понедельник, 28 апреля 2014 г.

Toplo zavetje, toplotna izolacija strehe, izbira izolacije, strešne kritine sistem, vapor ovira, krovstvo, hidroizolacije roofings

Toplo zavetje

Tako je bila hiša toplo, suho in udobno poskrbel za kakovost strehe. Še posebej se nanaša na zasebnih hišah, kjer lahko vsak streho. Mnogi ljudje mislijo, da je zanesljivost streho, najprej, odvisno od tega, strešni material, vendar to ni tako. Strešni material je le vrh ledene gore, ki je multi-layer sistem. Sestoji iz različnih materialov, funkcijska vrednost vsakega, ki so pomembno vedeti.

Toplo zavetje

Strešni sistem, gradbeniki, je še v šali imenovali "torte", ki vključuje naslednje komponente: krovstvo, filmov, material - izolacijo in strešni vrh krova. Vse plasti so varno navezani drug drugemu in prav tako odvisna od vsake druge. Zato, ko se namestitev strehe morajo biti zelo previdni, ker niso pravilno nameščene ena plast bo škoda celotno streho. In to v svojo korist bo povzročilo dodatne stroške za popravilo.

Zdaj pa poglejte v nekaj podrobnosti, na vsaki sestavnih delov strehe. Najpomembnejši del je izolacija. Danes v gradnjo trgovin si lahko ogledate precej širok obseg izolacijo. Večinoma so narejene iz steklenih vlaken, polistiren pene in bazalt vlaken tipa.

Izberite izolacija

Izolacija iz bazalt vlaken, ima številne pozitivne lastnosti. Najprej, svojo streho, bo praktično neranljiv za sončenje, saj je to material, ki ne gorijo. Upoštevajoč te okoliščine, bazalt vlakna je mogoče uporabiti za zaščito nosilnih elementov strehe. Druga zelo pomembna kvaliteta te izolacija - je zelo močna in s časom praktično ne izgubijo svojo obliko. Z uporabo tega materiala, ste lahko popolnoma mirni. Bazalt vlakna ne vpliva različnih kemičnih snovi in je okolju prijazen.

Toplo zavetje

Kot je za steklene volne, in ta material ima več prednosti. Ta izolacija ter izolatov, je požarno odporne in okolju prijazna. Pomembno je upoštevati, da je steklena volna je zelo lahka in zato je njena uporaba zmanjšuje skupno težo strehe.

Steklena volna je zelo elastična izolacijo. Z njeno pomočjo lahko strešnik kakršne koli nepravilnosti, in zaradi svoje kompaktne velikosti, transport materiala, ki je zelo priročen.

Končno, da je to grelec kot ekspandiranega polistirena. Material je splošno znano, za svoje zanesljive toplotno-izolacijske lastnosti. Od treh zgoraj je morda najbolj učinkovito izolacijo. Polistiren ima določeno strukturo, ki jo sestavljajo celice zaprtega tipa. Ne absorbira vlago in samozavestno soočanje z negativnim vplivom različnih dejavnikov (hladno, ogenj, hlapi, kemičnih spojin). Taka izolacija je vse bolj uporabljajo za strehe industrijskih objektov. Zaradi robustne strukture materiala, ki je lahko dolgo obdobje, da prenese velik pritisk. Grelec je enostaven za delo, rezanje z navadno nož. Uporaba pene polistirena bo vaše strehe zanesljivo let, saj je izolacija ne zgnije in ni deformirana.

Toplo zavetje

Izolacija strehe

Vse izolacija lahko shranite vse vaše pozitivne lastnosti le v odsotnosti vlage. Zelo pogosta težava strehe je pare v različnih plasti. Zaradi strehe, ki prihaja v slabem stanju, in začetni izgubi zaščito pred negativnimi dejavniki okolja. Seveda lahko trdijo. Po vsem, ekstrudirani polistiren odporna na vlago materiala. Ampak tudi on v stalnih kondenzacije, je malo verjetno, da se ohrani varovalna in kar je najbolj pomembno, za toplotno-izolacijske lastnosti.

Popolnoma osamiti površino strehe od par, lahko uporabite poseben film. Tvori drugo plast zaščite, brez katerih strehe ne bo kakovostna. Izolacijski film, ki je proizvedena iz dveh vrst: parna zapora in odpri. Če se odločite za uporabo parna zapora film, nato pa jo namestite na majhne razdalje od izolacijo. Druga vrsta film brez vrzeli, ki je položena neposredno na grelnik.

Hidroizolacijo strehe

Iz kondenzacije znotraj plasti strešne kritine je potrebno rešiti v najkrajšem možnem času. Bo pomagal v to posebno nepremočljiva film. To je položen v tanko plast, in vse leto ščiti streha iz puščanja in kondenzata. S tem namenom je mogoče uporabiti membrane širjenje vrste. So univerzalne izolacijske in toplotno izolacijske lastnosti.

Treba prezračevanje

Po namestitvi streho, med strešni material in obremenitev-knjigovodske strukture, ki oblikujejo majhen prostor. Pomembno je, da ga je ventilados drugače hlapi in vlage, ki lahko prodre skozi streho, se bo zelo počasi paro. In, kot veste, je pod vplivom vlage je uničenje lesa in plesni.

Prezračevanje strehe skozi rešetke. Jih mora biti nameščena pravilno, da ne pokvari estetski izgled fasade.

Pam'ne pozabi, če je pravilno naredil, bo streha nudijo toplino in udobje za vaš dom. Zato previdno položite vsako plast. V bistvu, vsak korak je zelo pomembno.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика