вторник, 29 апреля 2014 г.

Namestitev drsna vrata garderobe 2008-12-23 15:27:22

Gradnja in rekonstrukcija.








Namestitev drsna vrata garderobe
2008-12-23 15:27:22

Lahko vgradi v omaro, drsna vrata, ali bi sami vgrajen v omaro, nastavitev drsna vrata v okvirju med stenami. Vrata lahko normalno flush ali louvered-so enaki.

Namestite
Kjer ni mesto, da se raztopi Kabinet vrata, lahko nastavite drsna vrata.

Niz drsna vrata, ki vključuje vse potrebne dele, vendar boste morda morali spremeniti širino odprtine za nastavitev proti steni koncu plošči ali distančnik, ali zmanjšanje višine vrednosti zaslonke. Če je velikost vrat set je manj kot razdalja med stenami ne več kot 150 mm, zmanjšanje širina odprtine, pritrditev dreves'Jan ploščo na steno, z uporabo drevesa'leseni čepi.

Če je razdalja med stenami veliko več, kot je potrebno, ne konca plošči. Iz stolpcev 100? 50 mm sestavite okvir, tako da v sredini vodoravno podporo, in obsheyte svojo vezane plošče, iverke ali drugih materialov. Pritrditev okvirja na steno, strop in tla. Uporabljajo podobne tehnike za zmanjšanje višine odprtino. Če želite omejiti velikost Kabinet za vrata ali okno, kraj koncu plošča, ki je pravokotna na prazen zid.

Korak 1
Namestite
Uporaba reguliranih gon Post roller ploščo na enaki razdalji od roba vrat. Izberite center točka dvema diagonalno reže za vsako ploščo vrtanje lukenj na znamke in okrepiti ploščo.

Korak 2
Namestite
Ukrep odprtje omaro in žaga cut valjčno progo v velikosti, nato pa poravnajte datoteke oddelek. Ko pritrjevanje tirnic za spodnje vrhu rack, jo poravnajte do konca rezina. (Na veznih Reiki, preverite, ali je varno pritrjen na zgornji plošči. )

Korak 3
Namestite
Risanje pravokotne obris luknje za ročaji. Izvrtine 10 mm na vsakem vogalu, vstavite v eni od lukenj v videla in izrežemo natančna pot. Ročaj se lahko nastavi po pleskanje vrat.

Korak 4
Namestite
Visi prva vrata, spotikanje njen zadnji brdska železnica. Nato kavljem druga vrata pred tirnice. Vrata se lahko poravna horizontalno in vertikalno. Odvijte vijake v diagonalno zarezo vsak valj ploščo, prestaviti vrata in označite novo mesto plošč na vrata.

Korak 5
Namestite
Odstranite vrata in privijte tablice za nove kletvic. Namestite vijake diagonalno zareze ploščo roller, drill ostali luknje in namestite roller ploščo. Nato priključite na vrata. Označite položaj vsaka vrata na strani ograde, in nato odstranite vrata.

Korak 6
Namestite
Za namestitev vodila premikanje nalepki na spodnji strani Ohišja. Upoštevajte navodila proizvajalca. Pritrdite zadaj železnici, zvečer nazaj, vrata, nato pritrdite sprednji železniški. Vstavite tretje slikovni vodnik, visi druga vrata, in namestite najnovejše vodnik.

Korak 7
Namestite
Na levi strani Omare priložite doorstop. (Na trda betonska tla, uporabite dreves'leseni čepi za pritrjevanje ostrenjem in vodilo vrat. )

Korak 8
Namestite
Končno na vrhu in na dnu omare, bo okrepila zunanje plošče. Dobojnikom bi klobuki žebljev in zaspatia njih.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика