суббота, 26 апреля 2014 г.

Z akrilnim lakom na vodni osnovi prednosti in slabosti 2010-09-17 16:22:01

Gradnja in rekonstrukcija.

Z akrilnim lakom na vodni osnovi prednosti in slabosti
2010-09-17 16:22:01







Narejena na osnovi alkidne-poliuretanskih smol lak se uporablja za zdravljenje dreves'lesene površine v zaprtih prostorih in zunaj. Poleg tega je namenjena za pokrivanje tal in les, parket, pod pogojem, da operativno breme, ki ni preveč visoka. Ko se lak posuši, zajete na površini se bo obliki preglednih močan film. Ta film je odporen na odrgnine, udarci, vodo in raznimi detergenti.


Pomembno fazi je priprava površine za dodelavo. Pred delovno površino je potrebno ottsiklevat, sušeni, zmleti in očistiti od prahu, maščob in vseh vrst onesnaževanja.

Če se površina je obdelana z lakom, morate najprej je treba očistiti in abraded za doseganje Mat. Potem morate odstraniti ostanke prahu, po katerih je potreben nadzor lakiranje, ki se izvaja na majhnem prostoru, da se preveri združljivost s prejšnjimi in novimi premazi.


Oglejmo več na način uporabe. Pred uporabo priporočamo, da temeljito premešamo barve. Če drevesa'Jan površina je obdelana s lak prvič, morate pokrijemo za 10 odstotkov razredčenih z belo duha za nohte. Po tem je priporočljivo uporabljati dve plasti nerazredčenega za nohte.

Če se površina je bil lakiranje, če staro in novo tla združljiv, je predlagano, da zajema površino z dveh plasti nerazredčenega za nohte. Pred tem drevesa'lesenih površin je treba napolniti.


Nekaj nasvetov, ki lahko uporaben, ko uporabljate nohte.

Prvič, če je potrebno, med plasti lahko brušenje. Drugič, zelo pomembno je, da nohte se lahko izvede le pri temperaturi nad + 5 C, temperatura lak ne sme biti manjša od +15 stopinj C. Tudi, za najboljše rezultate je priporočljivo v času aplikacije in sušenja laka za zaščito površine od osnutki in neposredno sončno svetlobo.


Pomembno je, pam'ne pozabite, da pred uporabo lak je priporočljivo dobro premešamo. To stand'ker aditiv, ki je del laki razred "Lux", potem, ko se usede na dno kozarca, ki je ohlapno sediment. Premikanje lak, ga enakomerno razporedili šel navzdol na dnu Dopolnilo in dobili homogeno sestavo, kot nalašč za pokrivna.

Poleg tega je pomembno omeniti, da je mešanje čas za nohte, je odvisno od'prostornina posode. Ja, lak v posodah, v litru je treba mešati vsaj dveh minut; v embalaži v tri litre ne manj kot tri ali štiri minute, deset litrov nič manj kot p'ATI minut. Medtem ko uporabiti jasno na površini, obori, tako za nohte je treba mešati vsakih trideset, štirideset minut. Mešanje čas je spet odvisno od zneska, ki ostane v embalaži za nohte. Uporabljajo laka na površini je priporočljivo, da uporabite posebno krtačo ali pripomočki laki. Po končanem orodja se priporoča, da je treba očistiti z belo duha za čiščenje.

En liter v povprečju traja deset do trinajst kvadratnih metrov. Na odhodkovni vpliva na stanje površine. Pri temperaturi okoli +20 stopinj Celzija in vlaga približno 65 odstotkov nohte suši iz prahu po 2:00, med plasti po 8:00, 24 ur površina je pripravljena za uporabo (vendar pa je priporočljivo, da nosite samo m'čevlji). Na koncu nohte suši le po sedem dni. Nato lahko prijavite pohištvo in določiti preproge.


Vendar, če je temperatura padla do +10 C, trajanje sušenja lak povečuje dvakrat.

V prihodnosti uporaba ni priporočljiva za branje trdo krtačo, in noge mize in stoli, tapecirate čutil.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика