пятница, 1 ноября 2013 г.

Sanitarij in stranišča

Kako wc?




Wc je naprava, ki je neprijetno, da mislim. Pogled na drugi strani stranke tehnološki. Seveda, nekaj, za kar wc posodo se uporablja, ne sme biti prijetno, A brez nje je nemogoče. Kako wc? Tukaj je odgovor. Za začetek je treba pojasniti, kaj sestoji.

Standard wc, sestavljen iz posode, polnjenje rezervoarja in skledo. Opredeljuje ključne podrobnosti, ki naredijo celoten mehanizem. V skledo, je vzmet. To je ključni del skledo. Naloga tank - priprava vode, in odrešitve iz njega. Za ta preprosta naloga je težko delovnih mehanizem.

Zdaj posebej o delu wc. Ročaj wc potegom verige, s tem sprostitev možganov ventil. Za nekaj sekund je voda, poslana iz wc tank v skledo. Voda omogoča delo vzmet v skledo. Vse, kar je v skledo, gre se zapravi. Ko voda v posodi, zmanjšuje float. Potem odpre ventil za polnjenje. Voda napolni posodo in tank. Ko napolni tank, plovec dvigne. Doseže želeno raven, plovec zapre ventil. V nasprotnem primeru, če motor ne uspe, cevi se uporablja za drenažo, preprečujejo poplave.

 

Kako odmor wc


Kot omogoča wc


A zamašen školjko sedeža, lahko se spraševal, kako se prebiti wc. In to je najbolje poklicati vodovodarja. Ampak, če se počutite žal mi je za denar, punch skledo sebe.

Za to potrebujete:
1. Vedro s toplo vodo.
2. Vse orodje za deblokiranje.
3. Kovino ali kovinske palice.

Alkalne ali kisle tekočine, ki se vam bo pomagal rešiti problem. Pomeni, da lahko kupite na strojno opremo trgovina. Veste, od cene tega orodja je odvisna od vaš rezultat. Ne kupujejo preveč poceni tekočine. Vlijemo v skledo, kupljene tekočine in počakajte nekaj ur,. Če voda je začela na dopust, to pomeni, da je vpliv na onesnaženje. Nato zalijemo z zajemalko vroče vode, da odstranite vse ostanke.

Če ovire ni odpravljena pomeni, potem boste morali kabel. Prilepite v wc in začeli počasi potisnite skozi trobento. Bodite previdni, če oster koncu vrvi, lahko poškoduje cevi. Po wc, odobrila njegovo vrv, lahko pour tekočino, ki ste ga kupili, preden. Vse toaletni očistiti.

 

 

Kaj je najboljše, wc?


V wc povprečen človek preživi tudi do pet let svojega življenja, ta čas se lahko udobno, in morda boleča. To je odvisno od tega, in so primerni za vas, model wc nameščena v kopalnici. Enotna opredelitev, najbolj priročno wc tam. Ampak najprej je treba udobno sedeti, ko mišice stegna in noge sproščeno.


Obstajajo tri vrste wc školjke. Disk Pokal, ki je znotraj platforme izgleda ploščo. Preprečuje vdor spray iz toka v procesu grobnice, na določenih delih telesa. Ampak na platformi skozi čas, so sledove nenehno akumulacijo vode, in ta sistem ni zelo higienično. V lijak v obliki skledo luknjo na sredino, in situacijo, ko v procesu grobnice jih potresemo pogoste. Ko pa rdečica spray praktično ne bo. Kosarikov skledo nekaj med disk in lijak. Notranji del je nagib pod kotom 40 stopinj glede na tla, v spodnjem delu je lijak. Ta oblika zmanjšuje spray med uriniranjem in med pranjem.

Optimalno material za wc skledo to santehfayans - posebej pečen lončenine. To je vzdržljiv in ima fino strukturo, zato je manj dovzetni za nastanek plaka, in je enostaven za pranje.


 

Nameščanje toaletnih v zasebni hiši


Nameščanje toaletnih v zasebni hiši, ki ima nekaj značilnosti, ki jih morate vedeti o tem. Namestitev stranišča zahteva spoštovanje določenih pravil. Določitev wc na tla lahko dosežemo na tri načine:


1. Običajni vijaki na Plošči (Taft);
2. Stenami gor točno s površine tal;
3. Lepilo, epoksi lepilo.

Sedež za stranišča predhodno očistiti iz ruševin in prah, suho in degrease. Prav tako pripravlja podlaga wc. Da bi kiti v uporabo stranišča ni pobarvan, sveže cementne skupno zaviti povoj ali krpo trak, in spet dal tekočina rešitev cementa.

Mešanje lepila topila masa se uporablja na obeh zunanjost in nastavite skledo na pravem mestu in gosto pritisnite na tla.

Takoj, z namestitvijo izdelavo predhodne tesnjenje šiv: spali, rano tesnilo na vprašanje wc (to je potrebno slediti, da je konec pas v nobenem primeru ne visi v cevi, ali bo to povzročilo onesnaženje).

Delo z epoksi lepilo je treba upoštevati natančna navodila in previdnostni ukrepi:
Temperatura naj ne presega 10 stopinj C. pri delu z epoksi lepilo.
- Po končanem delu, roke je treba umiti s toplo vodo in milom;
- Vsa dela morajo biti izvedena v palčniki ali gumijaste rokavice;
- Hit hardener in lepila na kožo, morajo takoj zbrisati topil, in se prepričajte, da sperite prizadetega območja;

Določitev stranišče, v zasebni hiši na tradicionalni način.
Treba je začeti s pripravo in namestitev taffeta. Debel hrast Odbor za njen najboljši. Če je oprema, ki je neposredna (navpično) sprostitev, luknjo za to je označeno na zunaj taffeta, na obodu vrtanje, in pererubat dleto ostala skakalec. Če želite podaljšati življenjsko dobo, preden namestite proolifit Taft, in spodnja površina za zapolnitev nohte, da so ravnali na 20-30 mm in trdno vezane cementa vzglavnik z taffeta.

Po vse predhodne postopke, napolnite z raztopino pripravljeni vdolbino v tla in nastavite snopi na njegovem mestu. Ko cementa zasegli, nadaljevati z namestitvijo stranišča. Treba ravnati vse mast, maščobne vijaki za pritrjevanje; to je nujen ukrep v prihodnosti, bo lažje za možno zamenjavo wc. Da bi se izognili čipi in razpoke, pod glavo montažni vijaki, razen podložke, oblikovanje gume tesnila.

Po določitvi wc, zvon kanalizacijske cevi tesnilo cementni malti in smolo sklop.


 

Kako namestiti na wc keramika


Kako namestiti na wc keramika


Čas je, da si popravil v wc in spremembe vodovodne. Ob študiral informacije in ugotovili, da smo najprej morali dati v ploščice, nato pa namestili wc. Polagamo ploščice in počakajte 4 dni. Zdaj ste pripravljeni na namestitev glavni. In tukaj se pojavi vprašanje - kako namestiti na wc keramika?

Najpogostejši način pritrditve, - vijak. Morali iti na posebnost trgovine in nakup pripravljen niz tekem za wc.

Pred začetkom dela se zagotovi, da ploščice, ki je bil določen ravno idealen.

Najprej dal na školjko sedeža, in da natančno postavitev lukenj. Nato premaknite na stran in vrtanje v načrtovanih mestih. prva vaja steklo (debelina ploščice), nato sveder za beton (do globine približno enako dolžino zidnim vložkom). Naslednji, zapolnitev lukenj s silikonsko in vstavljanje moznikov.

Wc vrniti na svoje mesto, združuje z bell kanalizacije. Vse povezave morajo tudi biti zaprti z tesnilnih mas. Naredite preizkus in preverite povezave za pušča. Če je potrebno, obrišite jih spet.


 

 

 

 

Kaj pa, če pušča rezervoar za wc


Kaj pa, če pušča rezervoar za wc


Moti, da odstranite luže pod tank v wc? Zvoki kaplja in žuborenje vode ne pustite spati? Povečalo vodi račune za neprekinjeno delo števec? Vaši sosedje se pritožujejo, da se na njihove zgornje meje rumene proge? In glavo je nenehno zaposlen z vprašanjem, kaj storiti, če pušča rezervoar za wc? Potem je čas za ukrepanje! In, da začnete delati na odpravi pušča mora pojasniti razloge njegovega nastanka.

Če uhajanje zaradi ohlapno fit hruške, je bolje, da spremembe v novem. Če to ni mogoče, votlini hruška, lahko izpolnite z vleko ali drugih snovi, ki izboljšujejo gostota je tesen do sedla. Hruška lahko sedi svoboden zaradi korozije sedlo. V tem primeru je dovolj, da odstranite plast rje s smirkovim papirjem. Jekla vijaki, ki se uporabljajo pri namestitvi wc za visoko vlažnost, zaradi oksidacije lahko zmanjša premer. Rezultat je voda. Da bi to preprečili, morate zamenjati jekla vijaki na pocinkano.

Drugi razlog je, da pušča rezervoar - razpoke v njegove stene. Te lahko zaradi mehanske poškodbe, če so moje noge nad tank ali padcu težkih predmetov. V tem primeru, za spanje, tank bodo morali zamenjati.

 

 

 

Kaj so stranišča


Kaj so stranišča


Wc je bistven element za vsak dom. To nakupom, mi vedno ne razumejo modelih, vendar je jasno vedeti, razlika v ceni. Tako pri nakupu wc skledo ni narobe, morate najprej razumeti, kaj so stranišča.

Kakovost in cena wc, predvsem pod vplivom material, iz katerega je izdelana. Večina stranišča so keramika, so najcenejši, vendar so problematični za nego. Več upmarket možnost - porcelan, so dražji, vendar lahko celo prekrite s posebnim glaze, ki upočasni proces razvoja bakterij. Tudi stranišča so marmor ali iz nerjavečega jekla.

Glede na vrsto skledo stranišča so: s kartico ("coli") in z lijak v obliki skledo. Oblikovanje toaletni lahko monoblock (z wc tank - one), resolucija (tank je ločena od stranišča) ali z zunanjimi tank (tank top, ampak je povezan z WC in riser).

Glede na vrsto slive stranišča so:
• Rychagova.
• Retro (morate potegnite verigi).
• Tipko ali gumb.
• Dvojno tipko ali tipko (združi celotno tank, ali pol).




Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика