понедельник, 28 апреля 2014 г.

Lokacije čiščenja objektov na parceli

Možnost dajanja lokalne čistilne naprave na mestu, ni odvisna samo od velikosti svojih ločenih elementov, temveč tudi od zahtev, ki se nanašajo na njihovo lokacijo, relativno drug na drugega. Ampak najprej je treba upoštevati ustrezne razdalje od drugih predmetov, na katerem objekt za odvajanje odpadne vode lahko vpliva.





Idealen kraj za lokalno zdravljenje objekta je ravna, prostorno zemljišče z nizko raven podzemnih voda in zmerno prepustna tla. Nato je izdelana čistilne naprave s filter drenaža je poceni in preprost v gradbeništvu. Vendar pa oddelek ni vedno izpolnjevati vse zgoraj navedene zahteve. Potem bi lahko odločijo za drugačno rešitev. Obstaja veliko vrst čistilne naprave in praktično ni takih pogojev ne bi mogli najti primerne čistilne naprave. Strahovi lahko povzroči stroške, povezane z vseh gradbenih in maščevanje čistilne naprave, ki je izbrana, je odvisno od okoliščin. Pri načrtovanju mesto pod lokalno čiščenje odpadnih voda objekta, morate zagotoviti, da so vse onesnaževanja ali bolezni, ki povzročajo mikroorganizmi ne bo dobil v podtalnico in v drugih bližnjih predmetov, na primer, v dobro. Zato, čistilne naprave mora biti na ustrezni razdalji od njih.

Zahtevana in priporočena razdalja od drugih predmetov je potrebno upoštevati, ne samo na svoje mesto. Morate tudi upoštevati prisotnost takšnih predmetov na sosednjih mestih.



Septic tank predobdelavi (prvi korak lokalne čistilne naprave), ki se nahaja v zemlji, blizu hiše Septic tank v plot



V bližini hiše


Predhodno čiščenje septic tank je del lokalne čistilne naprave in je monolitna rezervoar pod zemljo, poleg hiše. Namenjen je pre-anaerobni obdelavi odpadne vode iz netopne mineralne primesi, ki se usede na dno. Da ga priključite na v-hiši sanitarij morali izbrati najkrajšo pot. V tem primeru gre iz hiše, odtoki ne bo imel časa, da se ohladi, in na višji temperatura razpadanja procesov, ki se pojavljajo bolj intenzivno.

Se lahko nahajajo v neposredni bližini hiše je pod pogojem, da bo ustrezno odvajati preko prezračevalnih cevi, Kanalizacije, ki je izpeljana zgoraj (najmanj 0, 6 m) in zgornji rob Okna in vhodna vrata. Če ta pogoj ni opaziti, predhodno čiščenje septic tank, ki se nahaja ne bližje kot 5 m od hiše.

Če septic tank, ki se nahaja na večje razdalje,-cev za odpadne vode se odvajajo od doma, morate izolirati tudi. Izbiro kraja za predhodno čiščenje septic tank, je potrebno vedeti, da mora biti minimalna razdalja 15 m od najbližjega dobro, in ne bližje kot 3 m od zemljišča, zemljišče je meja in cest. Prav tako morate ohranjati varno razdaljo (1, 5 m), iz plina in vode dobave, kot tudi iz električni kabli - 0, 8 m

Koliko prostora bi bilo potrebno v okviru septic tank, in koliko pod čistilne naprave?




1. Pri dajanju septic tank so zelo pomembno, da varni razdalji od virov pitne vode Mesto pod septic tank

2. V okviru čistilne naprave z drenažo, ki potrebujejo več prostora, - odvodnjavanje zavzema precej veliko območje. Poleg tega je treba določiti na varni razdalji od drugih predmetov Mesto pod čistilne naprave


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика