вторник, 29 апреля 2014 г.

Nastavitev vrat 2008-12-23 15:26:49

Gradnja in rekonstrukcija.







Nastavitev vrat
2008-12-23 15:26:49

Odprite zložljiva vrata zasedajo prostora zelo malo prostora. Eno-in dvo-zložljiv drsna vrata, ki se pogosto uporabljajo za vgrajeni omare, vendar pa se lahko uporablja tudi v velikih vrata (kjer je običajno nameščen dvojna vrata), kot tudi v konvencionalni peči. Najbolj vrat je vrh železnici, na kateri strani vrat, druga vrsta vrat je visela tečaji v doorframe. Pri označevanju opomba vrzel 3 mm na obeh straneh in med vrati.

Priprava vrata garderobe
Je vrata sestavljena iz dveh ozkih polkna, ki so pritrjena zank. Lahko kupite ready-to-door ali bi bilo dva louvered vrata.

Pomanjkanje prezračevanje lahko povzroči stagnacijo zraka in plesnivost. Ta problem je značilno za omare (še posebej za vgrajeno v zunanjo steno). So louvered vrata zrak kroži.

Več vrst vrat "harmoniko", ki ima več delov in je opremljen z vrhunsko železnici; običajno prodajajo v parih. Vrata, ki so pritrjeni na obeh straneh doorframe, in v odprtem položaju zasedenih na pragu ali soba mala soba.

Korak 1
Priprava vrata garderobe
Izmerite širino omaro na vrhu in okrasne ograje v velikosti. Če cut strani železnica je bila vgradnja v odprtino, potrebne za vrtanje novih. Varno pritrdite na železnici, označite položaj luknjo, potem vaja z twist drill.

Korak 2
Priprava vrata garderobe
Pritrditev tirnic v zgornji plošči omaro. Z luknjami kot vodilo, bomo vrtanje v spodnji strani zgornji plošči odprtine in pripnite železnici. Nato namestite prejema zapah na levi strani tira. Preverite pravilno namestitev vrata, ki jih potrebujejo ostrogat letalo.

Korak 3
Priprava vrata garderobe
Po navodilih proizvajalca, označite položaj osi na vrhu levi strani vrat. Postopek je enak premer kot os, drill na koncu obraz, vrat odpiranje v globino podrobnosti. Vstavljanje osi tako, da se njen vrh je odigral na koncu. Podobno nastavite spodnjo os.

Korak 4
Priprava vrata garderobe
Pritrdite ploščo p'bolje postaviti v spodnjem levem kotu Omare. Po visi vrata, boste lahko poravnate jih navpično in vodoravno, z uporabo priložene tipko, da prilagodite spodnji p'ATI in ohranjanje vijaki v ploščo p'ATI.

Korak 5
Priprava vrata garderobe
Sledite navodilom, označite položaj vodnik na zgornji desni strani vrat. Predzen, drill odprtosti zaslonke premera vgradnje vodnik. Namestite vodnik.

Korak 6
Priprava vrata garderobe
S tečaji so pritrjeni na zadnji strani vrat. Dal ena vrata, po drugi, sami pa med njimi vrzel 3 mm Dodaj vrata skupaj treh zank pri istem intervalu. Označite položaj luknjami in vrtanje lukenj. Pritrdite zanke.

Korak 7
Priprava vrata garderobe
Namestite vrata, jih zložite in vstavite spodnjo os v sprejem ploščo v spodnji del ohišja. Nato vstavite vrh os in vodnik na železnici, in nato potisnite vrata v steno komore, tako da zgornji osi je določena v spodbujanje vraga tirnice.

Korak 8
Priprava vrata garderobe
Vrat gumb nastavite obešanje na vrata, tako da je bila v sredini desno na vrata - to vam omogoča, da odprete in dal vrata v eni potezi s potegom na ročico.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика