четверг, 24 апреля 2014 г.

Jasno obračunavanje stroškov na nosilce energije za pomoč števec

Prejemanje mesečnih računov svetloba, plin, voda, vidimo, da je znesek, ki se nenehno povečuje. Mnogi so se začeli razmišljati o tem, kako zmanjšati stroške teh storitev. Pot iz te situacije, varčne in natančen račun.

Da bi prihranili denar, si lahko zmanjšate porabo virov. V tujini je sprejel, da shranite dobesedno na vse. Na primer pranje sadja in zelenjave se ne sprejme pod tekočo vodo. Za ta namen, se bo zbiranje vode v umivalniku, in ko te vode, bo voda cvetje. V Rusiji, ti prihranki niso zelo razširjena in je verjetno, da v bližnji prihodnosti bo postala bolj priljubljena.

Za nadzor pretoka virov nastavite števci za plin, vodo in toploto. Ti števci kažejo, koliko ste dejansko porabljenih sredstev.

Plačilo za vodo v odsotnosti števec je narejena glede na povprečje indikatorjev za vsako osebo, ki je registrirana v stanovanjskem področju. Ampak zelo pogosto se je število registriranih in življenje ni isto. In če si res živi manj ljudi, preplačilo bo velik znesek. V takih primerih, montaža števec upravičena in bo omogočila, da se zmanjša plačilo včasih tudi do 50%.

Pri izračunu razmerja plačila za plin upoštevati kategorijo stanovanj in njeno območje. Včasih je razlika med standardnimi in dejansko porabljenih o'prostornina plina je zelo visoka. Zato je bolje, da dajo na meter.

Števcev za vodo

Ste se odločili, da je čas, da dajo vode-metrov. Proizvajalci ponujajo eno-in multi-jet, turbine in ventil števci.

Števcev za vodo so:

  • Za vročo vodo s temperaturo, ki je v razponu od +40 C do +90 C
  • Za hladno vodo temperature od +5 ░ C do +40 C;
  • Univerzalno, merjenje pretoka vode pri temperaturi od +5 ░ C do +90 stopinj C.

V osnovi mehanskih števcev, določene naslednje načelo: krilnega ali turbine se nahaja v pretok vode skozi štetje mehanizem prevaja število vrtljajev na kubičnih metrov. V razširjen in števci elektronski mehanizmov in whirlpool, elektromagnetna in ultrazvokom.

Števci so razdeljene:

  • Shohan, mehanizem za račun, ki je ločen od okolja razsežnosti.
  • Morehodniy, mehanizem, ki se nahaja v vodi.

Števce lahko odnostoronne in multi-jet. Menijo, da je bolj učinkovito in zanesljivo multi jet števcev za vodo.

Vsak števec ima svoje področje, svoje prednosti in slabosti. Pick up števec, ki je potrebno za vaš dom, da se obrnete na strokovnjake.

Če želite namestiti ta števec obrnite na družbo za upravljanje. Namestitev bo prineslo strokovnjaki za plačilo po tarifi, in nato izda izjavo o vnosa merilnika v izkoriščanje. Tega zakona, in zahtevek za plačilo vode glede na meter za obračun center.

Plinomerov

Račun za fizične Gara uporablja števce različnih zasnova, značilnosti in namen. Se pogosto uporabljajo: membrana, turbinski in rotacijski. Tam pretoka vortex, vendar pa se lahko uporabijo samo v velikih podjetjih, ki uporabljajo zelo velike količine plina.

Ustrezen model števcev za plin izbirate glede na uporabljene naprave, ki delujejo na plin. V ce števec, ki določa minimalno pasovno širino plina, na primer štetje G-1, 6, so lahko preskočite od 1, 6, 2, 5 m3. Če pogledaš v potni list za plinske naprave porabe plina na uro, to je preprosto izračunati celotno porabo, in zato se mu je, da izberejo števec.

Če imate projekta za vgradnjo plinske naprave in ima števec, nastavite merilnik je dovolj preprosta. Po tem, ko je projekt odobren, nakup števec in pridejo v plin storitev. Prihaja k vam in nastavi števec preverjanja uhajanja plina, in tudi odstrani prvi obravnavi, potem števec je zatesnjeno.

Toplotnih števcev

Toplotnih števcev so merilnikov pretoka, ki izračuna, koliko tekočina prehaja skozi to. Najbolj priljubljeni so ultrazvok, tudi tam so elektromagnetna, inkjet, merilnik vrtljajev, vortex metrov. Ultrazvočne merilnike toplotne priporočljivo je, da se namestite v večstanovanjskih hiš ali stanovanj, ki so horizontalno kabli ogrevalni sistem. Ti števci so zelo zanesljivo, trajno in med namestitvijo ne pride do zapletov.


Toplotnih števcev so precej drage naprave. Za nakup ultrazvočni merilnik za stanovanja bo moral 17 000 rubljih, in če menite, stroški namestitve do dva krat več. Vendar, izraz delovanja ta števec je 25 let.

Vendar pa je dober način je, da namestite gospodinjski toplotnih števcev. Ultrazvočni merilnik na hiši, v kateri so 100 stanovanj je od 40 do 60 000 rubljev, približno enak znesek se bo stroški prilagoditev in namestitev. Če je vsota je razdeljena po vseh apartmajih, dobiš 1000 rubljev Ta pristop je upravičen, saj vzpostaviti skupni števec potrebujejo za merjenje toplote, ki se porabi za ogrevanje, kleti, podstrešja, razlogi.

Toplotnih števcev zahtevajo preverjanje vsake 4 leta. Instrument umerjanje, meritve, in obveščanja v organizacijo, sprejema toploto bolje zaupati, da je družba za upravljanje.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика