понедельник, 28 апреля 2014 г.

Pleskarska pad

Pleskarska pad

Uporabite barve blazine je neobičajen način barvanje sten in stropov. Ploščica je plošča izdelana iz polistirena z lepilom na eni strani kup krpo. Plošča je pritrjena na ohišje kovinsko ali dreves'Jana ročaj. Blazine prihajajo v različnih velikostih. Boste morali največja ploščica za barvanje večjih površin in pad manjšo fotograjo za obdelavo robov in dela okoli ovir, kot so oprema. Na prodaj je in posebne blazine, vključno z blazine s kolesi za urejeno kotov v sklepih med steno in strop.

Pri uporabi barve blazine nekoliko zmanjšala barve porabe v primerjavi z barvo poraba pri delu s čopičem ali valjem. To je zato, ker obliž povzroča steno nad tanek sloj barve. Pomanjkanje blazine je svoje nestabilne razmere v mestu lepilo'Danna podrobnosti.

Barve na tipke, če želite poklicati, potapljanje v barve, vendar je bolje, da uporabite poseben pladenj z blazine. Oblikovanje paleto zagotavlja enotno impregnacija blazine barve.

Korak 1

Pleskarska pad
Če uporabljate skupni roller pladenj zapolniti z barvo plast okoli 12 mm Dip žogo v barve, odstranite presežke, barve, z več rebraste na pobočju.

Korak 2

Pleskarska pad
Če uporabljate poseben pladenj za blazine, ga napolnite s črnilom v skladu z navodili proizvajalca. Potisnite ploščico na ploščami, prenaša, da je barva s palete. Presežek barve, jasno, po ploščica na zadnji rob palete.

Korak 3

Pleskarska pad
Začnite z uporabo barve pasov vzdolž oboda stene v bližini stropa. Uporabite tipke s kolesi ali za zaščito sosednje površine maskirni trak. Za barvanje sten okoli ovire, uporabite majhno blazino.

Korak 4

Pleskarska pad
Vrsto vzporednih, nekoliko prekrivajo kapi črnilo približno 1 kvadratni m površine. Nato potisnite ploščico na slikarsko površino, ki je pravokotna na prvi kapi. Ciljni prostor s svetlobo udarcev, nato pa pojdite na naslednjo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика