понедельник, 25 ноября 2013 г.

Kako izbrati pločnik strešnik

Pločnik strešnik. Kako izbrati ploščice.






Vsako leto, več in več lastnikov zasebnih hiš in kmečko lož, za izboljšanje njihovega ozemlja, nakup tlakovcev. Elementi mislil, tlakovanje (FEM) - omogočajo prenos steze, ploščadi, platforme za stroje in slepi področju. Če ste naleteli na takšne težave, potem vam bodo zanimive in koristne informacije o oblaganje.

Prvo vprašanje, ki se boste morali odločiti, je razumeti, na kakšen način je bila narejena za tlakovanje strešnik, zaradi česar ali vibracijske litje. Praviloma to vpliva na dveh dejavnikov - cena in kakovost.

Vibropressovaniya pločnik strešnik. Proizvodni proces je, da je beton je vlil v matrici, ki se nahaja na okvirju. V posteljo pa ves čas zavibrira. Zmes vrh-tlak del, inverzna matrika, v najboljšem primeru, vključenih v to, kot bata v valju. Pritisk prihaja z obremenitvijo 30-35 ATM. Po popolno zapiranje plug in matrika porastu, in na palete ostajajo v pripravljenosti, FEM. Ta metoda se uporablja z visoko stopnjo avtomatizacije, ki omogoča, da se izključi človeški dejavnik.

Vibralite pločnik strešnik. Proizvodni proces je, da je beton je napolnjena v plastični obliki, ki pa je dal na vibracijska miza, ki se nenehno premika. Po zbijanja proces, ki traja nekaj časa, je izdelek v obliki, ki se posuši v topel prostor za približno 12:00, nato pa še iz obrazec je izločena FEM.

Vibropressovaniya pločnik strešnik je primeren za večino primerov o. Odvisno od tega, kaj je namen ploščice, bo treba uporabiti, to je različnih oblik (Old town, Stari območju, satja, diamant, zidaki, kocke, dvojno T, eko, tlakovanje kamen, Parkirišče palice, meje in tokovi), ter tudi različne višine (40 mm., 60mm., 80 mm., 90 mm. in 100 mm. )

Praviloma Vibropressovaniya pločnik strešnik ima višjo ceno, vendar je višje kakovosti, trajnosti in nositi kot ploščice, izdelani vpolicy način.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика