пятница, 1 ноября 2013 г.

Izbor toaletni

Načelo delovanja wc tank wc


Načelo delovanja wc tank wc


Obstaja več vrst naprav, wc rezervoar za wc: tipkovnica naprave in naprave dvigne ročaj.

Opozoriti je treba, da načelo delovanja wc tank wc kot prvi in drugi, zgoraj, vrste, popolnoma enako.

Tako, ko zmogljivosti wc tank popolnoma napolnjeni z vodo, ravno dovolj, da pritisnite gumb in dvignite ročaj). V tem primeru ventil, ki prekriva dno luknje na wc tank, se začne gredo gor, razbremenitev odprtina, skozi katero vodo odvajajo v wc. Ob istem času, znižali plovec, ki je prazno plastično cisterno, ne utopitve v vodi. Plovec omejeno na posebne igle, povezovanje z ventilom, ki se napaja z vodo. Ko je pin povezovanje plovec ventil, ki zapušča svoje vodoravni položaj, ki je izšla gumb na ventil, nato se začne oskrba z vodo v posodi.

Po tem, ko je bil izdelan gumb (dvižno ročico) na drain tank wc, gume ventil pokriva spodnjo luknjo, namenjene za odvajanje vode v wc. Po tem, nivo vode v rezervoarju tank začne naraščati, dviganje, tako, float, postopoma vodi govoril, da položaj na vodoravni. Ko doseže določeno raven vode, igle, v celoti vpet gumb na ventil, in ob istem času, prekine dobavo vode v rezervoar za wc.

 

 

Kako najti školjko sedeža?


Kako najti školjko sedeža


Pri izbiri straniščne, je najprej treba, da bodite pozorni na velikost wc. Vendar kako najti školjko sedeža?

Če želite to narediti, preden greš v trgovino za merjenje dimenzije stari sedež, lahko posnamete sliko, wc in je najbolje, da slišim staro wc pokrov, ga dal na papir in svinčnik za krog, ne pozabite omeniti določitvi.

Izberite cover, ne pozabite, da temeljito spremeni izgled kritje in njegovo kakovost. Pokrov mora biti brez hrapavost, burrs in udarci. Če je lesen pokrov mora biti pokrita s a nepremočljiva nohte. V ukrep togost je bolje, da izberejo toga ali semi-rigid sedeži, trdi sedež bolj trpežne.

Želite, da poberem sedež in pokrova notranje zadeve? Pokrov in sedež so različne barve s sliko ali brez, tudi obstajajo, ogrevani sedeži in samodejno zapiranje. In tam so sedež z antibakterijsko prevleko, ki zagotavlja popolno cleanness.

Glavna stvar, da je novi sedež je udoben za vas in za vašo družino!

 

Kako izbrati wc


Kako izbrati wc


Vsaka družina je obvezen enkrat v življenju sooči s potrebo po pridobitvi wc. Danes je izbira vodovodne zelo raznolika, in vprašanje, kako izbrati wc ni odveč. Na ruskem trgu so pogosto zastopane stranišča domače in tuje proizvodnje z različnimi tehničnimi lastnostmi.

Razmislite o ključnih točk pri izbiri wc.

Vnesite stranišče, v garderobi notranje zadeve.
Na tej stopnji, se odloči, kaj bo pan - tla ali visi. Čeprav prva možnost je najpogostejša, in drugi vam omogoča, da sprostite prostor, za lažje čiščenje wc. Obesek montaža zdržati pritiskov, do 400 kg, Vendar je treba upoštevati, material stene, ki bodo povezane design.

Odločiti, kaj bo vprašanje.
Zagotoviti je treba, da je javnost (praznjenje), wc in vodni odtok in kanalizacijski vstajajo sovpadlo. Za javnost so horizontalno (lateralno), vertikalno (na tla) in diagonalno (ki gredo v tla, pod kotom 30 do 45 stopinj). Je vse odvisno od tega, določenimi v stanovanju komunikacije. Navpični izpust šteje se, da je najbolj privlačna z vidika prihranka prostora.
Če pa se model je všeč, in slive niso enaki, bo težava rešila adapter.

Izberite tank.
Tank in wc je lahko ena design (monoblock), in ga lahko namestite ločeno. Tank se lahko določi, če želite, na kateri koli ravni. Tukaj še enkrat, ne pozabite, da je material na vaši steni (trdna opeka ali lahki mavčne plošče).
Sodobna cisterno lahko običajno je gumb slive. V normalnih odvajanje izrabljenega 5-6 litrov vode. Vendar pa trg predstavlja in gospodarskega sistema, ki preživijo, če je to potrebno 2-3 litra.
Za način polnjenja voda rezervoarja, tudi razlikujejo. Pretok vode se lahko strani in na dnu. Slednje je najbolj pogosta in bolj tiho.

In zadnji trenutek. Material.
Izberite iz železa v zlato. Ampak najbolj pogosti so porcelan in keramika. Poleg tega, porcelan tukaj na prvem mestu zaradi najmanj porozne strukture. Izdelki iz njega, je bolje, da čiščenje in manj absorbirajo vonjave.


 

 

Kaj namestitev za vse bolje?


Kaj je namestitev toaletnega bolje


Kopalnica izgleda bolj naravno in eleganca, če vodovodar je prekinjena, ki je nameščen uporabo montažni sistemi instalacije. To je bil le povečanje prostora v kopalnici ali kopalnica, ampak tudi znatno bo poenostavil čiščenje. Pogosto rastlin, ki se uporabljajo pri montažni UNTSO. Takoj se pojavi vprašanje: "Kaj je namestitev za vse bolje? "

Do sedaj, je razširjen namestitev
Geberit in Grohe, manj pogosti so sisteme viega, Ido, AlcaPlast, Sanit, Kolo, TECE, Vitra. Atljauts so nastavitveni modul, montaža, inštalacije, velikost, možnosti rdečica. Teža, ki lahko zdrži design, preveč, se razlikuje od 300 kg do 800 kg.

Na primer, če Geberit, TECE in sisteme viega specializirani več na vogalu stenske namestitve, Ido in Vitra - talne konstrukcije. Prostornina rezervoarja znaša od 6 l (Ido) do 12 L. (Vitra). Pri izbiri objekta je zelo pomembno, da vedo točno velikost, ki jo želite načrtovanje in skrbno preučiti vse tehnične karakteristike modula. In spet, zaupanje strokovnjakov, zato, ker tako veliko delo je bilo opravljeno dobro, da ni samo zvok um in spretnimi rokami.


 

Namestitev namestitev za wc


Namestitev namestitev za wc


Življenjsko dobo celotno namestitev sistema odvisna od tega, kako dobro je bila narejena, da namestite. Tudi, morate biti prepričani, da območje, ki je zaščiteno pred uhajanja in bo ostala suha. Zato je pomembno, da montanstahl wc, vendar, kot tudi drugi del iz mokrih področjih, je bila izvedena po strokovnjaki. Med namestitvijo je priporočljivo, da upoštevamo naslednja navodila:

(1) uporaba pritrdilnih elementov, ki jih kupite ločeno, da pritrdite enoto, da je potrebno steno. In za pritrditev na tla sidra, je treba pre-prilagodite višino s pomočjo noge. Standard določene višine mora biti navedena na okvir iz kovine, pri izračunu od tal.

(2) odvijte pritrdilne univerzalni nosilec, nato mount kanalizacije zlorabe, medtem ko prilagodite oddaljenost potrebno globino.

(3) poznejše montaža wc, namestite vijake (klinov) montaža. Odcedimo in vodo, da namestite sesalni cevi in izpušne cevi.

(4) S servisnim vtičnico plastični pokrov morate odstraniti.

(5) priključite v vtičnico za oskrbo z vodo z rezervoarjem.

(6) V utori preverite revidiranja polje - ima funkcijo zaščite med izvajanjem del na sooča, opremljen z okvirjem in pokrovom.

(7) Po končni obdelavi s katerimi se sooča, stene, revizija polje previdno odrežite na ravnino zidu.

(8) to je to! Lahko nastavite.


 

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика