пятница, 1 ноября 2013 г.

Wc in Odplakami

Odstranite puščanja wc




Vse sanitarne opreme lahko poškoduje z ustvarjanjem nas veliko neprijetnosti. To je zelo pomembno za usmerjanje in našli razlog za neuspeh in nujno odpraviti.
Kaj je lahko razlog, in kako, da bi odprava puščanja na wc?

Obstajajo 3 glavni razlogi za puščanje wc:
1. Kršitev ventil nastavite vode v wc
2. Motnje odtoka ventil wc
3. Pokanje iz gume tesnila

Če je razpoka na prvem mestu, poskusite znova privijte vijake, vendar ne pretiravajte! Keramika posode ali toaletni lahko tresk. Če privijanje vijakov ne bo dala pozitiven rezultat, je treba sprejeti naslednje ukrepe:

• Cut off vodo v skrivnostne tank.
• Odteče iz toaletnih tank. Čiščenje rezervoarja, v notranjosti suho.
• Odvijte matico moči cevi, na katerih sloni na plovec ventil.
• Odstraniti vse podložkami in vijaki, ki so dani na njih.
• Odvijte matico ventila izpiranje in odstranjevanje možganov. Če sedeža ventila, rdečica je nosil, ga je treba spremeniti, da. Prav tako je treba zamenjati starega tesnila.
• Dal nov trak iz rezervoarja in po njih vstavite sedlo flush ventil. Nato morate plačati ohranjanje nut flush pod tank.
• Zamenjajte obrabljene velik kos wc.
• Postavite tank na svoje mesto in namestite vijake z novimi tesnila. Privijte vijake.
• Priključite napajalni cevi in preverite Skupščina na predmet postopka.

 

Kako nastaviti drain pan


Obstaja veliko modelov možganov wc, ampak načeloma vsi praktično enako. Vse izpustnih tankov vredno dva ventila, vstopu skozi katere voda vstopi tank in izpušnih plinov skozi katere voda rezervoar dovaja v stranišče. V vsako školjko lahko zmanjša vode, tako, da nastavite odvajanje wc ni veliko.


Odvajanje wc je odvisna od števila dohodne vode v rezervoar, ki je odgovorna za vnos float ventil. Po prejemu vode v posodi naraste, plovec, ki zapre ventil. Vse uredbe in je v dviganje ali spuščanje float. Oblikovanje uredbe, tam so različni glede na vzvod, da float je priključen na ventil. Vzvod se lahko jekla, nato prilagodite to za upogibanje. Plastike, kartuš, sestavljen iz dveh delov in v sredini se pridružil posebni vijaki in se uporablja za ureditev. Obstajajo strukture, v kateri je ročica je nameščena navpično in zato plavajo na njih ureja dviganje gor in dol.

Ne pustite brez pozornosti in odtočnih ventilov, so lahko ročni uredbe zaključka in samodejno. Ročno upravljanje je, da medtem ko imajo gumb, voda je prepustna, sprošča vodo ustavi za vstop v wc. Prilagoditev odtokov ventil je popolno zaklepanje možganov, to je doseženo tako, da zavrtimo in sukanje na vreteno ventila, v kateri je.


 

 

 

Če želite odpreti pokrov rezervoarja za wc


V večini primerov, popravilo wc pomeni, popravilo odtokov ventil za odtok sod. Da bi dosegli "drobovine" tank le, če odprete pokrov. Backa ne bistveno razlikujejo v njihove gradnje, vendar različne spremembe lahko imajo svoje značilnosti. To ni vedno takoj jasno, kako, da odprete pokrovček rezervoarja za wc.


Na stari pokrovu rezervoarja je enostavno odstraniti, dvigovanje. V sodobni kompaktni in imajo običajno eno ali dvema gumboma vodo, odcedimo in pritisna steklo, ki preprečuje enostavno dvižni pokrov. Pokrov odstranite tako, da pritisnete prsti na prekrita hlačnice okoli gumb in ga zavrtite v nasprotni smeri urinega kazalca, dokler se gumb, stekla ne smejo biti prezrte.

Ko pritisni gumb enoto namestite v odprtino na pokrovu, izpadel prsti slip. Poddawane lisice z izvijačem ali drugi predmet, lahko resno poškoduje plastične. Morate najti majhno režo na sprožilec, vstavite majhno stanovanje-rezilo izvijač in tlaka, ki temelji na pokrovu rezervoarja, navzdol, dokler ne zaslišite klika. Gumb odstrani, in pod njim, da se matica-imetnik, ki je enostaven za Odvijte običajen način.

Če je gumb na tank dvojno, morate extenuate enega od gumbov in na drugi odpre Paz. Za to groove en gumb odstrani gor, ampak za njeno drugo. Potem Odvijte ohranjanje vijak in pokrov je enostavno odstraniti.

 

Kaj naredi stranišča


Pri izbiri wc je treba upoštevati različne vidike, vključno z materialom, iz katerega je izdelana. Materiali imajo različne lastnosti, zato je pomembno, da veste, kaj stranišča.


Danes v proizvodnji stranišča, ki uporabljajo različne materiale - sanitarni akril plastičnih marmorja, iz nerjavnega jekla, lito železo, plastiko, steklo, lito kamen, ali celo zlato. Najbolj pogosti so sanitarni porcelan in keramika.

Porcelan in keramika izgleda. Glavna razlika je, da keramika nekajkrat več absorpcije vode, ki je, stopnjo poroznosti. Porcelana sklede dražje, vendar pa boljšo kakovost. Porcelan manj porozni in bolj higiensko. To je bolj trajen, njegova površina je gladka in trda, je manj absorbira vonjave in umazanijo. Stekla, porcelana, lončenine in stranišča bodo lahko služijo vsaj 30 let.

Kozarci, sklede nemške proizvodnje najvišje kakovosti. Nemci uporabite dvojno streljanje površino, ki omogoča gladko ven pore. To je idealen gladkost površine.

Oblikovani marmorja podoben naravni kamen, vendar je bolj higiensko. To je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Madeži se enostavno odstraniti z uporabo običajnih poliranje.

Iz sanitarni akril stranišča so v debelini 4-6 mm. So lahka teža, in so trpežna, vendar jih je mogoče zlahka opraskan ali zvita vročih predmetov.

Wc nerjavečega jekla, ki je enostaven za namestitev, preprost za čiščenje in popravilo. Zgleda odlično in za dolgo časa ohranja svoje lastnosti.


 

 

 

Kaj pa, če je počena wc


Torej, kaj storiti, če školjko sedeža, je bila počena? Bom odgovoril v tem členom, točko za točko.


1) je Treba proučiti lokacija crack, če je pronicanje vode, lahko takoj poklicati vodovodarja iz
Gelse Vzdrževanje Urad celo na 3 sem, ker je povezana s pretokom vode, da je nevarnost poplave spodnji sosedi.

2) Če školjko sedeža, je bila počena in se razdeli v več delov, je prva stvar, ki jo želite izklopiti hladne vode, in nato poklicati vodovodarja.

3) Kaj pa, če je počena školjko sedeža, ampak vodo iz crack ne filter? Odgovor je preprost! -Za delovanje na,, ali, da spremenite, vendar če želite poklicati vodovodarja bo stalo denarja, ker menijo, da jo kot "modna muha",
nekako želeli zamenjati wc. Tako, da delaut :)

4) Če školjko sedeža, je bila počena v najetem stanovanju, se boste morali poklical najemodajalca, in on se bo odločil, kaj storiti naprej.

5) POMEMBNO je vedeti, da je razpoka na wc NE bo popravljen na kakršen koli način! In ne poskusite katerega od načinov, da to storite, vas lahko še dodatno poškodoval wc, ampak šele zdaj, v primeru split, ki ga boste plačali za vse delo!

 

 

Kako razstaviti tank wc


Čas wc je veliko težav. Z manjšimi težavami, se lahko izvaja samostojno, brez kliče vodovodar. Za to, so to priporočila, kako razčleniti tank wc.


Za začetek bi morali zapreti ventil na cevi, skozi katero voda teče na stranišče. Odvajanje vode iz rezervoarja.

Potem je treba natančno, da ne razdeli, odstranite pokrovček rezervoarja in po naslednjem postopku preglejte tank znotraj. Ponavadi, notranji mehanizem vključuje dve naprave. Prvi plovec mehanizem in polnilni ventil, zaradi katerih je polnjenje rezervoarja z vodo in stropov vode, ko doseže določeno znamko. Druga naprava - odvajanje mehanizem, ki deluje na spust vode.

Če želite odstraniti vstopni ventil, ki zapolnjuje votlino, je treba Odvijte klešče ali tipko matice: na cev, ki jo vodi do bazena in bazena, ki beleži mehanizem.

Odtok mehanizem je treba odstraniti skrbno, tako kot se ne motijo njeno jedro. Zgornji del mehanizma, ki bi zavijete levo in vzemite ven iz stekla.

Če želite odstraniti posode iz wc celoti, nato Odvijte pritrdilni med Pokal in tank.

Za montažo motorja ste v obratnem vrstnem redu.

 

Vandal wc


Po pričevanju statistike, v kopalnici, ki se nahaja v velikih javnih površin, življenje v tradicionalni lončenine skledo običajno ne več kot šest mesecev. Iz tega razloga je ustvaril posebno antivandalnoy visoke trdnosti, življenjsko dobo, ki v pogojih povečanega delovanja obremenitev je veliko višji.


Vandal stranišča so ustvarjeni predvsem za konzolo obešanje, ki, seveda, ustvarja dobre pogoje za higiensko storitve v kopalnici. Vandal toilet bowl je debel, iz nerjavnega jekla in opremljena s sedeža s pokrovom, ki so narejene iz Duroplast. Najbolj pogosto drain tank takih stranišča, ki z ohišje iz nerjavečega jekla, prav tako podaljšuje njegovo življenjsko dobo. V tem primeru, na ohišje površino je prikazana samo, kontrole korito.

Tako, uporabo anti-vandal stranišča za zaključek kopalnice je dobra rešitev za velike javne stavbe, kjer vodovod je izpostavljen povečanemu operacijski obremenitve.


 

Zakaj znoj tank wc




Veliko stanovanje in lastniki so soočeni z neprijetno problem: tank wc zbiranje kondenzata. Poleg tega je obseg nesreče so tako velike, da smo nenehno delo rag. Da se znebite tega problema, boste morali razmišljati, zakaj znoj tank wc, samo v kopalnici.

Glavni vzrok kondenzacije vode na stene sod - vlažnost v wc, ter v celotnem stanovanju. Kapljice vode, ki je koncentrirana v zraku usede na hladno površino posode. Pomoč čiščenje prezračevanje, in zaupati, da je bolje usposobljene. Nastavite lahko tudi prisilno prezračevanje: namesto rešetke je ventilator začne teči, ko sveti lučka. Visoka vlažnost je opaziti, ko nameščanje toaletnih zapečatena vrata. Tukaj bo pomagalo vse luknje v vrata, okno ali prag.

Najbolj pogosto kondenzata se zgodi, ko pokvarjenih ventilov wc tank. Teče voda je nenehno podpira nizko temperaturo tekočine vseh. Odpravljanje težav ventil bo omogočilo, da se segreje na akumulirane vode, ki nastanejo v kondenzacija izgine.


 




Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика