воскресенье, 27 апреля 2014 г.

Ekspandirane gline. V claydite betona.

Ekspandirane gline. V claydite betona.


0%
114 10.03.2012

Claydite je narejen iz gline in ima širok razpon uporabe v gradbeništvu.


Glina Le dodano vodo In ne uporabljajte nach Dodatne nečistoč, Nato mešamo, dokler se ne pridobi plastone Zmes. Pridobivanje teže postavi v overtown peči, kjer je temperatura doseže 1,250 stopinj Celzija. To ustvarja vrata zajeti slovesnosti pokritost kroglice rdeče-roza barve. V proces proizvodnje ekspandirane gline je nastala nach odpadkov.


Univerzalnost materiala.


Ekspandirane gline, ki ima veliko lastnosti, Ki bi jo glede gradnje universal. Njen glavni namen Je izolacija. TO je odporna na vlago, površina absorpcije je 21%, morozoni odporne upadanja, ščiti pred glodavci, nadolinny žuželke, glivičnih napadov, idealne za izolacijo.


Claydite je enostavno Dovolj, granul premera 10-20 mm MA ut gostoto naspu o 300kg/m3. Zaradi teh značilnosti je lahko prenosljiv, nima težav Z zalogami, je preprost, vendar raznolik v uporabi.

Vloge.


Surovine v obliki peletov uporabo v drenažni sistemi, obnova pam'pladnji, izolacija temeljev, strehe, kleti, tla, vodovodnih kanalov. V gradbenih Materialov, ki se uporabljajo v proizvodnji blokov, ki jih nazvalsya - Kerastase blokov. Ti vključujejo: ekspandirane gline, cementa, peska in vode. Ti bloki se uporabljajo v melapower stavb, Kot so njihova jajca NI Zelo velik. V claydite-beton Je v obliki blokov in opeke. Claydite betona, opeke je izdelan v naslednjih velikosti: 390 * 190 * 90, 390 * 190 * 188, Omogoča Pobutova stene Stavbe, eno, dve in tri plasti.


Rešitve, ki se uporabljajo na opečnem zidu rednega claydite betona. Bloki mA imeti možnost, da gori "groove in kluba", Ki odpravlja potrebo po vertikalni spoji. Nekatere vrste opeke obseg tiskanja claydite betona ne zahteva njegove ometane fasade, KER ima lastno strukturo, Ki daje Stavbe Funkcije.


Glavne Prednosti pri gradnji ekspandirane gline lahkih betonskih blokov so:


- Stroški, v primerjavi z Opeko zidane (claydite-konkretne nadomešča 7 opeke, z manj potrebujejo Rešitve za GRADNJO).
- Zid gradijo, je zagotovo hitrejši, približno 2-2, 5-krat.
- Tlak na temelju zmanjša v 2-2, 5-krat v primerjavi z Opeko Stam.

Bloki so.


Poleg standardnih blokov, ka so: Fundacija, koronarne, na tleh, v kotu, Peremot in v obliki stolpa. Vse stene in tla so narejene obseg tiskanja claydite-konkretne mA imajo dobro toplotno izolacijo (toplotna prevodnost koeficient 0, 055-0, 065 W / MS v primerjavi z polstra.com -0, 75 W / MS), soundproofing (1914% -1920%), visoko potrebnosti (omogoča, stene "dihajo ", Ki preprečuje nastanek plesni in plesni).

Plastificirano ohišje.

Približno VSAKO leto prodaja raste plastificirano ohišje za 20-30%. Laminirane vezane lesene plošče, opaž služijo, da izpolnite mesec plošče, stebri...

Na zadržani opaž.

Na postavljanje temeljev, perecnt, in stene s zadržani opaž zmanjša Čas snius stroške gradnje. Praksa je pokazala...

Kako pripraviti stavbe, z GRADNJO, do zime.

ČE niste SPL, pred nastopom zime, nacrt pred kratkim postavitev objekta, stene in določiti ne zasypaete terenu. Zamrznitev vode je neizogibno...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика