понедельник, 25 ноября 2013 г.

Oblikovanje krajine

Oblikovanje krajine je umetnost, ki bi naše okolje bolj lepa.






Oblikovanje krajine precej težaven in ustvarjalnega procesa. Za ustvarjanje teh umetniških na zasebnem zemljišču ali v Park je območje, oblikovalec mora biti dobro seznanjeni v arhitekturi, še posebej tiste, ali druge rastline.

Oblikovanje krajine to je ne samo lepo postavi na mestu, drevesa, grmovnice, cvetje, umetno rezervoarji, tlakovane poti,. To je cela znanost, ki ne trpijo razlike. Oblikovanje krajine, pokrajine oblikovalec meni, vse je na prvi pogled malenkosti. Podnebja, tal, namakanje, razsvetljavo, kombinacija različnih vrst rastlin, ki so le nekateri vidiki, ki jih je treba upoštevati v oblikovanje krajine. Lahko ste prepričani, da želite, ustvarjene na Vašem spletnem mestu, vrt, pogledal enako lep v vsakem letnem času. To je tudi upoštevati, da se pri oblikovanju.

Skromna, v prahu z oporo pojedel, TUI, klopi, pločnikih, spomladi spremembe nasilja, vsi odtenki zelene, Zbudi listavcev rastline, grmičevje. V poletnih mesecih, Vaš vrt bo razneslo s svetlimi barvami in vonji rože, uživali Boste lahko v prijetni senci dreves do pozne jeseni.

Pravilno izbrana zimzelena iglavcev v kombinaciji z živimi barvami za cvetoče rastline, rock vrtovi, rose garden, rockeries, umetni ribniki in majhne arhitekturne oblike bo prosimo, da Vaše oči na vseh letnih časih. Nagovoril za pomoč na strokovnjake, Ste lahko prepričani, da Vaš vrt je Raj na zemlji.

Oblikovanje krajine je umetnost, ki naredi naše okolje več lepa.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика