вторник, 29 апреля 2014 г.

Nameščanje rolete 2008-12-23 15:25:58

Gradnja in rekonstrukcija.





Nameščanje rolete
2008-12-23 15:25:58

Montaža polken je relativno enostavno delo. Drevesa'lesene rolete dajejo prostoru posebno resnosti. Poleg tega v zimskem času, kopalnica z roloji toplejše, in v poletni vročini je hladilnik. V tem članku je opisano, kako namestite rolete na okna velikosti 90? 90 glej, vendar pa se to načelo velja tudi za druge dimenzije. Rolete se mora ujemati ravno pri oknu odpiranje, ali je treba malo več od tega. Če je potrebno, jih lahko nekoliko cut off, glede na velikost vsako okno. Za ukrep, ki ga je treba uporabiti, ruleta, najboljše omejeno.
Vendar, če imate dobro oko in ste prepričani, da ne bo ne vas, uporabite dreves'Jana rejkoj.

Izbor zank
Ravno tečaji, ki omogočajo, da odprete polkna. Za njegovo namestitev ne potrebujete, da zmanjšanje reža za v okvir. Če imate okenske odprtine so okrašena z dekorativnih nanosov, ki jih ne bi radi odstranili, boste potrebovali posebno okovje.


Koristne nasvete
Če polkna so več okenskih odprtin, ki jih bo treba odrezati v velikosti. Trakovi, ki so priključene rolete, naj mejijo gosto k oknu. V tem primeru, bo okno poglej neater. Ampak lahko kupite ready-made polje z roletami. Prednost tega modela je, da ga je mogoče enostavno odstraniti, in, poleg tega, velikosti rolete popolnoma ujema dimenzije polje.



Korak 1
Nameščanje rolete
Izmerite širino rolete in postavite kljukico, ki ustreza polovici širino okna. Nato izmerite višino okna za odpiranje, za določitev višine polkna. Prenos rezultatov meritev na višino in dolžino polkna.

Korak 2
Nameščanje rolete
Dal rolete na prvi delovni površini in ga priložite. Cut ikonicu na ustrezne dimenzije. Storijo enako z drugo polkna.

Korak 3
Nameščanje rolete
Priložite bar na rob okna odpiranje. Preverite na robu vrstico na mestu, ki ustreza višina odprtine. Obvestilo drugega gradnika na drugi strani okna se odpirajo, in nato razrežite palice ustrezno velikost. Vsak bar vrtanje lukenj vsakih 30 glej

Korak 4
Nameščanje rolete
Dal bar na rob okna odpiranje, samo poravnajte rob bar in niše, in skozi vrtati luknjo v bar z šilo dal na steno oznaka za luknje. Vrtati luknje v steno in vijaki pritrdite bar.

Korak 5
Nameščanje rolete
Pritrdite zanke za rolete eno kartico. Prosimo, priložite ikonicu na steno v položaj, v katerem je odprta. Odprite zunanji zemljevid zank in ga dal na notranji strani traku. Pritrdite spona vijak.

Korak 6
Nameščanje rolete
Vsak rolete namestite zanke za kljuko. Če polkna so mejijo na steno, se označi na razdalji 5 cm od zunanje spodnjem kotu. Vaja na tej točki luknjo in pritrdite kavelj, da določi svoj položaj. Nato znova namestite vijak, kljukice.

Korak 7
Nameščanje rolete
Pritrdite zapah na enega polkna. Če želite to narediti, priložite zapah na sprednji polkna. Nato zaprite zapah. Označite položaj droga zapah na vodoravni drsnik. Nastavi zanko, ventil in ga pritrdite.

Korak 8
Nameščanje rolete
Polkna zaprta, zaprtje. Dal zaklepanje tako, da bo v celoti dotakne polkna. Pritrditev na daljavo del vijaka. Vnesite zapah ključavnice na platišče in označite položaj oklepajih na nasprotni strani. Pritrdite nosilec.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика