пятница, 1 ноября 2013 г.

Okno v svet lepote (slikarstvo v inter'Yeri) 2008-12-02 14:41:08

Gradnja in rekonstrukcija.

Okno v svet lepote (slikarstvo v inter'Yeri)
2008-12-02 14:41:08

Slika v naši apartmaji niso samo okras sten, ali tako, da zaprete luknjo. Slika na desni je wall "Kraljica", užitek za oči in kazalnik za vaš okus in stil. In če imate Rembrandt, čeprav Picasso, da ne bo shrani položaj, če ne bo zdrži in ne. Kako in kje smo zdaj z vami in z'ASMA.

NASTANITEV
V majhnih sobah z nizkimi stropi, da visi velika slika ni vredno, da se tako, da cenimo njihovo barvo in sestavo lahko samo od daleč, od dveh do treh metrov. Za te prostore bo ustrezala majhne platna. Slike v svetlih pastelnih barvah, da se vizualno razširiti prostor. Če je več slik, ki jih lahko postavite vodoravno v eni ali dveh vrsticah, poravnavanje ali spodnji okvir, ali center. V velike sobe visi jih samovoljno.

Lokacija slike je odvisna od njihove velikosti. Velik, svetel zaslon v višini oči. In majhne, z manj ekspresivna zgodba spodaj.

Če prej se je zdelo, da je parcela mora ustrezati funkcionalni namen predpostavka (dnevna soba - krajine; v pediatric - slika s fantastično predmetov), zdaj pa oblikovalci ne poudari, da je. Glavna stvar je, da je slika, izzvan čustva, harmoniji z naravo in način življenja lastnika. S slike zbujajo občutek nelagodja, je bolje, da pustite, kljub svoje umetniške vrednosti.

Če je soba oversaturated s pohištvom, prostor za sliko težko najti. Po vsem, stisnemo med police, izgleda zelo estetsko. V tem primeru je bolje izbrati majhno sliko, svetle barve. Vendar pa več moda danes, nizko pohištvo, lahko objavljate vse slike. Grafike, akvarel, in sodobne slikami v kombinaciji s praktično vse pohištvo. Vendar starodavne slike v širokem pozlačenega okvirji recimo, notranja oprema. Na mestu predvsem slike na stenah s barva za Ozadje. Velika in svetla vzorci so nezdružljive s slikami.

Osvetlitev slike mora biti kar se da blizu naravi. Odlično, še posebej za slike pod steklom - reflektorji, in ne z rumeno in belo svetlobo, ki je namenjen vsaki sliki.

Obesiti sliko

- Če nameravate poslati nekaj fotografij, nato izrežite iz papirja pravokotnike in trak, ki jih na stene zatiči. Potem na koncu, da je vaša izbira, da označi na steni.
- Priložite sliko tako, da zgornji del je rahlo nagnjena naprej. Nato platno, bo bolje razumel.
- Slika se bo obesil točno, če bi namesto enega montaža uporabite dve (kabel se lahko nadomesti s kovinsko žico).
- Na stopnicah in v manjših sob je mogoče obesiti pokrajine z veliko globino slike. Vizualno bo prostor bolj prostorna.
Siva brezoblični prostoru, pospešite svetlo sliko, ki tudi lahko postane središče sestavo.
- Pred visi portret (še posebej v spalnici), pomisli, ali ne bi ti nagajati.
- Da bi se izognili učinek ogledala, uporabite sliko iz posebnega stekla"antiblik".

Slikovne

Okvir za sliko - tako kot obleka za človeka. To mora ustrezati velikost, barvo, vzorec in stil prostora. Slike, ne bi dal pod steklom. Za sodobne slike fit gladke barvne okvirje, in za staro - vklesan pozlačenega. Grafike (vključno z akvarel) ni vstavljena v širok okvir "pod bronasto", in je ponavadi dajo na Mat (barvno polje). Barva Passepartout mora biti v harmoniji z na barva na slikarskem in okvir. Lahko priložite grafični stanja med dvema steklene površine in cementa terminalov.

Nega slike

Brisanje slike čistega flanela, za čiščenje sesalnik s m'vse krtačo ali nagradnim prah posebne panicle. Ne pozabite, da to stori, in na hrbtni strani. Pranje slike vodo ne bi smelo biti.
Zaščitite sliko pred prahom, Saleev zadnji steni karton ali "Kraft" (poseben papir).
Omadeževan pozlačenega okvir bo Zasijala kot nova, če obrišite svoje flanela, navlaženo s šibko alkohola rešitev.
VIR: http://www. interior. com. ua

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика