суббота, 26 апреля 2014 г.

Minimalni kvadrat - največji užitek

Tako kot različne večerja v rafinirano, restavracija s prigrizki v fast food, uro in pol v aromatična kopel razlikujejo od p'pet minut poživljajoče tuš. Na žalost, življenjski pogoji niso vedno nam omogočajo, da postavite v domačem bazenu ali Jacuzzi. Pogovorimo se o tem, kako ne odvzeti sami savna, tudi v najmanjšem prostoru.

Kopalnica geometrijo

Verjetno nemogoče najti osebo, ki bi želeli imeti majhno kopalnico. Kaj je smisel? Stiske, nezmožnost, da opremiti sobo na svoje in večno dilemo: naj bide ali pralnega stroja, visi Kabinet za kopalniške opreme ali kotel? Vsak od nas bi radi, da imajo prostorno sobo, v kateri lahko namestite Jacuzzi, prijeten preproge postaviti, in morda celo dal območje za rekreacijo - klop z mizo za koktajli. Z drugimi besedami, želim, da vključite dnevna postopke v primeru, ki prinaša užitek. Vendar morda ni ena od sob v hiši naredi takšna kontrasti med sanje in resničnost, kot je kopalnica. In moram nekaj narediti...

Najbolj pogosto, kopalnica je ozek pravokotnik, ki je sama kopel tradicionalno ki se nahaja vzdolž dolge stene in naprej, v skrajnem kotu, dal wc. Kot a rezultat je ostal prost komaj dovolj prostora za premikanje. Zdaj pa poglej, na dolgo in neprijetno soba s svežimi očmi. Zakaj ne bi dal, kadi, ki skupaj daleč na kratko "obrazi" ali ne namestite kotu možnost? Ta rešitev bo vam omogočajo, da enostavno postavite vse napeljave in posledično prostora bo podlaga za eleganca, ki prispeva k prijetni postopki inter'jer. Vendar nam strinjam: ni treba, da je takoj dobil s'pojavil mesto funkcionalno pohištvo in vaze za cvetje - vsa ta učinek izgine "prostoren" kopalnica! Nekaj prostora bo okrasite sobo, veliko bolje kot večina lep dekorativni elementi.

Mimogrede, ne pozabite tako lepo in absolutno ne zahteva dodatnega prostora na način, da okrasite kopalnico, kot lončeno mozaikov in slik na ploščice. Lahko si odličen vzorec ali dobiti ustrezne barve in razpoloženje slike. Skupaj s štukaturnim, ustrezne kopel pribor in kopalnica-sanje, ki je pred nami.

Težave z aparati

Drugi večni problem - umestitev gospodinjskih aparatov. Najprej gre za pralni stroj, ki je pogosto popolnoma nepotrebnih in kopalnica in kuhinja. Na prvi nima dovolj prostora, in v drugem to ni vedno fit v inter'jer. V resnici ni nobene potrebe, da izbirajo med dvema zla. Samo dal kavo... v garderobi, na hodniku ali v shrambi. Tako najmanjša površina "poslovno področje" bo omogočilo, da shranite vzdušje kuhinje, in sprostitev na kvadratni meter v kopalnici.

Drugo je to potrebno "pomočnik" v kopalnici - kotel. Pogosto visi nad wc ali shranjevanje. Vendar pa tako ne zelo estetske. Da bi kotel obrnil od težav, inter'jer je v svoji dekoracijo, boste potrebovali kar nekaj: nepremočljiva barve in malo domišljije. Naslikal kotel bo postala neke vrste atrakcija pam'kabina doma in ekološko fit v kopalnico. Eden lahko samo sprašujem: zakaj ta vrsta opreme je še vedno proizvaja izključno v enobarvni različici?

Mimogrede, tu je še druga "focus" z kotla, ki bo omogočilo, da prihranite prostor na steni (na primer, za kopalnico, Kabinet ali ogledala): izberite široko, ampak kratek model in visi s stropa.

S katerimi je lažje, da shranite

Ko gre za prihranek prostora, takoj na misel, prhe in "sedi" kopeli. Vendar se strinjam, da take odločitve so prisiljeni nadomestki kopeli, in takšne izbire,-združljivost'je povezan izključno s pomanjkanjem prostora. Ali nezmožnosti uporabe je racionalno. Tako da pustite te druge očitne, vendar ne vedno optimalna rešitev.

Bolje posvetovati z motivi iz serije "dva v enem", in to je samo smešno in ergonomsko pohištvo, ki je, mimogrede, to lahko naredimo s svojimi rokami. Na primer, plitvo predali z veliko predali, ki traja skoraj nič prostora. Postavite se v ogledalo, boste dosegli dva cilja. Prvič, s'bo imel veliko skladiščnih cistern za številne steklenice, kreme, šamponi in, drugič, tako oblači ohranja učinek "prazne stene" in ne vizualno stisne prostor. Mimogrede, je možno, da kraj in pod umivalnikom: v tem primeru bo moral zagotoviti, Oddelek za vode, komunikacije in predali, da dajo na straneh. Tako, kraj, ki se pogosto uporablja, je popolnoma iracionalno, boste našli nove funkcionalne obremenitev.

Gradiva na temo

Prostor za vodo zdravljenja
Kopalna kad kot simbol dobi
Božje kad
Kopalnica
Kopalna kad ali tuš?
Še ena rešitev je, ne da zgraditi kopel-keramika v celoti organiziran v okviru svoje majhne omarico. Tam je mogoče skriti v majhno nočno omarico s sedeža (ki pa lahko služi kot posoda za shranjevanje manjših stvari).

Z drugimi besedami, to je v naši moči, da preoblikovanje zasebnega, če ne v podobi Rimske kopeli, osebno SPA-salon za prepričan. Danes smo lahko uresniči skoraj vse odločitve, o oblikovanje in načrtovanje je vse, kar je odvisna zgolj od domišljije in moč naše želje.

Besedilo: Maria Petrus
Foto: Salon

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика