воскресенье, 27 апреля 2014 г.

Vrtec: v iskanju idealne

Otroci soba, morda najbolj težko, vendar tudi najbolj zanimive iz vidika načrtovanja, ampak zato, ker je treba upoštevati svoji zasnovi zelo previdno.

Potrebo po osebni prostor pojavlja pri otrocih je ne prej kot v 3 letih. Če vam je uspelo prevzeti mala soba za otroke, je že pol bitke. Če je mogoče nameniti posebno sobo tam, poskrbi otroški kotiček na Splošno, glavna stvar je, da je otrok udobno.



Najbolj pomembna stvar, ki jo morate upoštevati pri okrasitev otroške sobe je mirno tone v dekor, varnost (brez ostrih in izboklin, ekološki materiali), razpoložljivost vse, kar je v sobi (možnost, da dosežete, knjige, igrače, oblačila). Nujen pogoj je največ prostora in razlike med'jer. Nastop otrok, ki je zgrajena na istih načelih kot "za odrasle" inter'a kariere, ki je konstruktiven, conciseness prostorskih rešitev.

Najboljši neoklasični. Ne eksperimentirajte z svetle barve. Stop vaši izbiri na pastelnih barv spektra, toplo rumeno, olivno in roza. Osvežimo prostor z opremo. Svetlo blazine, svetlobe zavese, m'igrače, barvne primeru bo pomagal, da bodo soba udobno.

Za predelavo, uporabo okolju prijaznih materialov. Skoraj popolna razpršenost med'm barv ali stene papirja.

Inter'notranjost otroška soba je treba v prvi vrsti potrebam vašega otroka. Osnovno načelo otrok - prilagodljivost in spremenljivost. V osnovi načrtovanje otroške sobe - ustvarjanje majhne velikosti, vendar v različnih funkcionalnih področij: igre, spalnice, študija / delovno mesto. Notranja oprema treba ustvariti priložnosti za prakso in igre, ki prebuja domišljijo mlajši otrok. Dobra rešitev za rekreacijskih območij je lahko dveh'pogradom. To bo sprostite dodatni prostor, kjer si lahko postavite na Mizo ali igre območja.

Največja uporaba naravne svetlobe. Pohištvo, ki poskrbi, da pustite prostor za aktivno rekreacijo. vse mogoče stvari in predmetov, ki jih obkrožajo otroka, je neizčrpen vir domišljije in odkritij, ki pomagajo razumeti svet. Različne elemente, na policah v vrtcu in v hiši, različnih tekstur, materialov, barv ustvarja ustvarjalnost, razvija duševno in telesno. Bogatejši in bogatejši podrobnosti v zvezi z otrokovo okolje, bolje je.

Otrok raste, in s tem v razvoj otroka prostoru, je treba možnost, da se razvijejo in sprememb z njo. Otrok mora biti odprta, samarasvyaz sistem. Baby omare in postelje, mize in police, stojala za knjige in comp''yuter morate storiti je, da ni samo priročno, ampak tudi sposoben preoblikovanje. Težko pri otrocih treba le, ergonomske zahteve: vzmetnica je ravno in ni m', ki svetlobo na namizju, na levi, na nosilih, medtem ko delajo na Mizo in podporo za zadnji sedež trdna, razdalja med mizo in stol ureja "za rast". Otrok je delovni prostor mora biti opremljen ob upoštevanju otrokove starosti, njegova nagnjenja in narave. Nujno je, da se pohištvo je starosti primerno.

Zelo pomembno je, da otrok sam bil vpleten v notranjosti design'notranjost otroka. Se spomnite svojega otroštva, poslušajte otroka, daj mu priložnost, da se razporedi svoji hišici zase.

Pam'ne pozabite, da otroci soba ima pomembno vpliva na razvoj značaja in osebni razvoj otroka, ali lahko izpolni svoj okus in značaj, odvisno od tega, njegovo razpoloženje, zdravje in prihodnost.

Zgrajena v Vašem domu vaš malo Princesa ali mlad popotnik, Boste našli ideje za okrasitev otroške sobe.



Obrnite otroške sobe v prostor za sanje
Soba lep in sanjava malo princeske. Lep pastelnih prugasta Ozadje. Semi-pregledna krošnje nad posteljo. Prostor za igre in dejavnosti, z mizo in stoli, police za oblačila in igrače za otroke.



Spalnica z metulji
Sončno, svetlo sobo z svetla, barvita pribor. Prešite bedspread na postelji z vezenim metulji v kombinaciji z dekorativni stropi. Svetlo roza naslonjač dopolnjuje inter'EP in pomaga ohraniti stvari v red.



Otrok v klasični slog
Nevtralne barve ustvarjajo inter'er, brezčasen. Izbira je preprosta dekoracija, ki je idealen za otrokovo sobo, ga je mogoče enostavno posodobiti, ko otroci odraščajo. M'igrače na prodajnih policah in nočno omarico blizu steni kot okras otrok.



Delovne postaje za dekleta
Veliko mizo s predali za papir odprta polica nad njo za knjige in mape. Srčkan Odbor prikole ugotavlja, razpored učnih ur. Naslednji v več eklektična način - priljubljene fotografije in ogledalo.



Morski slog
Rdeča, bela in modra je dobra izbira barv za spalnico fant. Ozadje z morskimi motivi na stene, zastave v glavah prispeva k splošni stil prostora, in navzdol rjuhe z zvezde, ki bodo dodali barvo in zabavno.



Soba teen girl
Ustvarite inter'EP, ki se lahko razlikujejo tudi z otrokom. Roza in smetana v tej sobi - sanje deklica. In veliko omaro in lestenec bo služijo za več let, in celotno inter'jer je mogoče enostavno posodobiti za pranje posteljnine in pribor.



Soba za kavboj
Ta soba je v gay kavbojski stil, tako preprosto je mogoče posodobiti z rastjo otroka. Bele stene in svetel dreves'Yana pohištvo ustvarja preprost, eleganten slog, ne velja za čas, ki se lahko zlahka spremenite s pomočjo dodatki.



Otroci v državi slog
Poslikano pohištvo v kombinaciji z lepo starinsko opremo v angleškem slogu, za malo deklico.



Otroci v beli
Ustvarjanje v otroku občutek miru in mirno za uporabo čisto bela notranjost.



Uporaba barvni akcenti
Otrok v nevtralnih barv je mogoče preprosto ponovno, ko otrok dobi starejši. Črtasto blazino in teksturirane bedspreads ostrenjem in je poceni način, da spremenite videz prostora.



Mešanico tekstur in stilov
Odlična ideja, da elegantne sobe najstnik, kjer lahko klepet in pogovor s prijatelji.



Sprostitev prostor z dvema'postelj
Bo noč bolj prijetno s pogradi. Na polici nad kaminom bo pomagalo, da knjige in igrače čeden, zapusti prostor, v sredini prostora za brezplačno igre.



Modno osebnost za najstnike
Oranžna-crimson barve. Svetlo, eleganten zavese z cvetlični ornament v kombinaciji s posteljnino. Mesto, študij, spanje in počitek.



Čudovito otrok
Mešanica različnih odtenkov roza in vrgel kup blazine na postelji, da ustvarijo popoln prostor za Vaše malo deklet.



Soba mladi potnik
Razvijati radovednost otroka, odprite njegov svet avanture. Stene z wall dokumentov v navtični slog, v kombinaciji z tkanine, zavese. Praktično hrastovo pohištvo bo trajalo in v najstniških letih. Kartice, model ladje, ki bodo dodali med'jer skrivnostno okus tava.

Fotografija: www. idealhomemagazine. co. uk



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика