воскресенье, 27 апреля 2014 г.

Energetsko učinkovite hiše.

Energetsko učinkovite hiše.

0%
134 10.03.2012

Ko gradimo Hišo, smo Najprej bodite Pozorni na funkcionalnost in Izgled, ampak pozabite, najbolj pomembna stvar je, Da pravilno projektiranje in gradbeni materiali, ki lahko resno vplivajo na stroške storitev. Kaj morate vedeti, da je bila hiša NI Le funkcionalna, temveč tudi stroškovno učinkovito?


Stroški vzdrževanja Doma lahko FXOpen - najem zemljišča, garbage collection; in SNM - plin, elektriko, vodo. Na nekatere stroške ne moremo vplivati, vendar se nadzor števila sporto voda, elektrika. Za shranjevanje plina ne more utaplivat VSE sobe. Vendar To ni opcija, Saj v hladnem prostoru je nastala vlaga, plesni, Ki se je sčasoma poskodi mavca. Ogrevanje je nipochem vir stroškov za vzdrževanje Hiše.


Strošek za ogrevanje v Hiši vloge na parametre toplotne izolacije, in sicer toplotne značilnosti Stavbe in prenos toplote koeficient material, iz katerega je zbudowali.


Hiša Nikoli ne bo toplo, ČE je zgrajena gradbenih materialov z visoko toplotno prevodnost. Spodaj je opisano koeficient toplotne prevodnosti nejpopularnejsi gradbenih materialov:


0, 29 W / MS - drevo;
0, 13-0, 19 W / MS - porozni beton;
0, 08-0, 1 W / MS - claydite-beton;
0, 16-0, 29 W / MS - keramične opeke.


To pomeni, Da hiša je zgrajena spekter polygraphic claydite-beton je veliko talm za Druge (To ne pomeni, Da se morate nujno'so budovat hiša spektra polygraphic claydite betona, lahko samo uteplit steno grobo izolacija). Potrebujete tudi v fasade stavb uteplit polstra.com ne manj kot 10 cm. v debelino. Tla in strehe mora tudi uteplit. Morate paziti, da koeficient prenosa toplote okna. Vsak proizvajalec okno navaja vrob to razmerje je opredeljeno Kot "U". In vBET oknu, v katerem je ta dejavnik bo ninic.


Zelo pomembno je, da se Lokacija Stavbe, Kot na Južni strani je bolj Sončno. To zahteva splnoval hišo v dnevno sobo in spalnice so na Južni strani objekta. Lahko Naredite veliko okno ali Dve v Vsaki sobi. In tista področja, ki bi morala biti Manj udobno (garaža, shramba, tudi kuhinja), da mesto, na Severni strani. In za zmanjšanje minimalne, število in Velikost Oken.


O Zmanjšanje stroškov za vzdrževanje Hiše potrebujete le dokazati, odlična hrana za možgane v fazi načrtovanja. To zahteva uporabo materiala z dobro teploizoljacii Vlastnosti, da hiša je Zelo velika in je pravo Mesto. ČE detriments Vseh teh pravilih v fazi izgradnje, se vam bo prinesla izgradnja "dobiček" Za več LET.

Ekspandirane gline. V claydite betona.

Claydite je narejen iz gline in ima širok razpon uporabe v gradbeništvu. Glina Le dodano vodo In ne uporabljajte nach Dodatne nečistoč...

Plastificirano ohišje.

Približno VSAKO leto prodaja raste plastificirano ohišje za 20-30%. Laminirane vezane lesene plošče, opaž služijo, da izpolnite mesec plošče, stebri...

Na zadržani opaž.

Na postavljanje temeljev, perecnt, in stene s zadržani opaž zmanjša Čas snius stroške gradnje. Praksa je pokazala...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика