmov, gospodarstvo je na razdalji približno 6 mm od površine. Ko je film bo priviti z nožem, rezano dodatnim trakom.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика