пятница, 1 ноября 2013 г.

Korito

Kaj je treba višino lupine od tal


Kaj je treba višino lupine od tal



Neizkušeni ljudje, ki opravljajo popravila za kuhinjo ali kopalnico, in pridobivanje novih vodovodnih pogosto se vprašajte isto vprašanje - kaj je treba višino lupine od tal? Shell je najpogosteje uporabljena sanitarni element, čeprav je preprosta na prvi pogled.

Najbolj pomembne kriterije in zahteve, v lupini, je njegovo udobje in ustvarjanje pogojev za udobno uporabo. Na podlagi statističnih podatkov o povprečna višina človek, odločen, da bo najbolj udobno višino lupine. Tako, standard vgradna višina od tal je 80 centimetrov.

Standardna višina nujno stati v obnovo javnih stavb in objektov. V nekaterih primerih, lastnik prostorov ne sme držati standardne norme, in ga potopi vse bolje višina. V tem primeru strokovnjaki bodo namestite vodovodne na posamezne naloge, glede na želje stranke. Nastavitev lupini Tulipan, razdalja do tal, še vedno 80 cm, kot podjetja, v njihova proizvodnja je usmerjena v standardne.

 

Kako za čiščenje pomivalnega korita


Kako bo očistite umivalnik


Kopalnica je bila vedno kraj za osebno higieno in zato je zelo pomembno, da sledite ideal čistosti v ta del vaše stanovanje. Vodovod iz vsakodnevno uporabo je pokrito z rjavo, bloom in zato je vsaka oseba, ki mora vedeti, kako jasno korito. Za podaljšanje storitev od vaše lupine, poskusite, da ne vlijemo v njen tok ledeno ali zelo vročo vodo.

Limescale oblikuje na korito pipo, lahko odstranite, ogrevani kis. Korito za pranje, ki so posebej izdelani za čiščenje sanitarnih prostorov za pranje je tudi dobra lokacija, 10% raztopino sode. Jasno korito iz zarjaveli vložki morate vzeti vodikov peroksid, mešani z 10% raztopino amoniaka. Lahko izpolnite v umivalniku dve handfuls soda in prelijemo tekočino amoniaka. Po tem zmesi je podrgnil vse nad umivalnikom, in v desetih minutah spere s toplo vodo in milom.

Zelo pogosto na lupini lahko vidite rumeno sledi. Na tem mestu je potrebno, da splash je čistilo za vodovod in pusti madeže dvajset minut. Čez čas, idealno mesto za čiščenje s krtačo. Če je voda slabo, prihaja iz korito, ne mudi, da delujejo za vodovodarja. To je potrebno, da izpolnite Stoke nekaj sode bikarbone in pustite, da voda odteče ven. Nato nalijemo raztopino citronske ali ocetni kislini. Torto, ki je zvenel trobento, penjenje, nato sperite s svojo odpadne vroče vode in umivalnik prečiščeni.


 

Namestitev višine umivalniku v kopalnici


Namestitev višine umivalniku v kopalnici


Shell je eden od najbolj preprostih elementov, sanitarni, vendar vzporedno in najbolj potrebne v kopalnici. Zato je najbolj pomembno, poraba v umivalniku je udobje svojih uporabite. Ljudje so pogosto zaskrbljeni zaradi vprašanje, kakšna bi morala biti višina namestitve umivalniku v kopalnici, da ga uporabljate udobno se lahko vsak družinski član.

Standardna mera za višino pritrjevanje z lupino na steni šteje za 80 centimetrov.

Vendar pa višina namestitve lupina je lahko različna, lahko stranka določi ta kazalnik posebej za sebe, odvisno zgolj na njegove želje in okoliščin uporabe korito.

V našem času korita so montirana v zgornjem. V tem primeru, višina namestitve lupini se določi neposredno z višino tabela.

Seveda, najbolj pogosto, umivalnik na steno, določenih v kopalnico, in v pultu, v glavnem, v kuhinji. Vendar, zdaj in v kopalnici pogosto vsebujejo namestitev lupina na nočni omarici ali na posebni polici.


 

 

Nameščanje lupini nad pralni stroj


Nameščanje lupini nad pralni stroj


Prebivalcem stanovanjske stavbe, lahko izberete veliko načinov za namestitev, gospodinjske aparate, da shranite dodatno miljo v svoji hiši. Eden od njih je nastavitev lupini nad pralni stroj v kopalnici.

Značilnosti tej lokaciji bo potrebna horizontalna obremenitev oblačil v avto, glede na velikost laver dimenzije stroja, dokumentacija z ustreznimi modeli pralnih strojev. Nakup pralnega stroja in umivalnik, kot si lahko v en paket, in ločeno. Lupina tako vzorca, se imenujejo "water Lily", so značilna prisotnost odtočno odprtino na strani za enostavno montažo. Sam slive so lahko tako vertikalno in horizontalno. Mešalnik in pritrjevanje (samolepilna tesnila vogalih) umivalnik se prodaja ločeno.

Namestitev je bolje, da zaupa strokovnjaki, da bi se izognili zmedi z prepuščanje vode. Vendar morate upoštevati, je potrebno prikriti cevi, prisotnost prostora med in umivalnik, pralni, stroj priključen na pridržite, če želite namestitev lupini.


 

 

Kako namestiti umivalnik v kuhinji


Kako namestiti umivalnik v kuhinji


Kako namestiti umivalnik v kuhinji sam? To je zelo preprosta dela, ampak strokovnjaki so namestitev za njen visoki stroški. Glavna stvar, ki je bila pripravljena za odtok cevi. Je potrebno odstraniti stare ostanke cementa, odprto in nemoteno si brušenje kože. Nato vtikač v vtičnico pečat in žig površino tesnila.

Pomivalno korito je običajno nameščena na podstavku. Najprej morate namestiti smelter in pečat s podložke in matice. V odtočno odprtino, ki je vstavljen v vtičnico cevi vzmet in o. Matica zajebali na odtočne cevi in dobro počutje zamudo. Prav tako dal klinasta tesnilom in matico vzmet. Po tem, stiskal klin v obliki obroča na odtočne cevi zajebali stekla vzmet. Sedaj lahko utonil v vtičnico, ki ni manj kot jesti po 5 cm. cevi koncu. Lije v korito malo vode preverite tesnost sistema. Če nekje iztekanja vode, zaprt crack tesnilnih mas. Priključen na vodovodno sistem smelter in odprl vrata, ki vodijo do apartma.

 

Kako za čiščenje pomivalnega korita


Kako bo očistite umivalnik


Pomivalno korito je "trpečo" design v kuhinji. To se sooča z največjo obremenitev. Ker je ne le to, jedi in čiščenje krompir, namočeno brisače, Včasih je samo služi kot skladišče za umazane posode. Zato vsebujejo pomivalno korito je čisto prav, da je umetnost.

Kako za čiščenje pomivalnega korita, da bi bilo videti dostojno in je bil primer čistočo in red v kuhinji?

Tukaj je nekaj nasvetov za čiščenje pomivalnega korita:
• Potrebujemo naslednje detergenti: rešitev soda, vodikov peroksid, kis, čopič, goba, čisto vodo. • Sanitarni občasno prekrito s premazom, rje in različne vloge. Zato je poleg tradicionalnih pranje s toplo vodo in milom, uporabite posebno čistilo za odstranjevanje teh delcev. Za keramika, korita, je priporočljivo, da se uporablja 10% soda rešitev, in decalcification žerjav - ogrevani kis.

• Če želite, da beljenje keramika, umivalnik, je priporočljivo, da se priključite korito zamaši, ga izpolnite skoraj do vrha vročo vodo. Nato raztopimo v vodi za Skodelico belilo in pustite rešitev za 30-60 minut. V uro rešitev prepustna, umivalnik, temeljito izperite s toplo vodo in obrišite z gobo.

• Madeže rje iz emajla in porcelana so odstranjen z mešanico vodikovega peroksida in 10% amoniaka. Če želite očistiti madeže zaželeno je, trdi površini goba ali toga krtačo. Jeklena volna niso primerni za to,. So praske na površini lupine, potem se umazanija glasno v oblikovano razpoke nadaljnje.

• Pranje korito iz nerjavečega jekla brusni prah ni priporočljivo. So praske na površini lupine in da je dolgočasno. Poleg tega ne morete uporaba žične ščetke in gobice. Pranje iz nerjavečega jekla najbolj pravilno debel goba, navlaženo s toplo milo rešitev. Po tem, korito je treba temeljito sperite in obrišite zapustiti brez madežev iz sušenje vlage. Če želite, da vaš korito iz nerjavečega vedno sijalo, kot nov, očistite z raztopino kisa.


 

Zakaj smrdi iz korito?


Zakaj smrdi iz korito


Neprijeten vonj iz potopi se lahko pojavijo takoj po namestitvi, in po dolgem času. Da bi odpravili vzroke za tak vonj, bi morali raziskati, zakaj vonj iz korito. In to lahko ima več vzrokov, za odpravo katerih vprašanje je, kako hitro rešiti.

Najpogostejši razlog, da smrdi, če odvajanje vode skozi valovite cevi, postane ravnanje. Za odpravo neprijetnega vonja cevi morajo biti pravilno zložiti in zaklenjena v tem položaju. Če ste nastavili past, to je lahko sprva z napako, če je particija je skrajšalo, in sicer tako, da voda gre, in hidravlično tesnilo, ki je plast vode, ki blokira dostop zraka iz kanalizacije, ki niso ustanovljene. V tem primeru morate zamenjati vzmet. "t storiti brez vodovodne in moten vodni žig. Do te težave pride, ker vakuumske na koncu, veliko predsodkov linijskih, ni dovolj velika, premer dvižne ali slabo prezračevanje, ravnanje z odpadki.

Tudi dvižni vod cevi, lahko povzroči krpo ali maščobne obloge, skozi katere voda zastaja in se začne rot. Bo pomagalo izjemno čiščenje cevi. Uporabo kemičnih topil in astrala vonj bo prinesla le začasni učinek.


 

 

Mount umivalnik na steno


Mount umivalnik na steno


Najpogostejši element v vodovodni je korito. To se uporablja v kopalnicah, straniščih in številnih drugih področjih, kjer so pod pogojem, da namestite ta dodatek.

Ponavadi, ponorov, ki so nameščeni na višini od 80 cm od tal ravni, vendar ni nujno, če ni visoko rast lastnika ali obratno visoko, ta višina se lahko spremeni in prilagodi zahtevane višine.

Mount umivalnik na steno s posebnimi vijaki, ki so navojem v steno. Ti vijaki so pogosto vključeni nosilci zasnovan za lupinske. Če zid je narejen iz betona ali opeke, korito je treba določiti s pomočjo zidnim vložkom-nohti, izračunana na masa.

Če steni mount korito iz drywall, mavčne plošče v kraju pritrditev ohišja morajo biti postavljeni kovinske konstrukcije - nosilec pritrjena tramov. Vijaki za pritrditev korita morajo biti zvit tako, da telo vijakov, ki gre skozi vse zaprte postavke: mavčne plošče, kovinske konstrukcije-objemka in tramov.

Shell je dal na vijake in omejeno s pomočjo posebnih pritrdilne naprave. Prostor med steno in korito je napolnjena s silikonsko tesnilo, da se prepreči pretok vode na steno.

 

Kako jasno zlepi v umivalniku


Kako jasno zlepi v umivalniku


Za nekatere ste trčil kot enkrat na situacijo, ko zamašen umivalnik, in voda je bila zelo počasi. To je posledica blokade različnih gospodinjskih smeti. Kaj storiti v tej situaciji? Kako jasno zlepi v umivalniku?

V zlepi v umivalniku je mogoče rešiti na več načinov: na bat, uporaba gospodinjskih kemikalij, za odpravo zamašitev neposredno na vzmet ali za uporabo storitev vodovodar.

Bat je gume šoba z lesenim ročaj. Da bi odpravili blokado, je treba pritisniti, da odtok precej tesen, potem večkrat, da bi giblje naprej in nazaj. Sprememba tlaka v cevi bo pomagal, da se znebite smeti, voda pa se bodo začeli, da se združijo kot pred.

V zlepi v umivalniku je mogoče odpraviti in z uporabo posebnih kemičnih sredstev, namenjenih za ta namen. Ta zahteva v korito, da izpolnite ta kemične tekočine in pustite za nekaj časa. Ta tekočina, ki bo prekinjena zlepi.

Lahko tudi razstaviti in očistiti vzmet, vendar je potrebno roke moškega. Zelo pogosto zamašitev nabira tukaj, ker so ukrivljene cevi prispeva k kopičenje smeti v njem. Pred berljivo na vzmet, je potrebno pod umivalnikom, da dajo medenico.

Če ne morete znebiti smeti, tam je že brez vodovodne, ne morete storiti.

 

 

 

Izdelava lupini


Izdelava lupini


Sodobni proizvajalci sanitarni aparati ponujajo lupine različne barve, oblike in material, iz katerega so narejeni. Najpogostejši materiali, ki se uporabljajo za izdelavo surovcev je Kitajska, porcelan, naravni kamen, litega smole, stekla, lesa in kovine.

Kljub tej raznolikosti, vodja je še vedno keramika. Še bolje je izumil materiala. Lahko daje kakršne koli obliki, je lahko katero koli barvo in drage modele lahko spomnim, družino service.

Keramika stoji temperature " razlike, enostaven za čiščenje, ne bojte agresivnih medijev, ekološki, ampak enostavno bije. To je razlog, zakaj današnji proizvajalci iščejo zamenjavo in ponujajo različne nadomestki.

Prav tako spektakularen je shell izdelan iz stekla, zato korito, tako da lahko dajo kakršno koli obliko, barvo in teksturo. Tehnične lastnosti take lupina ni veliko slabše keramika, vendar v notranjosti nekaj koristi v videzu, ki daje kopalnica svetlobe sodoben videz.

Zelo priljubljena Korunova shell je najbolj vpliv odporni lupini, ki se predstavlja na trgu danes. Narejene so iz materiala, ki je sestavljen iz mineralnega polnila, smole in pigmenti. Te školjke so zastopani v različnih barv in oblik.

 

Kako narediti luknjo v umivalnik


Kako narediti luknjo v umivalnik


Shell je izdelek, katerega vloga je, da podpirajo oseba, minimalne in dnevne higienske norme. Njegovo mesto je EN-Suite. Brez skritih mešalnik so pogoste. Nato v umivalniku luknjo tik pred namestitvijo. Postavlja se vprašanje, da bi luknjo v umivalnik sami?

Za ta postopek, morate imeti, rezalniki, diamond prevlečeni, pobedilovo vaje, poškropiti z vodo. Prav tako bo treba vrtati in kladivo. Za začetek, da obrnete in natančno preučiti korito. Kraj možna vgradnja mešalnik, mora biti označeno s proizvajalci in ima majhno poglobitev. Za navodila, ki se pritrdi na umivalnik, to luknjo odmori kladivo. Morate skrbno uporablja enostavno vplivov na označenih vratih. Pričakujejo moči, da bi se izognili split lupini.

Naslednje, morate preizkusiti robovi luknjo, s kladivom, da se znebili ostankov snovi. Luknjo pripravljen. Včasih boste morda želeli, da uporabite orodja z diamantno prevleko. Vrtanje treba sprednji strani korito. V procesu vrtanje treba izpirati kraj vrtanje voda z razpršilom, da bi preprečili pregrevanje.


 





Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика