суббота, 30 ноября 2013 г.

Kuhar priložnost

Home office, je to idealen kraj za tiste, ki radi, da svoje delo doma ali pa samo želim, da bi bila sama z njim. V skladu z oblikovalci, ta prostor mora biti funkcionalno, vendar ne prikrajšani za priložnostne prefinjenosti. Kako organizirati svoje home "urad", KOR. "MK-nedelja" se naučili od strokovnjakov.

- Sodobno domačo pisarno je mešanica funkcionalnosti, podrobnosti in funkcionalnost z vrhunsko tehnično nadev, pravi Lika Volkova, kreativni Direktor ene od Moskve design studios. - Poleg tega je treba upoštevati "jaz" svojega gospodarja, in je idealen kraj, ne le za delo, razmišljanje o tem nekaj težav, vendar za zasebnost, počitek in ustvarjalnega procesa. Zato je pomembno, da pri načrtovanju in obdelavo vašega doma workspace upoštevati vse podrobnosti, in še posebej pozoren na materiale, oblike, barve, osvetlitev.

Gradiva na temo

Kabinet sanj
Kabinet: Samo
Kako ustvariti delovno območje notranje
Kabinet: formatu in ne
Kabinet tradicijo
Pridihom retro
- Home "urad" lahko izdelani v različnih stilov in oblik, - nadaljuje Obraz Volkova. - Ta priljubljena danes, sodobno in klasično in spremenljivi kombinacijo eksotičnih nianse etno z minimalism, in odraz dekor 50-60-ih letih - Nekakšnim pridihom retro. Ampak, da bi fit harmonično v notranjost, design'notranjost koli od teh stilov, kar potrebujete, da bi prekinil Kabinet na funkcionalnih področjih, ki so neposredno delo in sprostitev področja.

Novo Starine
- Urad območje - prevladujoči v vaši pisarni, tako da njena ureditev je treba lotiti posebej skrbno, " pojasnjuje oblikovalec-dekorater Maria Ivanova. - Za ta notranjost je značilna stroga oblika popolne linije, elegance in kakovostnih materialov. Vseh stilov najbolj pomembno tukaj klasike ali t.i. "novo Starine" - kombinacija Starine in sodoben dizajn. Poskusite se izogniti patos in kričal kulise - to bo odvrnilo od misli proces, bo nastavljen na resen način. Pohištvo za delovna površina mora biti ogromen in bolje iz dragocenih pasem drevesa! Ne zanemarjajo in kompakten modularno pohištvo in transformatorjev.

Afrika v tabeli
Mizo v študiji - najbolj pomembno umetniško naglas. On mora biti velika (optimalna velikost - h, višina 75 cm) in trajnostno. V bistvu mize za sodobne sobe so narejeni iz naravnega masivnega lesa - hrast, bukev, oreh ali revetted z interline interval Afriško drevo " " makore " ", "Sapele", na primer, z bukovega oblog. Pulti ton, laka, dražji modeli fit m'kaj kožo pomiri tone. Da se prepreči nered ki gre gor Desk - namestitev comp''yuter naslednji na eno kompaktno stojalo (60x40 cm). Dobra izbira, ko šobe za telefon in pisarniške opreme, imajo sposobnost, vaginatae in tabele se lahko uporabijo za risanje, risanje.

Telo, obris
Bom poudarjajo respectability mojstra m', ki usnjeni stol z visokim nazaj in udobno nasloni za roke. Izberite stol, tako da je bilo precej globoko in udobno - anatomsko pravilne ponovitve obrisi telesa in so polni obseg potrebne mehanske funkcije (višina nastavljiva v območju od 46 do 52 cm, ki je spreminjanje kota naslonjalo na trajnostni podlagi).

Zložljive klasiki
Na Splošno, moderno pohištvo za domačo pisarno, je uspelo, da bi obvladali vsak prostor: sistem blokov-kontejnerji, odprte police police (mobilne in vdelane), je zelo priročna za predstavitev lepe dodatke in shranjevanje knjig in listin. Pred kratkim oblikovalci izumil police-v omare v constructivist slog, še posebej za obdelavo površin - njihova višina stojala je povečala v mapi pisarna, predali vsebujejo začasno datoteke, in površine, lakirani za posebne tehnologije, bolj odporen na poškodbe. Ne pozabite, prostorno klasične omare z vitraž, prozorni ali motno steklo - da bo popolnost in enostavnost konservativni pogled na Kabinet.

Bar na kolesih
Več demokratične pas za počitek ali sprostitev. Poleg tega, za razliko od delovnega to ni tako, zasebno, ki je ne le lahko kadite pipo, gledanje TELEVIZIJE ali branje vaše najljubše knjige, ampak tudi za sprejem obiskovalcev, ali da bi razpravljali o s vaš družinski proračun, govori srce srcu, z eno!

- Bodite ustvarjalni pri načrtovanju tega dela ohišja - ne bojte se, da eksperiment s oblik in stilov, " pravi Maria Ivanova. - Uspešno inter'm raztopine tem področju - fuzije, izvirne in drzne sodobne ugotovitve, Eastern "smer". Paluba ven svojo SIM območje za rekreacijo zagotovo m'kje in udobno Osmanskega, eleganca a stolček bivalni prostor stol ali majhen kavč-transformer. Bo videti dobro in kompaktni aparat tabela nenavadno konfiguracijo s pregledno kuhinjo, ne pozabi in o mini-bar s tabelo za pijače. Lahka in surrealistični motivi, tukaj je v nasprotju tudi z massiveness in temeljitost delovnem prostoru.

Blazine-mnenja
Glavni material za ta sektor: les, steklo, jeklo, lak. Kakovostno blago za oblazinjeno pohištvo - fino usnje, umetno usnje, perilo, volnene tkanine, tapiserija. Opomba za podrobnosti o stoli ali kavč izgleda dobro navaden ali potiskane toplo odejo v etno slogu, Orientalski okrasne blazine-misel. Pod noge metati preprogo z velik kup dekorativne in kožo koli živali: Zebra, medved, tiger - glavna stvar, ki je bila v kombinaciji z različnimi okraski.

Poudarjanje s skrivnost
Razdeliti področja dela in sprostitev majhen oder, spremembe v ravni tla in strop, funkcije, dekorativni zaključni, postavitev pohištva. Vizualna omejitev bo služil in premične predelne stene-police, knjižne police. Običajno območja je mogoče razlikovati in svetlobe. Mimogrede, osvetlitev doživlja danes je precej revolucionarne spremembe! Na primer, osvetlitev lahko sedaj najdemo ne le v tradicionalnih strop, police, stenske plošče, ampak tudi v pohištveni deli. Aktualna zdaj skrito, pisanih luči, stoli, oboda sobe in celo preproge!

Govorimo o svetlobe, oblikovanje prostora, je treba omeniti, da je delovno okolje, ki zahteva še posebej svetel, usmerjena svetloba, in v sektorju za rekreacijo primerno, bolj intimen, topel sijaj. Nemogoče je, da ne v pisarni, in ne več ravneh ureditev svetilke.

Usnje Paul
Oblikovalci in arhitekti, ki vztrajajo na tleh v sobi je bilo razpostavljeno talne obloge iz masivnega lesa: hrast, bukev, jesen, hornbeam, breza, javor, Afriške hruška ali teak. Vendar je primerno, če tleh, je preprogo in trdna lepo vunast premaz nevtralne barve, ima dobre zvočno izolacijske lastnosti.

Italijanski oblikovalci bil izumljen in nenavadno ekskluzivno novost - kot talne obloge, ki jih ponujajo naravne dekorativne preproge, usnje! Z zasnovo, ki jih je lahko barva ali kombinacija različnih odtenkov. Posebno biomateriali zagotoviti takšno preprogo, visoka odpornost proti obrabi, in, glede na proizvajalca, tla ne NAP, ne povzročajo alergij, in so brez vonja, in so enostavne za čiščenje doma.

Drevo ogenj
Drevo v Kabinet odločil, da se ročaj ne samo na tla. Drevesa'lesene plošče sheathe in stene in strop, jih združuje z drugimi končna gradiva: wall-papir, barve, mavca, dekorativni premazi. Izgleda trdna in ugleden, poleg tega drevesa'les dekoracija prostoru zapolnjuje inter'jer toplino in udobje. Vendar ne pozabite na varnost! Osnastki Omarico z avtomatskim požarni alarm in dobro opreme za gašenje požara.

Barva pepela
Barva rešitev za domačo pisarno strokovnjaki svetujejo, da premagati v miru, naravnih, toplih barv. Za pohištvo, blago za oblazinjeno pohištvo, zavese, primerna rjava in terakota, gorčica in bež odtenkih. Ozadja bolje, da izberejo iz naravnih materialov (svila na papir, krpe, sisal) z skromna številka zelenkasto ali smetanove barve. Svetle barve - rumena, oranžna, modra, rdeča je primerno v umetnosti poudarek in podrobnosti: pouffes, blazine, odeje, pisarna, pepelniki, Spominki.

Leteči preprogi
Bodo posebno pozornost namenili dodatna oprema! Ti bo pomagal poudariti svojo individualnost in da popestrimo inter'jer Kabinet. To je lahko karkoli: Spominki iz čezmorskih držav, zbiranje starinske stvari, večno mehanizmov, ki so trenutno v modi oblikovalec uganke in o'capacious uganke iz lesa, stilizirane v duhu 30-ih letih zelena namizne svetilke, fotografij ali slik "stare" ali Orientalske preproge.

Pomembno je, da ne preobremenjujte prostor z nepotrebnih podrobnosti - spretno SV'povezava elementov, podrediti vse skupno temo.

Vir: MK-nedelja

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика