пятница, 1 ноября 2013 г.

Namestitev kanalizacije v zasebni hiši

Namestitev kanalizacije v zasebni hiši


Ravnanje z odpadki v zasebni hiši je razdeljen na zunanje in notranje:

- Za zunanjo Kanalizacijo, so cevovodi in objekti. V nekaterih primerih se lahko vključujejo črpalne postaje

- Notranje Kanalizacije so vse vrste sanitarnih naprav (umivalniki, kadi, wc, tuš, bide), odtočne cevi, vstajajo in javnost stavb.

Namestitev kanalizacije v zasebni hiši se začne, ko je pripravljena Fundacija zgradil hišo, in hiša je bila pokrito.

Odloči se, kamor želite postaviti septic tank ali cesspool. Ta objekt se nahaja blizu ceste, da se zagotovi, da je vhod v zgradbo naprave na razdalji 5 do 20 metrov od hiše.

Ko je namestitev odplak v zasebni hiši, se cevi sestavljajo glava je treba poslati zvonovi navzdol, in spoji tesnilni klobučevine, impregnirani z cementno malto. Za zbiralce in vstajajo treba kupiti za cevi premera od 100-200 mm, zato so bili večji kot je premer cevovodov, ki teče iz sanitarne opreme. Namestitev kanalizacije v zasebni hiši, ni preprosto vprašanje in svoje normalno delovanje bo opremljen z vsemi pravili namestitev.

 

Kako povezati kanalizacijo


Kako povezati kanalizacijo


Centraliziran kanalizacije je zelo priročno, ker za razliko od Avtonomnih vodo, tukaj je dovolj, da se povezuje samo enkrat za več let, da živijo mirno in udobno. Kako povezati kanalizacijo? Povezave zahteva dve obvezne pogoje, - fizičnih sposobnosti in potrebne formalnosti. Pomembno je, da se ujemajo z vašo željo povezati kanalizacijo z občino in pri uporabi prepričajte se, da vnesete vse značilnosti prihodnosti povezave.

Pri snovanju jih je treba upoštevati lokacijo vseh kabelskih omrežij. Ne pozabite, da voda mora biti, ki se nahajajo v tleh, vsaj pol metra. To je v skladu s pravili in pravili. Pri polaganju cevi iz svojega doma, ne pozabite priporočljivo specifikacije za cevi, mora biti usmerjena več kot 7 mm. na 1 meter dolžine. To je dovolj za zagotovitev normalnega izločanja odpadnih voda. Po povezavo, morate povabiti kontrole, ki zagotavljajo pravilnost tehnične montaže povezave v skladu s standardi in pravila. Da bi preprečili težave, ko je priključen na Kanalizacijo, je bolje, da se obrnejo na strokovnjake.


 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика