пятница, 1 ноября 2013 г.

Popravilo wc

Zamašena wc. Kaj storiti?


Zamašena wc. Kaj storiti


Ste živeli, ne žalujejo, in nenadoma nenadoma zamašena wc. Kaj storiti? Miren. Recimo, poskusite rešiti težavo odpraviti sami.

Če sumite, da blokado organskega izvora, run "Mol". To orodje vsebuje caustic alkali, ki je posebej zasnovan tako, da se raztopi onesnaževalcev v kanalizacijskih cevi. Pour orodje na 2:00. Preverite. Žal? Potem pa, kot pravijo, plan B.

Bat. Za tiste, ki ne poznajo, je gume ploščo z lesenim ročaj. Izpolnite vodo na wc, kad in umivalnik. Dal bat, na odtočno odprtino v wc in začeti močno pritisnite in spustite. Voda mora pritisni in plute. Ne pomaga? Naloga je zapletena.

Uporabite injekcijo kabel (naprodaj v strojno opremo trgovin). Stalkivaet delovnih konec kabla v wc, in začne vrteti v nasprotni smeri urnega kazalca. Blokada bodo objavljeni kot vrtenja kabel. Ne gre? Poleg tega naloga za prave moške.

Odvijte ohranjanje vijaki za povezovanje wc, Paul. Premikanje wc in odstraniti sovražil zamašitev. To ne obstaja? Znova uporabite injiciranje kabel, da ga ima zdaj za kanalizacijo. To ni delo? Si naredil vse, kar sem lahko!

Zaradi vodovodne.

 

 

Zakaj v wc nima vode?


Zakaj v wc nima vodo



Ko wc deluje, in ne bodite pozorni, vendar je njegovo škodo, ki je enaka konec sveta. Lahko poklicati vodovodarja in lahko poskusite odpraviti težavo odpraviti sami. Za primer, da bi razumeli, zakaj wc, ni vode, ni tako težko.

Najprej morate preveriti, ali je voda v posodi na vseh. Če vodo ni, potem nastavljiv ključ, odvijte cev za oskrbo z vodo v posodi. Najbolj verjetno, je dosegel majhnih delcev rje iz cevi. Za čiščenje, sprejeti ali žebelj žica. Če je voda gre, vendar pa je v rezervoarju še vedno pogreša, začnite float ventil prilagoditev. Samo dal likvidna sredstva v naravnem položaju.

Vendar pa je škodo mogoče zaradi fizične obrabe ali poškodbe sestavni elementi tank. Oljna tesnila in tesnila na koncu raztopi, plovec ni zapečatena, in podrobnosti o rjavenje kovinskih. Bolje je, da nadomestiti dela, ki ga potrebujejo za novo, pre-blokiranje vodo. Če je ta detajl je še za nakup, potem bi stare kot vzorec, da bi se izognili nepotrebnim težavam.

 

 

Kako odstraniti kamen v wc


Kako odstraniti kamen v wc


Če ne paziti na čistočo wc redno, se lahko urinski kamen. Zdi se, zaradi sol, nanašanje na stene. Kako odstraniti kamen v stranišče, ker tudi s velik pritisk se ne spere z vodovodno vodo?

Lahko uporabite redno kis. To je treba segreti na vre v bližini in se uporablja, dokler je imel čas, da se ohladi. Če je to 5%, potem morate izpolniti v skledo, polno steklenico (enega litra) in pustite za nekaj ur. Če uporabljate kis, 33% ga lahko razredčenega v pol z vodo.

Druga možnost je, da v wc posodo je vlije liter vrele vode in vlije 1-2 paketov citronska kislina za 20 g. Obstaja tudi nekaj ur, po katerem vse, kar je spere.

Ko zdrobljen emajl skledo lahko uporabite običajne tekočine belilo.

Da bi čiščenje bolj učinkovito, morate odstraniti vodo iz wc. To je enostavno narediti z uporabo krpo ali gobo in donave. Če wc je hladno, se lahko crack z vrelo vodo, tako da boste morali samo uporabo vroče vode ali toplote pan.

 

 

 



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика