суббота, 26 апреля 2014 г.

Nekaj občudovali v kopalnici

Najbolj pogosto naše kopalnice so majhna območja, ki morajo biti postavljeni kopalna kad, umivalnik, WC, omare za shranjevanje stvari in morda celo pralni stroj. Izhod "naši" določbe, ki se lahko na račun pravilno vodovodne in vizualnih učinkov.

Razvoj sodobnih sistemov namestitev vam omogoča, da postavite predmete vodovodne ni navajeni mestih, kjer je to primerno za Vas. Na primer, zanimiva varianta je kotna postavitev korita in tuš kabino ali kad, dajanje enako kopel v nekakšno nišo, prostor, ki je napolnjen s police, predali za shranjevanje.

Original kopel, ki je nameščen na stopničkah, in hkrati služi kot prostor za shranjevanje stvari.

Kopalna kad + tuš
Načrtovanje inter'jer kopalnica, za začetek, da se določijo prednostne naloge: na primer, ali je pomembno, da se vam je kopeli, ali lahko omeji tuš? Ali vaš zahtevek, bo zadovoljila kompakten pol kopel z sedeža?

Druga rešitev bi lahko bila rešitev tako imenovanega "Combi-sistem" - kopalna kad + tuš. Takšni sistemi imajo vse prednosti tuš kabino in kad. Obstajajo 3 vrste Kombi-sistemi: tuš kabina je nameščena z roba kadi, v sredini je (ločena z vrati), ali pokriva celotno kad.

Kombinirana polja lahko so največja in najmanjša funkcije. Največji gospodarski sistem, ki je kad standardne velikosti plus normalno tuš z osnovne funkcije, ograjeno z steklena vrata z nazaj police za osebno higieno.

Tam je tudi bolj ekonomičen način, da bi dobili kopel z vsemi prednostmi tuš: to je dovolj za nakup tuš sistem ali plošča s katero koli vrsto funkcij in surround ji drsna ali zložljiva polkna, ki se lahko enostavno namesti na pravokotne in kotu kopeli, in priročno dodaj gor na steni. Običajno ta možnost je veliko bolj ekonomična od pripravljen Combi-sistema.

Če Ste zainteresirani za oblikovanje in strinjate se, da ne rezervni denar za nadgradnjo kopel, si bodite pozorni na kopel iz matrike naravnega lesa.

Za svoje proizvodnje, so drevesa, ki so odporni na vlago iz narave: macesen, mahagoni, teak, wenge. Takih kopeli so ustvarjene iz tesen, da vsak drugi delci, polirana in lakirana, kar pomeni skladne strukture. Acme popolnosti tukaj je, da se ohrani prvotno strukturo drevesa, zaradi česar je nevidni premaz.

Drevesa'lesene kadi lahko spomnim, fine ture (še posebej dobro se prilegajo v stilu "Zen" in "minimalism"), veliko povpraševanje zdaj pravokotne kopeli z ukrivljeno posteljo in glavo glavo.

V modi zdaj, in oblikovalec kad sod oblikovani - ob straneh in na dnu plošče, potegnil medenina obroče, so pogosto opremljeni z hidro-in Aero.


Umivalniki in stranišča
Kot je za umivalniki, pred kratkim je prišel v modo, tako imenovane "umivalnik-kotlini" in "korito točilne" (oblikovalec oblačil, tipično italijanski, fit v inter'jer stilu "minimalism"). Umivalnik-kotlini, ki stoji na ravno delovno površino, kot poseben predmet na polici, je mogoče izvesti iz najbolj nepričakovanih materialov: poleg klasičnih sanfarfora, marmorja drobtine iz Corian, uporablja in barvnega stekla in kovine, in za vse enako drevo.

V skladu s svojo geometrijo, umivalnik-kotlini lahko nenavadno, da se približuje formi, kocko, kroglo, ali skrajšano cone.

Korito točilne, nasprotno, pomeni, ne ločeni predmet na mizi, mizo z nepričakovano (pogosto - in z obliko in barvo) poglabljanja, ki igra vlogo v lupini. Izkazalo se je ta naravni "polk" okoli poglobitev - funkcionalno in praktično. Pomembno točko - umivalnik je ne vstavite v luknjo na točilne, in je eno z njim, brez šivov. Materiali za proizvodnjo pralnih-pulti so različne: obarvano steklo, kovino, les, mineralna litje, sodobno Corian in dišeče, litega marmorja, tradicionalne sanitarne keramike in porcelana.

Kot je za stranišče, nato modni retro in vrnitev belo - eden od stabilne trende sodobnega oblikovanja.

Pri oblikovanju stranišča primeru pogosto prihaja neposredno remake "Muzej" stvari: na primer sodobne "kmet" apartma lahko srečate z WC Viktorijanski dobi, ki je viseče posode, cevne, bakrene in belega porcelana sklede z dreves'sedežne iz masivnega hrasta.


Širi prostor
Zdaj nekaj nasvetov o organizaciji prostor kopalnica. Praviloma glavna naloga je prostor za širitev, da bi se izognili občutkom blizu "box".

Samo opomba eno konstruktivno sprejema: za majhne kopalnice je lahko dobra izbira z izvenkrmnim wc in umivalnik - ko nameščate vizualno izpraznjeno prostor.

Zdaj na stenah - igrajo najbolj pomembno vlogo v vizualno širi v prostor kopalnica. V majhni sobi naj ne uporabljajo keramičnih ploščic in drugih materialov, temni toni z veliko sliko in širok meja. To je veliko bolj dobičkonosno v tem primeru - mozaik ploščice svetlo nasičenih barv z ozke meje in dekor, bolje navpično.

Vizualno razširiti prostor in ogledalo vključitev v dekoracijo sten in dekorativne plošče z vidika sliko. Prvotni videz v kopalnici false okenski okvirji, očala in, recimo, cvet na "okenski polici".

To okno lahko celo mogoče odpreti, tako da samo poglej za njim bo pripravljen. "Vitraž", ki se nahaja v stavbi nišo je še možno razširitev tesnem prostoru.

Ogledalo, razen "classic" mesto nad umivalnik se lahko izpolnijo v kopalnici na vrata omarice in police, poudarite, ornament keramičnih ploščic na stene, itd.,

Kot je za pohištva, potem, če je polno pohištva, ne spada v kopalnico, svoje funkcije prevzema ločene različne elemente. Lepo, moderno rešitev - tako-imenovano "glasba", zaprta omarica z zarezo pod umivalnik in ogledalo nad njim, ki je opremljen s police in predale, ali potonejo točilne.

Nekaj besed o luči. Idealno bi bilo, kopalnica mora biti poudarjena svetloba (poudarek je svetlobni žarek nekaj spektakularnih elementi, na primer, mlečno bele ali modre skledo korito)in celo, zelo svetlo in nevtralno svetlobe kozmetično Omarico.

Ustvarjanje prvega zdaj, kot pravilo, obstaja več halogenske žarnice, ki jih je mogoče odprte ali so vključene v visečega stropa. To je bolj priročen za uporabo open reflektorji z nastavljivim kotom - z njihovo pomočjo boste lahko fantazirati z razsvetljavo kopalnico.

"delo" svetlobe, blizu ogledalo je druga stvar je, da ustvarite najbolj priročen za uporabo dveh simetričnih nitko ali eno razširjeno na vrhu ogledalo.

Kopalnica, praviloma, je majhno količino prostora, zato je njena prostora, ki je najbolj težko organizirati. Vendar pa se je skliceval na vaš okus in glede na nasvete in priporočila strokovnjakov, je mogoče ustvariti prijetno in edinstven, med'jer.

Vir: dom. ngs. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика