понедельник, 28 апреля 2014 г.

Izolacija stropa z rokami, nasveti pri izbiri grelec za izolacijo stropa

Izolacija stropa

V zimskem času toplotne izgube skozi strop znesek, ki ni manjši od p'atacati odstotkov, tako da je izolacija potrebna. Z zakonom pretvorbo topel zrak se dviga navzgor in ven. Zaradi razlike temperatur na zgornjo mejo kondenzacije, kar povečuje vlažnost. Če želite ustvariti ugodno okolje za razmnoževanje gliv, ki so zelo škodljivi za zdravo'jaz sem človekovih in lahko uniči vse popravil. V večstanovanjskih stavb z enakimi problemi se pojavijo, za prebivalce na zadnji tla, tako da je izolacija stropov ti apartmaji so kot ustrezne.

izolacija stropa
V postopku izolacije stropa.

Glavna načela izolacija stropov in vrste gradiva

Izolacija stropa daje ne le prijetno temperaturo v prostoru na katerem koli letnem času, vendar tudi resen prihranke pri stroških za ogrevanje. Ko je izolacija stropov iz hiše, stanovanja in počitniške hiše je treba upoštevati naslednja načela:

  • hkrati pa zmanjša izgubo toplote, da se ohranja optimalno parisc v sobi;
  • da bi preprečili kondenzata iz vstopajo v izolacija;
  • uporabljajte samo požarno odporne in okolju prijaznih materialov.

V najpogostejši materiali za izolacijo, so: ekspandirane gline, mineralna volna, celuloza, penoizol in pene.

Keramzit - ognjevarne gradbenih materialov na podlagi iz žgane gline, ki spominja na videz gramoz, vendar je veliko lažje za njega. Je zvočno in toplotno izolacijske lastnosti, ne oddajajo škodljivih snovi, ki se ne boji vode, ne živi glodavci.

Penoizol in pene - polimernih materialov z nizko toplotno prevodnost na malo o'capacious gostoto-odpornih mikroorganizmov.

Mineralna volna sestava surovin je razdeljen na steklene volne, Kam'Yan in žlindra, ki volne. Ta material je bolje, da uporabite med gradnjo ali prenovo in za delo v zaščitna očala, debela zaščitna oblačila in dihalni aparat, saj je material Rotanov (dražilne snovi).

Ecowool - celuloza, svoboden in lahka izolacija popolnoma neškodljiv za ljudi.

Izolacija stropa v zasebni hiši

Najlažji način, da stropne izolacije v hiši - izolacija nestanovanjskih podstrešju. V tem primeru, izolirana tla podstrešja pod streho, da je veliko lažje, kot izolirati strop znotraj. Za ta namen se običajno uporabljajo. Prvi izvaja pare ovira folijo ali papir, nato plast folije položite zmečkan gline in šele po tem p'anagraficaarticolo plast zaspali, ekspandirane gline. Vrh običajno dal cement-pesek screed, ampak, če mansardi v procesu izkoriščanja se hodi, je potrebno za šivanje izolacijskih plošč.

izolacija stropa v zasebni hiši
Izolacija stropa v zasebni hiši.

Najbolj težavno je izolacija stanovanjskih strop v mansardi, ki uporablja več plasti izolacijo in membrano film. To je treba zagotoviti, kanali za prezračevanje in dodatno hidroizolacijo.

Izolacija stropov v stanovanjih

Zgornja meja apartma je izolirana od znotraj. Čeprav v visokih stavb imajo tudi garrets in tehnične tla, ampak glede na njihov spol običajno prihaja v različnih komunikacije, na primer, distribucijo ogrevalni sistem. Da ti mora biti dostop repairmen in delavci komunalnih storitev.

izolacija stropov v stanovanjih
Izolacija stropa v stanovanju.

V notranjosti stavbe na strop nameščena profil za pritrjevanje izolacije, nato pa je hidroizolacije na prozorni in omejeno-izolacijske plošče. Prejeta "pito" zaprt končna materiala.

Izbira izolacije je odvisna od lastnosti objektov, proračun in želje potrošnikov. Sodobne tehnologije omogočajo, da učinkovito izolirati vse prostore ob minimalnih stroških.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика