воскресенье, 20 апреля 2014 г.

Za svečo, da ne držijo

Lestenci so v modi spet

Sveče so postali najbolj nujna za Novo leto - aromatskih in zavite, so najpogosteje vključeni v tradicionalnih darilni set. Vendar le malo ljudi pomisli, kje bodo spali, ta dar. In zaman. Oblikovalci inter''erov spet vztrajajo na prisotnost v naših domovih svečnike, stenske svetilke, lestenci in girandole in trenutno tekmovali najbolj nenavadne načine, kar je preučil dopisnik "Novice" Upam, da Ivakina.

Pozimi dobivajo ogenj, ki je priročen za Novo leto in sveti trije kralji vedeževanje. Romantična oseba lahko shranite na električno energijo, pri čemer je kad s soju sveč. V svoji šibki svetlobi sploh je to leto popravila, ki bo nevidna in udeleženci na luč in solato'so gostje, še posebej ženske, ki bo videti svež in presenetljivo veliko mladih.

Sposobnost obvladovanja kompleksnih imena, bo prišel k vam, ne samo prodajalec, vendar oblikovalec inter'notranjost vašega doma. Kandelaber imenuje kompleksna svečnik za nekaj sveč, ki so najbolj pogosto pritrjena na steno. Lestenec je namizno stojalo za nekaj sveč. Modrc dal na tla. Svečnik ima samo eno svečo.



Stene svečniki zahteva od gosti nekatere določitev: inter'EP za tak načrt, sprejem, mora biti pripravljen, ali boste imeli, da visi nekaj iz luknje za vijake v steno. Vendar lahko pomagajo iz majhne sobe, preobremenjen s pohištvom. Če ste visi nekaj svetilk na straneh sliko ali ogledalo, se zdi, da je hiša ima več prostora. V stožčast primer iz stekla in jekla oblikovalec Pernille Vea lahko visijo, ne samo dacha na verandi, ampak v hiši. Tako svečnike lepe, v kopalnici, kjer so lahko visi na steni, izmenično z, na primer, retorte-vaze za cvetje.

Še posebej nenavadno, tvoja kopalna kad bi bila videti, če svečnike določi na ogledalu (na dolge noge, ki so preživele razdalji vsaj 10 cm od površine, ogledala). Rov ni potrebno, da imate v stanovanju, kjer so majhni otroci ali živali, tudi če je gradnja se bo, se zdi, števec. Če so otroci zrasli in živali ne, stenske svetilke v vaš dom, nič ne bo preprečilo. Gastropoda podrobno inter'notranjost je mogoče kupiti v Moskvi delavnice ali naročila iz tujine.

Za praznovanjih v soju sveč oblikovalci svetujemo, da okrasite mizo z dvema impresivna velikost lestenci sveče na vsakih 6-8. Kako bo izgledal vir svetlobe, ki je stvar vašega okusa, seveda, da slog lestenec ne sme iz Splošnega stil prostora in praznikih. Čeprav je babica svečnike, kot tudi vse druge tovora stvari videti dobro v vsaki situaciji. Njih, še posebej bronasto in srebrno primerih, dekoraterje svetujemo, da očistite, kot je mogoče, in nato le nekaj bo dvoma staro zadevo.

Če gost na mizi bo čez šest, svečnik bolje, da dajo pred vsakega od njih. Ni vse te "gozd", kot je to, ki so tako visoke, svečnike lahko nadomestijo kratek "sveže" s svečami-tablete. So iz zbirk skoraj vsi oblikovalci. Univerzalni svečnike preglednih debelo steklo, poleg proračuna, bo v IKEA in Rosenthal, kjer boste našli stvari, ki v različnih oblikah in redkih barv, kot so temno vijolični ali v senci starih mahu. Naslikal angeli, rib in drugih božjih stvaritev ali pobarvane turški kumare svečnikov so tudi v Britanski Hiši ali "Bruselj stvari". Luksuzne stvari, Murano stekla (na primer kompleksne svečnike iz Venini), Baccarat ali Lalique bo stalo več, vendar si oči bo več.

Večerja za dva je bolje in bolje je, da svetlobo eno, največ dve sveči. Za majhno število sveče, ki se odločijo, da ne lestenec, in nizko svečnike tuljavo vrsto navoja. Stekla ali srebro, iz porcelana ali jekla - moda na materiale tam. Vendar pa je očitno tendenco, da igrajo cvetje. Na primer, če v svečnik siva stekla za luči sveče nem oranžno. Če je, nasprotno, da koralni barvi lestenci, da bi našli sveče ton na ton.

Navijači harmonije vreden odkup skledo z svečnike, da ne bi trpeli, izbiri nastavite tako navidez zgolj malenkost. Porcelan sconces in lestenci so v Kitajskem zbirk resna podjetja, kot Meissen, Wedgewood, Villeroy &Boch. Na drugi strani, izberete anonimni jedilnega nevtralno bele, se lahko uporabi nasilne fantazije v podrobnosti. Na primer, dajanje ogenj v železo bramble Bush (Alessi, 88 Evra) ali zapiranje sveča-tabletke v neznano, dokler SSR'I, izdelani iz stekla (Qubus Design).

Ogromen lestenci primerna za konzolo v dvorani. Nastavite pred ogledalo "rock" predmeti zavajajo gledalca za dodajanje nekaj dodatnih kvadratnih metrov za vaš mala dvorana. Bizarno primerih najdemo v zbirkah Beby Skupine, Valenti Varo, Aristo Demavic, Driadekosmo. Klasična svečnike srebro in bron, lestence za sveče, in kopije zgodovinskih svetlobna telesa bo stalo in dražji.

Navijači Philippe Starck vizualno razširiti prostor dvorana bo pomagalo pisane luči, O'Kelvin na aluminijasto noge z motnega stekla odtenki različnih barv. Uporabijo se lahko tudi kot noč svetlobe v vrtcu.

Obzavodit svečnike, morate kupiti skp, da bi pogasil sveče. On je pokrov v obliki polkrogle na dolgo steblo fižola. Alternativa skp - pincete.

Upam, Da Ivkina

Vir: Izvestia. RU

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика