пятница, 1 ноября 2013 г.

Inter'jer v znamenju gostoljubnost 2008-12-02 16:31:40

Gradnja in rekonstrukcija.

Inter'jer v znamenju gostoljubnost
2008-12-02 16:31:40

Kaj določa prvi - in morda najmočnejši vtis hiše? Seveda, iz hodniku. Vendar, ta prostor je običajno dojemamo kot "manjše" in ne preveč navdihuje vzpostavitev prvotnega inter'jer. Ta odnos je nastala, verjetno tipične Sovjetski stanovanje, ki v okviru "vizitko" hiša je bila dana ozko, temno, "Dodatek", široko vrata... Iz zlate dvorane", medtem, niso toliko: prostor, dobra osvetlitev, pristojni območij in v skladu s Splošno slog apartma.

Izpostavljena OBMOČJA...

Še čisto novi, moderni apartma se vedno ne kažejo prisotnosti prostorno dnevno sobo. Za dopolnitev kvadratnih metrov, namenjenih za ta prostor oblikovalec, lahko sosednjih območij - razen, seveda, omogoča lokacija ležaja stene. Na primer, v dvorani-vežo pogosto o'združiti s sosednjimi manjša soba. Druga možnost je, da se razširi vrata v sosednji sobi, ki je ustvarila učinek gladko teče prostor. Mimogrede, včasih utesnjen hodnik zaostruje pretirano višino stropa, kar soba v dobro. Če želite skriti ta pomanjkanje dovoli začasno strop z vgrajenim reflektorji, več stropov in dolžniško-lastniško v obliki kazni.

Prisotnost v dvorani okno, ali pa, na primer, antiaircraft luči bistveno poveča stanje celotnega stanovanja, ker naravno svetlobo, ki je tudi razkošje Včasih sredstev za širitev prostora STV hodniku ni. Samo uporabite visual pomeni "povečanje" kvadrat: odpovedi pretirano dekor, majhne dele, globoko pohištvo, nihajna vrata in služijo dodatki. Vizualno širi meje prostorov zrcala, svetlo svetlobnih in svetlobno hladno ton konča.

Preveč ozko in dolgo veža-koridor bo postala bolj udoben in privlačen, če smo ga razdelite na dva funkcionalna območja: asketski in naočit vhodna veža. Meja med njimi je mogoče poudaril, zlasti, zamenjava talnih oblog, ali je razlika ravni tla. In če Vestibulo površino okoli'združiti z dnevno sobo, boste dobili zelo udobne ozemlju.

Poleg naravnih vhodu in trem področjih v hodniku prav tako moramo poudariti garderobo. Tukaj obdržati, sezonska oblačila, obutev, dodatki in gospodinjskih aparatov. Glavni elementi tega območja prsih predali, omaro, ali odprite obešalnik, ogledalo. Mimogrede, z uporabo sistema drsna vrata-lahko organiziramo jutranje prostor, v katerem lahko "dobite", z eno samo meter globine.

Iz sence!


Hodnik osvetlitev mora biti na več ravneh, in nato čipke čevlji bo udobno, in kapo s police, da bi dobili Prisotnost v dvorani okno, ali pa, na primer, antiaircraft luči bistveno poveča stanje celotnega stanovanja, ker naravno svetlobo, ki je tudi razkošje! Vendar pa je najpogosteje v dnevnem treba, da se usede za "sekundarni" svetlobe, ki prihaja iz sosednje sobe. Tok se lahko poveča z uporabo keramike, stekla, vrata ali prosojne stene. Včasih pa to ni dovolj, tako da tudi čez dan hodnik svetlobo električne žarnice. Osnovno načelo je upoštevanje ravni svetlobe dvorani in drugih prostorih stanovanja, ker kljub temu, da je bivanje v hodniku je običajno kratek, oster spremembe svetlobe pri prehodu na drugo sobo moti harmonijo doma, in čas, preprosto preprečuje svobodno navigacijo v prostoru.

Hodnik osvetlitev mora biti na več ravneh, in nato čipke čevlji bo udobno, in kapo s police, da bi dobili. Glavni svetlobe, boste ustvarili točko virov na stropu in napušči pohištvo. Če so skoncentrirani v bližini stene, in v sredini je sipanje, svetilke, pretok žarki bodo razdeljena enakomerno, ustvarja prijetno vzdušje. Uporabite lahko tudi prevodni design z nitko, spreminjanje kota rotacije. Poslati jih je treba tako, da bo svetloba enakomerno kaže iz stene in strop, razpršeni po vsej sobe. Vendar lestenci, ki usmerjajo svetlobo navzdol, čeprav ga ne more nadomestiti glavni vir svetlobe, vendar se lahko izrazit slog naglas.

Poleg Splošnih, dvorana se uporablja in funkcionalno razsvetljavo, ki pogosto igra na poti, in vlogo dekoracijo. Svetilke in stenske svetilke vam bo pomagal bolje poglej sebe v ogledalo, občudovali slike ali zidana, pogled v globino Kabineta pravo stvar. Oblika teh virov svetlobe je lahko kar koli, pa višine veznih je približno dveh metrov, tako da je bila svetloba, ki se zbirajo v območju tik nad človekove višine. Dodaten vir svetlobe, ki je v dvorani lahko označite stopnic, niše, loki, se osredotoča na njih.

Dodajajo, da s pomočjo svetlobe lahko učinkovito nadomestilo za škodo konfiguracija hodniku. Na primer, ozke in podolgovate soba zdi širši, če intenzivno osvetljena stena: žarek kaže iz zgornjega dela stene in strop, kot če " raztopi" površina. Na visoki strop za popravek, lahko uporabite stenske ali stropne luči z nastavljiv kota vrtenja. Svetloba mora biti usmerjeno izključno na stene, strop, vendar pa ostaja v senci in kapljice za oči. V prostorih, poligon oblike, možnost, da svetloba coniranje. "Kotičke", osvetljeni iz različnih zornih kotov, naredite prostor edinstven prvotni videz.

Oko in na dotik


Veliko vlogo v estetsko dojemanje hodniku igra, barvo in teksturo dodelavo materialov Veliko vlogo v estetsko dojemanje hodniku igra, barvo in teksturo dodelavo materialov. Na primer, znano je, da gladko, bleščečo materiala kul pastelnih tonov razširiti meje blizu najtemnejši sobi, da bo bolj svetlo. Teksturiranih materiala toplo, bogate barve, nasprotno, da bi bilo bolj intimno, temno.

Seveda, mnogi lastniki izbor pastelnih odtenkih se morda zdi nepraktično, ker hodniku več kot vse druge prostore, ki so izpostavljeni umazaniji in prahu. To postavlja v ospredje temo izbor mraz, umazanija in pranje končna material za stene. Odločitve dovolj: vinil in plutovinasti izdelki Ozadje, Ozadje, za slike, dekorativne plošče, posnemajo polaganje naravnega kamna ali s površino furnir, dragocen les, dekorativni omet...

Iz istega razloga, resno, bi morala veljati za zaključek tla. Najbolj obrabe in kontaminacije predmet v območje za vnos. Zato je priporočljivo, da kritje na mraz, trdo in higienski material. Na primer keramične ploščice ali keramike, granita (obvezno'vedno z grobo, non-slip površina), naravnega ali umetnega kamna. V preddverju območje čevlji pojdi. Vendar, če v dvorani ni izoliran, in s'združuje sobah, apartmajih, tla tukaj je prav tako izpostavljeni pritiskom. Zato bi bilo enako kot v sobe - plute, naravni les v obliki type-nastavitev parket ali prevlek modernega linolej, laminat.

Če želite skriti ali PRIKAZATI?


Če želite ustvariti podobo hiše je prijazna, prijetna, elegantna - veža je bistvenega pomena, Najnovejši modni trendi v položaj hodnikih, pohištvo pokazati, kako je lačen oblikovalci prostora. Pogosto omejena le na rafinirano nastavitev dodatne opreme, - obešalnik, ogledalo, police za majhne predmete, za dežnike stojala, ustvarja svetlobo, skoraj efemerni inter'EP, ki se lahko enostavno "spojeni" z druge sobe.

Vse potrebne v hodniku stvari skriva vrata, vgrajena v omaro. S tem, vrata, na primer, se lahko vloži ogledalo, ki se širi prostor STV, ali mlečno prosojna stekla, ki dodaja, med'enostavnost za notranje zadeve.

Vendar, če to ni mogoče urediti v hodniku omaro, natančno in jedrnato lahko videz in odprti stenski obešalnik z polica za klobuki in curbstone za obutev. Ampak klasičen korpus Omare bolje, nekje v drugem kraju, ne v tesnem hodniku. Ta kos pohištva, ki je preveč zajetno, poleg tega, temnenje sobi. Končno, sklepno temo "laconic" hodnik, upoštevajte, da je še vedno težko narediti brez takšne stvari, kot so police za ključe, Otomanski in Mat na vhodna vrata.

Če dvorani je prostoren, še posebej v klasični slog, trup Kabinet bo postal "dobrodošli". On bo v inter'jer duh dostojanstva in plemstvo, še posebej, če govorimo o luksuzni modeli, izdelani iz lesa, ki je okrašena s carving in podolgovat. Ampak kot dodatek k "dragi Kabineta", ki bo luksuzno urejena oblači ali prsih. Mislim, da o nizki console tabela, v kateri lahko postavite telefon in dal imenik. Na prostem oblačila obešalnik z eno ali dve stvari, in dežnik stojalo bo tudi to, da je soba ima individualno naravo. Na koncu je še, da se bo v preddverju dekorativni dodatki: police, predale ali v nišo, lahko postavite rože, lestenci, figurice, stenske ure, namizne svetilke z senci tkanine - vse, kar je, po vašem mnenju, bo poudariti edinstvenost sobi. Imejte v mislih, da priljubljena danes ti okraski za dvorane kot keramične vaze s suho in umetne rastline, košare za manjše predmete, freske, slike, plakati in slike v okvirjih, ure, table za obvestila in sporočila, nabiralniki za Časopise... Glavna stvar je, ne da bi sodelovali in ne na "preobremenitve" inter'jer.

Seveda, v hodniku nismo toliko časa. Veliko manj kot v kopalnici, kuhinji ali dnevni sobi. Ampak, da ustvarite sliko hiše je prijazna, prijetna, elegantna - te stavbe, ki je bistvenega pomena. In morda je p'pet minut, ki jih bo tukaj pred odhodom na delo, določi vaše razpoloženje. Vse je odvisno od tega, kako dobro lahko organizirali majhen, vendar je to pomembno prostor.

Ana KOLESNIKOVA

VIR: http://www. slog-chel. ru

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика