пятница, 1 ноября 2013 г.

Pokaži mi, kje živite... 2008-12-03 11:05:59

Gradnja in rekonstrukcija.

Pokaži mi, kje živite...
2008-12-03 11:05:59

Predmete, stvari, življenje...
Reka časa nosi nas skozi jarke in brzicah človeško življenje prinaša v "ark" naši hiši veliko različnih stvari, predmete, knick-knacks, ki nalaga svoj pečat na oblikovanje podobe okolja vsakega od nas. Ustvarjanje naše inter'er, smo takoj sprosti "čez krov"in kaj "pricipale" duša za vedno. Take stvari zasnovana in izdelana človeške roke za določen namen, za dobro storitev, da nas... pridejo k nam na različne načine iz različnih krajev, kot so sidra-združljivost'bind naše pam'Yat s pomembnimi dogodki iz našega življenja.

V besedah Le Corbusier stvari postanejo za nas "kot nalašč stvari,"in lahko mnogi od njih nosi odtis razlika in skupnosti svoje eklektične, glavna stvar - ustvarjajo v coupe edinstveno okolje, kjer vsako stvar potrebno in najljubši. To je ena od komponent, ki so Temelj naše psihološko udobje v vašem domu.

Seveda, iz stoletja v stoletje stanovanj ljudi je doživela velike spremembe, vendar pa je koncept hiše - kraj, kjer ima oseba, ki meni, sam pa je ostal. Hiša ima neto'capacious del sebe, naš svet-pogled in odnos. Zakaj, zelo pogosto je težko dela s staro hišo? Zato, ker ni bil samo del vas, vendar so že našli, in njegov obraz in je postal vaš prijatelj, in če se lahko tako izrazim, član vaše družine. Zato pregovor'jaz "izpolnjujejo na oblačilih... " - Ki se uporablja za človeško bivanja...

Možnih variacij...
... Z drugimi besedami lahko rečemo, "pokaži mi, kje živite in povedal vam bom, kdo si". V svojih stanovanjskih inter'Yeri, ki temeljijo na temelju njegovega življenja, z Arzenal razpoložljivih sredstev, lahko pokažejo svoje talente, ideje, Izraziti svoj notranji občutek miru. Ali obratno - radikalno spremeniti sam, njegov "jaz". Ne bodo vsi upajo, da spremenite svoj videz, podobo. In, da eksperimentirate z notranjo vsebino njihov življenjski prostor, stran od ljubopitljiv oči, vedno. ... Kar pogumno sprememba v domači inter'Yeri, Usevshis to, zakaj ne premikajte, njeni motivi za svojo novo obleko?

Prostor za eksperimentiranje je zdaj razširila v zadnjih navdušeni minimalism, na srečo mimo. V ustreznih inter'Yeri bi bilo optimalno delov, ki združujejo udobje in lepoto in, najpomembneje pa je, da duša v hiši, njegovo edinstvenost. Seveda v inter'Yeri, kot so oblačila, so modni trendi, zdaj pa ni v modi, da slepo kopiranje, veliko bolj zanimivo, da igrajo v Združenju na temo različnih stilov.

In to naj bo mešanica. Ljudje že dolgo ne... Potem vse, kako je bil prehod iz ene slog druge? Seveda se vse spremeni v en dan. Eclecticism z'pojavil v dneh, ko človeštvo'imeli priložnost, da se gasi žejo za nove izkušnje, relativno hitro gibljejo iz enega kraja na svetu za drugo. Ko je bila hiša s'pojavil eksotičnih Spominki, pogosto tkane, prinesel iz različnih krajev. Tako, počasi, so bili pretepli veliko slogovno konvencij, domač med'ERU-ja, in, najbolj pogosto, pohištvo je bilo samo stojalo za različne stvari in tkiv. Kaj posteljo, skrite pod tkane tla, ne glede na to - glavni poudarek na tančico, njeno teksturo in barvo. Zdaj eklektična je šel na oder kot samone pojav, ki povzroča krepko ustvarjalnost kot nas oblikovalci iz celega sveta.

Podrobnosti so pomembni!
Sodobnih umetnikov na tkanine ujel novi trendi prvega in hitro prehitela celotni Zahodni modni industriji. Nič čudnega, zadnje tekstilne razstave v Frankfurtu lahko srečate znane couture'ni, ki iščejo krpo za svoje nove zbirke. To je pomanjkanje domišljije ali ponavljanja briljantne ideje? Barve, vzorci, materiali brez težav premakniti iz inter'notranje zadeve na ramenih modelov in nazaj. Novi materiali so dobri v vsakem učlovečenja: kot okras doma in kot material za poskuse v omaro. Občutek, kot razširili paleto vaših sredstev? Spremenite vašo nastanitev, spremenite sebe! Zdaj lahko ljudje občutek in kralja, in enostavno angleščino in preprost podeželja prebivališče. In, še to ohranja svojo prvotno "jaz". Predstavljajte si... Odpre zavesa, in se znajdemo v notranji prostor, prilagojeno s podrobnostmi inter'jer na določeno skupino ljudi. Glavna stvar je pravi način za upravljanje tega območja, najti vse stvari območju, poudarki, kaj bi to bilo? Nenavadno dekor okna ali newfangled grafiko za Ozadje, s pomočjo katerih lahko vizualno razdeliti prostor?

Mimogrede o okno... To je močno orodje, dominiruuschie vpliva na prostor. Spreminjanje videza okna lahko popolnoma preoblikovati inter'jer. Zavesa majhno okno, tako da se zdi veliko poudarka ali nasprotno, vizualno pomeša "eye of the house", da bi bilo megleno-zasebno. Vse je podrejeno glavna ideja, ki jo želite izvesti.

Zdaj, v svetu resne dogodke in velike težave, tako, da ustvarite svoj otok, kjer lahko skrijete, da lahko sebe ali druge (navedite) med najlepših in najljubših predmetov. Ni čudno, da sodobni oblikovalci toliko, da bi pozornost do detajlov, spet kam nas, da krepko impromptu... Pred kratkim v Parizu razstava " Maison &Objet" dokazal, modna oblačila,... za pohištvo... za jedi,... Blazine in stoli z kavč, oblečena v kavbojke in biseri, noja, perje... na drugi strani, tkanine, vzorec večerno obleko na preizkusni elegantno ponovi vzorec oblazinjenje pohištva je blizu...

Torej... Mogoče je življenje je igra, kjer se na osebo in velja enako udeleženci... Po vseh, najbolj pogosto v hiši nikoli ne moreš narediti stvar, in ne v vsakem inter'Yeri bodo ljudje počutijo na enostavnost in Čarovnika, da bi se izognili konfliktu med temo okolja in njegov lastnik.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика