среда, 27 ноября 2013 г.

Tugova soba

Kot pravilo, dnevni - najbolj obremenjenih sobo v hiši, smo se uporablja za sprejem gostov, za zbiranje vseh sedem'družine, v večerih, počasi pogovor nad Skodelico čaja... Salon odraža tudi narava domačini in njihova strast je neke vrste "obraz" sedem'th. Zato, po mnenju oblikovalcev in arhitektov, ta soba zahteva posebno pozornost. O najnovejših modnih novic in pravila ureditev dnevne sobe "MK-nedelja" je dejal strokovnjaki.

- Moderna dnevna soba, kot nobena druga soba v hiši, zelo vsestranski. V njem smo raje ne samo za tradicijo, ki pozdravljajo goste, ampak tudi, da se sprostite, preživeti čas v krogu sedmih'th, se sprostite poslušanje dobre glasbe ali vaš najljubši film, branje, tam se lahko nahaja in jedilnico, - pravi oblikovalec-dekorater Olga Batuta. - Lahko rečemo, da je dnevni sobi, ki je glavni življenjski prostor, tako poskrbel za to, zaključna in dekoracijo, stojala za vedno v fazi načrtovanja in popravila - odvisno od tega, kaj vzdušje, ki se bo naselila v hiši!


V svojih mestih

- Običajno, dnevna soba dajejo največji prostor v stanovanju - tam je prostor za bivanje in knjižne police in omare za majhne stvari in različne stvari, in ustrezen m', ki je kavč z naslanjači in video-in video opreme, - nadaljuje Olga Batuta. - Vse pomembne tehnične nadev, z atributi, pohištva, dekoracijo elementov za kraj "na njenem mestu", da bi se izognili občutene nered up prostor in prostor izgledal zelo vabljivo! Ker vsestranskost tej sobi je pravilna razporeditev pohištva in širi meje poseben pomen.

Vizualni poudarek

Prvič, našli tako imenovane "semantične center" dnevna soba, nekateri vizualni poudarek na mestu, da nastavite ton zvonjenja za sobi in bo pritegnila oči. Ta center lahko postane pristno klubsko mizico ali stara Babica je prsih, domači kino, nenavadno oblikovanje predmetov - vaze fantastično oblike, zunanji kipi, označeno sestavo barve, stilizirane živalske kože, mini krajine sestava s "ribnik".

- Kaj bo "glavni" v dnevni sobi - ste se odločili, vendar mora biti nekaj, kar ustvarja dobro razpoloženje, - svetuje svetovalec salon-Studio Victoria Začne.

Po sredini je bilo ugotovljeno, položaj v odnosu do njega in vseh drugih kosov pohištva : postelje, zofe, stoli, police, omare ipd., In okoli središča kraja, kompaktno sedežev.


Določiti meje

- Če imate odpreti Studio apartma in delu je dnevna soba z jedilnico, podrsajte med njimi, vizualni ali fizičnih mej, - pravi Olga Batuta. To lahko sladkor iz sladkornega trsa ali tkanine zložljivi zasloni, navpične žaluzije (namesto drsna vrata), skozi rack (od tal do stropa ali ne doseže), zračne zavese-nit, lepe dekorativne arch. Soba je vizualno, ne zmanjšuje in ni zakrita skozi preglednost in enostavnost ločenih struktur. Tudi poudarjanje meja višine stropni tramovi, podij-obseg, vzorec in teksturo tal, ki zajema, bar števec.

Deljenje območja, različnih svetlobnih njih ali zdravljenje različnih Ozadje ali mavca, okrasimo z zelenjem. Razdelimo prostora s pohištvom: na primer, kavč, s katerimi se sooča stanovanjskih pol ali nizke omarice, katerih vrata so odprta za jedilnico.

Enotnost stila

Nekateri oblikovalci mislim porabe nobene omejitve, ki razdeli prostor med dnevni-jedilnica ni'in se prepričajte. Tako smo shrani glasnost soba in enotnosti stila. Poudariti celovitost inter'jer enak zaključek, z mejo na stene. Naj zavese, prt, tapetništvo ali preproge v obeh conah bo tudi isto. Gostinski sektor izgleda manj v izolacijo, če stoli, naslonjači ali en slog, ki se nahaja v stanovanjski del in za jedilno mizo.

Poleg glavnih področjih, da bi bilo dobro, da označite območje, kjer se lahko bere tudi druge domače obrti ali govoriti, da nekdo zasebno - še posebej, če imate veliko sedem'I.


Čudež-pohištvo leni

Dnevna soba mora biti opremljena vsekakor primerna m', ki pohištva. Lep foteljih in kavč, ki so najbolj žive umetniške poudarki v prostoru. Dopolnitev inter'EP in različne m', ki stoli, postelje, stoli, vzmetnice. Stalna atribut sedanje stanje kot pred ostanejo stilsko fotelj-kavču ali bivalni prostor stol, ki je že postal kult: oblikovalci ne more ostati na izboljšanje modela obseg ta čudež-stol - nekaterih primerih to vpliva na njegovo prilagodljivost in ekskluzivnosti.

Splošni trendi v oblikovanju m'pohištvo predstavljajo povečano človekovih želja, za udobje in sprostitev. Tako, nemški strokovnjaki na področju oblikovanja je posebej izumil zofe in naslanjači za oprostitev stres - tu in naslonjalo za noge in nazaj, je zložiti na vseh zornih kotov, in odstranljivi klopi, in zložljivo stojalo za pijače. Nekateri modeli, natančneje, njihove hrbte in footboard lahko ", da bend" nazaj v šestih različnih položajih! Vse bolj in bolj priljubljena udobne stole na koleščke inercialni gibanja, tako da lahko premikate skozi hišo, ne da bi ta postopek skoraj brez truda.

Zofe-velikani

Še en zanimiv trend je želja za gigantomania! Najbolj pogosto je nesorazmerno zofe enostavnih oblik, naslonjači, mize, police, ki so izredno jedrnat harmoniji z "normalno" pohištvo in vgrajena kot vzorec strešnik in talne plošče. Gigantomania ne velja le za pohištvo - zlasti "odraščal" in nekaterih elementov med'notranje zadeve: svetilke, lestenci, ogledala, slike.

- Res, moda moda, ampak to je zelo pomembno, da spoštujejo sorazmernosti, - poudaril, Olga Batuta. - Ta trend je še vedno dober za dnevne sobe, preveč masivno pohištvo bo videti slabo, v majhno sobo in vam bo vedno za njo spotaknil! Bolje je, da se omejeno na minimalni nabor pohištvo atributi za goste in družinski člani počutili sproščeno. Poleg tega, vsak element, ki živijo običajno mobilnost, še posebej, ko gre za medsebojno'kariere v sodobnem slogu.


Mozaik Otomanski

Poleg stolov, da bi dosegli učinek agility bo pomagalo modularne sedežne-uganke, iz katerih boste lahko kadarkoli zbrati kavč želeno konfiguracijo ali kraj modulov po sobi v free način, kot ločeni Turki. Sistem sedežev lahko barvne ali začinjeno v eno samo barvo.

Modularna lahko police in police, posteljne mize, stojalo pod oprema, omare. To pohištvo je najboljše in kaj lahko kupite postopoma, kot proračun omogoča.

Fotelj v plašč

Ampak ob istem času, po mnenju mnogih oblikovalcev in arhitektov, pretirana želja po funkcionalnosti danes že utrujajoče, zato se nikoli ne zanašajte samo na to, da vsaj v dnevni sobi! Bodite pozorni na teksturo, materiali, materiali, ustvarjalne oblike.

Med materiali in upholsteries ustrezne danes natural skin tone in saten končna, plišastih bombaž, lan, volna, okrasne tkanine z zapleteno sliko. Najnovejši trend: tkanine, ki simulira kostum slog zofe in naslanjači, kot če oblečen v sivo ali tweed plašči in jakne. Priljubljena m'dol usgov'I puhasto krzno, perforirano površino. Kot vedno, dejansko košarici: majhne sobe in vrvi ali veliko usnja.

Učinkovito bo videti v dnevni sobi in ultra-moderno stvari, kot je kavč, ki je sestavljen iz tesen, da drug drugega kroga, prekrita z usnjem. Če ga želite videti v vaši dnevni sobi, nekaj iz kategorije "večnih vrednot" - izberite pohištvo, izdelani za dolgo storitev. To je običajno svetlo oblazinjenje z mirno sliko - tkanino ali usnje črna, rjava, siva ali pa samo ropa odtenek. To pohištvo je enostavno vgraditi v vsako inter'jer.

Kraljestvo stekla

Kot prej zahteval drevo s kompleksno teksturo (javor, wenge, hrast, češnja, ebony, palisander), zapletena kovinski čipke (okrasek je narejen z laser) in steklo. Poleg tega stekla oblikovalci prizadevati, da ustvari vsak kos pohištva: vrata, omare, mizo vrhovi velike mize in mizice, noge, noge, usgaw'I postelj. Modna stekla popolnoma nepredstavljivo, barv in odtenkov, z različnimi vzorci in vzorec, z ozadja, zdrobljen in okrašena s plemenitimi kovinami.

Steklene površine bodo pomagali ustvariti učinek teče prostora, da premikajo meje, da je soba bolj enostavno in "enostavno".


Letnik spol

Posebno pozornost pri ustvarjanju inter'notranjost sobo plačate na tla, ali bolje, na tleh. Poleg stilsko preproge, predpražniki in trdna parketne plošče, postal ustrezne novo vrsto kritja - stari, ali "vintage", parket. Sostarivayut parket Odbor se običajno v dekorativni sloj s pomočjo Eclipse ali umetno napake. Ta les je obdelan s kovinsko ščetko, pesek. Nato parket, zajete izključno Mat lak ali vosek. Na vrhu tleh ni greh, da se določi, da je to homespun ali Orientalski preprogo!

Stene v dnevni sobi, je bolje, da prilepite nad naravno Ozadje ali za kritje z mavca z zanimivo teksturo.

- Barve za stene, naj ne izstopajo iz Splošnega sestava oblikovanje prostora je usmerjen oblikovalec-psiholog Polyansky Anton. - Poskusite izbrati naravni ton - slonova kost, bež, vse zemlje in pastelnih odtenkih. Še posebej v korist zdaj bela, svetlo roza, olive, mleko, limonino barve. Psihologi svetujejo previdni in racionalni odnos do barve, oblika dnevna soba pravico barvne kombinacije ne samo nastavite razpoloženje v prostoru, temveč tudi ugoden učinek na človeško psiho.

Krepko poskusi

Slogovnih odločitev, dnevna soba je različna - od klasike do minimalism, in v tem delu vašega doma ustrezno boldest poskusi z kombinacije stilov. Posebno vzdušje bo pomagalo ustvariti zapletena Spominki in različne oblikovne značilnosti. Na primer, nenavadno šah na mizico, stilizirane stari zemljevid na steni v bližini kavč, lutke in igrače v retro slogu, keramične vaze v ethnotheatre, šopke iz suhega cvetja in rastlin, zajetih v spray barva...

In glavna stvar - vaši dnevni sobi, pove nekaj o vas osebno, in ne le vzorec "dober okus"!

Polina CHUMAKOV

Fotografija: www. ebpeters. com

Vir: "Moskovsky Komsomolets"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика