суббота, 26 апреля 2014 г.

Kopalnica design

Zato, ljubljeni kopalnica. Glavna naloga, ki je potrebno v samem začetku poti želeno udobje, za razvoj inter'jer področjih, ki ustreza osebi, ki je individualnost, svoj slog. Vsaka oseba ima svoje ideje o udobja v kopalnici. Eden od pomembnih lahka kremna ton bleščečih se površin, drugi, da se popolnoma sprostite se le v prostorih, je povezana z rusko kopel.

Privlačen design je eden od ključnih meril pri nakupu pohištva. Preden izberete katero koli posebno pohištvo, je, da odloči, s splošnim slog kopalnica, razumeti, da se bo referenčno točko pri izbiri pohištva in predmetov inter'jer.

Potuje po trgovinah v iskanju pohištvo za kopalnico, ste opazili, da so vsi modeli z vidika oblikovanja lahko razdelimo v več skupin. Predstavniki prvi od njih je značilna gladke linije in poenostavljene oblike, drugi - nasprotno, namerno geometrijskih strictness in odsotnost dekorja. Najbolj pogoste barve - sivo-bela-modra, simbolizira enotnost konceptov "voda" in "clean". Priljubljeni modeli "drevesa'leseni" color s svetlobo, barve, pod oreh in bukev. Posebej vredno svetlo srebrna pohištvo chrome-platirane kovine, ki se ne uporablja samostojno, vendar v kombinaciji z drugimi materiali, kot so steklo.

Pri oblikovanju pohištva za kopalnice vključujejo tako glavni trendi, kot klasični in moderni, in tudi veliko "vmesne" navodila, ki združuje značilnosti različnih slogov.

Klasična smer, ki je, prvič, Viktorijanski slog z vsem svojim splendour: naravni les (ki, kot pravilo, vlago,-dokazilo ladje bor), režijske bronasto podrobnosti, lepe carving, incrustation. To pohištvo zavije v kopalnico v celoti dnevni sobi, kjer si lahko privošči sprostitev. Najnovejši modni trendi silijo proizvajalce "starost" svoje zbirke za kritje srebrno patino, vizualno, da odstranite prestrezno ogledala, kažejo kot sharpens bug lesa. To je tehnično težko. Take postavke so poseben čar, ki vam omogočajo, da ustvarite svojo lastno legendo.

Lahko se uporablja tudi v okras najnovejše high-tech materiali, pohištvo nastran, ne-tradicionalnih oblik. To pohištvo je izjemno privlačno, vendar pa je njena lepota je bolj agresiven. Sijoče kovine in stekla, svetla plastike, lepljena MDF različnih odtenkov, plastični Corian, ali litega marmorja, - to so materiali, ki se uporabljajo za proizvodnjo pohištva za kopalnice, sodoben slog. Najbolj moden konfiguracija danes vodoravno podolgovate pravokotnik. To je večnamenski objekti inter're, na primer posod, se zavrtela okoli svoje osi, kar povečuje njihovo delovno področje štirikrat. Tako prijetno in da je frakcija'skrbno premišljena udobje: škatle z omejevalniki, razširitev omare z notranjo osvetlitev.



Omare. Ogromno vlogo pri oblikovanju "wet" posebne sobe ima pohištvo. Tam je zdaj velik izbor različnih pohištvo, omare, police in drugega pohištva in kopalnic. Pomembno je, da upoštevamo velikost. Na majhnem območju SL ponavadi izberejo klasični slog: lahka, sproščujoče pastelnih barv, velika ogledala v lesenih'vasi nastavitev, garderobne omare, omare, police. Zanimivo avantgarde: svetle, ostre barv, ko je želja, da se združujejo incongruous. Na primer, kopalna kad temne barve s svetlo, oko-lov dodatki ali colour "črna Metalic".

Omare, ki so različnih velikosti in oblik, jih lahko nastavite ali visi v pravi kraj za vas kopalnica. Linearni varianta pohištvo dogovora, ki je še posebej koristno v njihove roke ali samo velike prostore, kjer je dolžina stene je dovolj visoka. Več elementov lahko umakne steno, podobno priljubljena stene za dnevne sobe. Pred kratkim, pohištvo v kopalnici, vse bolj so na določeni razdalji drug od drugega.

Zelo malo prostora je zasedenih z ozkim plitvo omare-kanistri in majhne omarice s police, ki so pritrjeni na stene. Take postavke lahko visijo ob umivalniku, ali v katero koli drugo mesto, na primer v kotu. Ste pritrditev ohišja na steno, ne preveč visoke, zato je bilo enostavno, da dosežejo vse police. Če je dovolj prostora, lahko kupite visoka in ozka prostem Kabinet-stolpec. Ima majhne širine približno 30-40 cm in več višine približno 2 m, stolpec bo postala dober pomočnik, ki se absorbira veliko koristnih stvari, in higienskih artiklov. Nabor kopalniško pohištvo lahko vključijo tudi nizke mize in omare, ki so včasih opremljeni s kolesi in enostavna za premikanje iz kraja v kraj.

Materiali, iz katerih se zbirajo slušalke za kopalnice, lahko zelo različne, stekla, ogledala, iz plastičnih mas, ali drugih plastičnih mas. Zelo priljubljena drevo. Z najnovejšo tehnologijo je mogoče zaščititi pred vlago.

Za izdelavo prednje plošče, omare in mize se pogosto uporabljajo plošče iz elite lesenih materialov MDF, prekriti z več nanosi temeljne in top - emajl, ki je odporna na vlago in mehanske poškodbe, vključno z abrazijsko. Teh močno in homogeno plošče so izdelane podrobnosti o različnih oblik in velikosti. Skozi ta vrata in predal frontah, so pogosto precej nenavadno ukrivljen konfiguracijo. Sprednji plošči omare in mize, ki so preproste pravokotne ali kvadratne oblike, ki je lahko izdelana iz iverne.

V primeru pohištva iz iverne, namenjeni za uporabo v vlažnem okolju. Od zgoraj so bili soočeni z vodo-odpornih melamin rob rose PVC traku, tako da ni vrzel, prek katere vlago bi se znotraj ploščo.

Lahko se uporabljajo v strogo klasični slog worktops marmorja ali celo marmorja.

Izbiranje pohištva za vašo kopalnico, ste, da jih postavite pravilno. Glavno merilo je enostavnost uporabe. Na primer, če tla v kopalnici narejen ogrevano, nastavite na tleh Omara ali Predalnik na noge, ne samo proti stranski steni. V tem primeru se morate izbrati kotu Omare.

To je zelo pomembno, da je kopalnica ni bila samo lepa, ampak udobno in praktično. V idealnem kad vse, kar bi morala biti pri roki. Najbolj sprejemljiva pridobitev mogoče obravnavati kot skupek predmetov, v kateri kompromis med zunanji dizajn in uporabnost, t.j. med obliko in vsebino.

V svojih oblikah in različnih pohištvo, tako da je izbira omogoča, sam dobesedno "slepi" prijetno vzdušje v kopalnici. Ne preveč odnesel z nakupom veliko število predmetov, ki preobremenitve sobi, ker to pa je v nasprotju s pojmom udobje. Morate ohraniti razumnem minimalism, t.j. z dilemo : "manj je več", da dol, da prvi.

Ta naloga je olajšalo dejstvo, da je pohištvo za kopalnico se lahko prodajajo kot kompleti, in ga. Izbira pohištvo za kopalnico, morate videti. Obstaja več znakov, s katerimi lahko izbirate, visoko-kakovostnega pohištva.

Pri izbiri omarice, omare ali police ali omare z umivalnikom, moramo najprej sprejme blizu pogled in se prepričajte, da barve leži ravno in ni pohištva madežev. Zelo pomembno je, da ročice, odmične, noge pod in drugi okrasni predmeti, ki so izdelane iz krom-platirane kovine, plastika, chrome ali pozlačeni, po samo nekaj mesecih izgubi svojo obliko. Če eno od teh pravil je, da ne teče, to je bolje od takšno pohištvo za odpadke. To pohištvo bo trajalo dolgo časa, bo hitro izgubil lepoto in bo pokvari celotno sliko inter'kopalnica notranje zadeve.

Nakup pohištva, morate paziti, da tako podrobno svoje zasnove, kot spodnji del tla omare. Omare se lahko postavila na noge ali na tako imenovane baze. Pod pohištvo noge so preprosto obrišite tla, in je bolje, prezračevati. Osnove otežujejo čiščenje pod omarice, vendar ji omogočajo manj.

Shell. Nabor predmetov za kopalnico je zelo standard. Ta omare in stojala pod umivalnikom tako imenovane "glasba"; pulti, ki mejijo na korito, osvetljeni nečimrnosti ogledala in police; mize in nižje omare; visok stolp omare in zidne omare, ki so različnih velikosti.

Obstaja veliko vrst školjk, ampak najbolj priljubljenih korito z omari.

Tako imenovani "glasba" - glavni predmet pohištvo večina proizvajalcev je zaprta omarica z zarezo v korito, ki je opremljen s številnimi predali, vrata in police. Tam "glasba" kompaktne širina 50 cm, srednje in velike, širine do 1, 5 m, globina odvisna od 30 do 60 cm, tako da je enostavno izbrati model, ki bo ustrezal tudi v svojo sobo.

Lastniki manjših sob je treba paziti, da kotu sort - zavzamejo malo prostora in udobje, ki niso nižji od standardne.

Napravo "mojdodyra" lahko tudi drugačen. Najlažji možnost Omara z dvema dvoje vrat in police v notranjosti. Dobro tudi različne kombinacije posameznih-nihajna vrata s predali, ki se nahajajo v različnih delih prostora. Zelo udobno <mojdodyra> z preklopna vrata na dnu tabele, kjer je skrit Perilo košaro. Takšni modeli so v območju od skoraj vseh proizvajalcev.

Stati pod umivalnikom lahko odprete v sprednji ali na vse strani, nato pa na policah le dal, brisač in drugih predmetov ali dal korbe uporablja kot posode za perilo.

Tabela-top, okrašena z umivalnikom, uspešna alternativa "moidodir". Služi kot priročno stojalo za pranje materialov, še posebej, če lupine so majhne velikosti Na straneh tabela vrhovi so pogosto opremljeni s kovinsko ograjo za brisačo, na dnu se lahko polica je pritrjena na vrhu ali na steno.

Pri izbiri korito na prvem mestu je treba proučiti skrbno in preverite lusk. Če noben izmed njih ni najti, mora korito, da preverite zvok. Dolgočasno zvok, ki označuje, da obstajajo notranje razpoke in korita je treba opuščena. Če slišite zvonjenje, to pomeni, da lupina je dobro.

Ogledala. Neto'capacious del, kopalnica je ogledalo. Mnogi proizvajalci ponujajo slušalke, ki združujejo ogledalo z vseh vrst omare in police. Tam so tudi stenske plošče nameščene nad umivalnikom. Sestavljeni so iz ogledala, police desno, levo in spodaj, kot tudi v nekaterih primerih, majhno, en omarice. Včasih v omare, da ogledalo, vrata in police, ki v kombinaciji z chrome obravnava ustvarja določeno sijaj in lepoto slušalke.

Osvetlitev. Pomemben dejavnik design kopalnica je svetlo. Svetilke se lahko vgrajeni v krošnje ogledalo, in Avtonomne. Morate postaviti luči in neposredno svetlobo v pravo smer. Če na steni je ogledalo, je potrebno, da položite dva majhna lučka na obeh straneh ogledala. Zelo pomembno je, pam'upoštevajte, da vse električne naprave, ki je nameščena v kopalnici, morajo biti izdelani za uporabo v zelo vlažnih pogojih. Kot luči v kopalnici so pogosto uporabljali halogenske žarnice. Lahko se trdi, da segrevanje okoliških predmetov, ki povzročajo njihovo deformacijo, razbarvanje in celo spontano zgorevanjem. Boste morali zagotoviti, da drevesa'leseni, plastični in vnetljivih površinah halogenske žarnice, ki se nahajajo na oddaljenosti več kot 30 cm

Nego pohištvo za kopalnico. Spremembe v vlažnosti in temperature, intenzivni način delovanja, - vse to ne koristi pohištvo.

Ne glede na to, kakšen material je narejen pohištvo: les, plastiko, steklo, kovino, je potrebno, da se prepreči neposreden stik z vodo, še posebej Tako vroče pljuski in izlivi je treba odstraniti čim prej.

Na dodatke ali izdelkov z dotakne chrome-pozlačen kovinski tudi iz čisto vodo ostanejo grde madeže, tako da boste vedno imeli, da opozorilo m', ki rokavice obrišite proč madež, preden se posuši.

Ne morete uporabiti za čiščenje pohištvo za kopalnico proizvodov, ki vsebujejo topila in brusni prah, trde gobe, ščetke. Obrnite ploščo zgoščeni kozmetike lahko povzročijo jih za preoblikovanje ali sprememba barve. Zaradi tega uporaba tekočine za odstranjevanje laka ali barve za lase, se prepričajte, da je tudi majhen padec, za dolgo časa ostalo na pohištvo.

Ko pranje ogledala ni priporočljivo uporabljati tekočine za čiščenje Oken. Od njih ogledal lahko zameglila ali prekriti z vložki. Uporabite m'kaj krpo, navlaženo z denaturiranega alkohola, in nič drugega. Poleg tega je padec vlage, naj ne nabirajo na spodnjem robu ogledalo.

Vir: www. MebSet. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика